|
| 4 години Selena Gomez BG Forum | |
|
+5LightOne -A. ~Rossita rozaLie Kat3t0 ♥ 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: 4 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 08, 2013 6:23 am | |
| Честити 4 годинки!!! Всяка година на тази дата си казвам "Леле кога мина това време?"... 4 години е един доста стабилен период и си е чудо, че форума се задържа толкова много. В момента активността е доста ниска, но поне има хора, които влизат редовно всеки ден и искам да им благодаря! В момента не е тайна, че не посещавам много форума, но се старая когато имам време да влизам. Искам да се знае обаче, че държа на форума и на хората тук. Тези дни, може би заради празника, ми дойде музата (до кога ще трае не знам :Д) и имам няколко идеи за форума, така че ще се опитам да го изправя малко на крака.
Сега, нищо ново - статистиката за тази година: Брой мнения: 182621 Брой теми: 5712 Брой потребител: 6438 Най-много потребители онлайн: 199, на Пет 5 Ное 2010 - 13:34
Миналата година са били такива: Сега да минем към скучната статистика: Брой мнения: 165361 Брой теми: 5147 Брой потребители: 6087 Най-много потребители онлайн: 199, на Пет 5 Ное 2010 - 13:34
Следвавт няколко "изненади": http://www.selenagomezbg.hit.bg/ - трябва да призная, че не си спазих обещанието, което ви дадох миналата година, за което се извинявам. В момента слагам първия дизайн, както всяка година. Новия утре. :D Също така са обновени фейсбук-а и аск-а ни. Facebook (Намерих човек, който изяви желание да се заеме със страницата и да я обновява редовно, дано момичето е по-сериозно от мен ;д). Ask.fm Имам и една идея, за да съживим малко форума - Колко от вас гледат Къртицата? Предлагам да направим една интерпретация на шоуто тук във форума. Естествено, ще е доста по-различна и не толкова мащабна, но мисля, че пак ще бъде интересно. И тъй като за предаването е типична неизвестността няма да споделям повече засега. Само ще помоля, ако някой е навит да участва да ми прати ЛС. Ще изчакам да се съберат хора, а междувременно ще публикувам за това в сайта, фейсбука и аска, за да може да се включат повече хора.
Сел също пак ще ни изненада приятно - миналата година точно на 8ми съобщи, че ще идва в България, а днес се очаква да излезе видеото към Come And Get It. Официалната премиера на песента също трябваше да е днес, но изтече по-рано в интернет. Митко също ви е подготвил една изненада, която предполагам, че ще публикува днес.
Последната промяна е направена от Kat3t0 ♥ на Пон Май 06, 2013 4:02 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 08, 2013 2:56 pm | |
| Честити 4 години! Радвам се, че форумът доживя 4 години, не е малко. Въпреки ниската активност, все пак има потребители, които не са забравили форума и влизат в него. За което пък се радвам още повече. Да не говорим колко успехи постигна Селена от миналия 8ми април и колко много фенове е зарадвала през изминалата 1 година. Напредъкът й е голям, а самата тя продължава да бъде успешна както преди, бих казала дори повече.
И пак честити 4 годинки. ^^ | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 08, 2013 7:17 pm | |
| | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| | | | YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum Вто Апр 09, 2013 2:38 am | |
| Честити 4 години и от мен! Лелее направо не мога да повярвам! Все едно вчера съм се регистрирал и помня как си пишехме всички в една обща дискусия с скайп, а днес вече са изминали 4 години. Е според мен си е чисто постижение! Въпреки че последната година беше тежка (за форума) - много слаба активност и от потребители и от екипа на форума. Но съм сигурен, че тази година ще е различно!
| |
| | | Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum Вто Апр 09, 2013 4:02 am | |
| УОУ, 4?!? СИЛНО! Чак сега, (на 08.04 в 23ч.) успях да вляза/седна на PC-то си. След разглеждането на типичните за мен сайтове ask.fm/facebook/twitter, втората ми работа е да цъкна форумчето и да си кажа аджеба кво ми е настроенито в "Изкарай всичко тук!" темата. И сега, отваряйки едно от любимите ми форумчета, се стряскам от дизайна. Да, познато оранжево. Всъщност, първата ми мисъл беше: "Край, до тук с форума. Катето реже всичко, маха, чисти, даже сложила най-първия дизайн." Но какво се оказва? Скролвам и виждайм тази тема. 4 ГОДИНИ. Това е адски дълъг период. Искам да благодаря на всички хора, с които по някаква случайност сме се запознали тук. Момчета, момичета .. всичко. Това всъщност ще прозвучи банално, но от тук намерих хора, на които аз вярвам и ЩЕ продължавам да вярвам още години наред. Те знаят кои са те. И отново, може да прозвучи банално, но аз си ги обичам. За човек като мен, чиито живот не е розов, ето такива места, като това свещено форумче, правят нещата по-лесни. БЛАГОДАРЯ ВИ. | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum Сря Апр 10, 2013 1:43 am | |
| Честити 4 годинки на форума! Това наистина е страшно дълъг период от време! Иска ми се да бях присъствала на всички 4 рождени дни, но... ще бъда на всички бъдещи такива. :) | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum Чет Апр 11, 2013 2:05 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: 4 години Selena Gomez BG Forum | |
| |
| | | | 4 години Selena Gomez BG Forum | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |