| 3 години Selena Gomez BG Forum | |
|
+15Little Girl ~ rS.19 ♥ - NataLiya ~ enormous-heart ~MarieAn. Barbie. `Melody ~Starlight. LightOne Krisito_we ~Rossita YesSir.. monini -A. Kat3t0 ♥ 19 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: 3 години Selena Gomez BG Forum Нед Апр 08, 2012 8:06 pm | |
| Честити 3 годинки!!! Колко бързо минаха 3 години - струва ми се адски много. Не съм вярвала, че ще се задържим толкова дълго.. но е факт, че форума все още се посещава (макар и не толкова много) което страшно ме радва. Благодаря на всички редовни потребители, които продължават да влизат всеки ден и да спомагат за развитието на форума. Надявам се с общи усилия да успеем да го върнем в предишното му състояние. През тези 3 години това място се превърна в част от моето ежедневие, тук се запознах с прекрасни хора, които много ценя, и искам да благодаря на всички за прекрасните и забавни моменти, прекарани във форума.
Още веднъж, ЧЕСТИТИ 3 ГОДИНИ!
Сега да минем към скучната статистика: Брой мнения: 165361 Брой теми: 5147 Брой потребители: 6087 Най-много потребители онлайн: 199, на Пет 5 Ное 2010 - 13:34
Преди една година са били следните: Брой мнения : 118686 Брой теми : 3727 Брой потребители : 4024 Най-много потребители онлайн: 199, на Пет 5 Ное 2010 - 13:34
Сегаа .. ще пусна само 3 "изненади".
»1. www.selenagomezbg.hit.bg - Обичайната равносметка на дизайните, които тази година са по-малко на брой. Обещавам, че през новата ще са повече. ;д
»2. Резултатите от годишните награди, които може да видите в раздела.
»3.Най-накрая се намериха 2 луди глави, които да се навият на акъла на дядо, който пък се оказа още по-луд и би толкова път за няколко часа мотаене из Сандански... Не ви се вярва?
- Spoiler:
LightOne & Kat3t0 LightOne & monini
ПП: Рос, малко те поизлъгах вчера, сори .. ;ддд
---- Това е засега, всичко останало като се прибера довечера.
Последната промяна е направена от Kat3t0 ♥ на Пон Апр 08, 2013 5:04 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| |
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Нед Апр 08, 2012 8:33 pm | |
| Лелеее, стана ми супер хубаво като видях и прочетох темата докрай! Наистина като си дадеш сметка 3 години са доста време. Странното е, че си спомням момента, в които се регистрирах тук - сякаш беше вчера. Аз искам да пожелая на всички, които все още посещават форума, да бъдат по-редовни и по-сериозни. Спомняте ли си преди колко беше яко като влезеш всички теми са наспамени. Имаше предимно глупави мнения, ама си беше яко! Дайте да го направим пак! Отностно дизайните няма какво да коментирам. Обаче само на мен ли ми се струва, че не са малко или? Най-после дойде моментът.. Лелеее като видях тези снимки, направих невъзможната физиономия - хем ухилена, хем изненадана. Супер много ме зарадваха тези снимки! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Нед Апр 08, 2012 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Нед Апр 08, 2012 9:02 pm | |
| Честит Рожден Ден! Пожелавам още много рождени дни на форума, както и много хубави моменти на потребителите. Искам да поздравя екипа по поддръжката за добре свършената работа и за усилията, които са положили. Форумът наистина е страхотен. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Нед Апр 08, 2012 9:12 pm | |
| ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Аз няма да се впускам в словоизлияния - причината ще разберете довечера . Защото това не е цялата изненада от срещата ни с Катето. Дори не е Голямата Изненада! Стискайте палци Катето да я пусне довечера, та да не чакате утре. Иначе аз също съм готов със сухата статистика. През тази трета година имаме: 46620 поста - средно 127 поста на ден 2062 регистрации - средно по 5 и половина регистрации на ден За сравнение от миналата - 155 поста и 9 регистрации. Очаквано бяха цифрите да са по-слаби. А дано тъпкано им го върнем на тези цифри догодина! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 12:24 am | |
| Такаа .. първо да благодаря на всички, че макар да се забавих, уважихте молбата ми и никой не беше направил тема. Радвам се, че успях аз да си я пусна. Винаги са ми любими тези теми, понеже веднага след пускането всички се изсипват да пишат. Много хубаво ми стана като прочетох постовете ви! Сега продължавам с останалите изненади. 1. Дизайна го виждате вече. Надявам се не сте давали често refresh, защото беше една каша докато го качвах.. но това е неизбежно, bulgarianforum за жалост още не са оправили този пропуск ;д. 2. Добавих нови емотиконки, по-голямата част благодарение на ddreamcatchher 3. Форума вече си има портал, но няма да е на начална страница, както обикновено е в другите форуми, а ще може да го видите от навигацията под логото. Сега е още нов, тепърва ще се развива и т.н. Пък и аз още разучавам опциите .. ;д 4. И изненадата, за която Митко спомена - Видео-поздрав за форума. Натиснете тук, за да го свалите.
И днес имаше една изненада и за мен ;д - новината за пристигането на Сел в България!!!! Без да иска ни направи страхотна изненада и уцели най-подходящия момент.
Още веднъж - Честити 3 години! А, да и благодаря, че сте си сложили подписа повечето! (sun) | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 12:43 am | |
| Йаууу..тоя ден направо страшни изненади :D
Първо-и аз да честитя на форумчето рождения ден! Браво на създателите за постоянството и отдадеността, с която го поддържат!
Изненадата- Митко, човекът, който толкова се боеше някой да не му разкрие самоличността :D И аз станах много изненадана о.О
Новият дизайн много радва!Ама страшно много!!! А относно случайният "подарък" на Сел-по-хубаво от това-здраве му кажи :D | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 1:07 am | |
| ЧЕСТИТИ 3 ГОДИНИ КОТТЕНЦААА !! :*
В предните постове всичко се каза, нямам намерение да се повтарям. Много се изкефих като видях Митко.. :Д Браво за изненадите, супер много ми харесаха!!! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 1:25 am | |
| | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 2:47 am | |
| Хахахахах, клипа ме зарадва многооо! Честно казано имах чувството, че ще видя клип. Естествено получих това просветление, след като видях снимките, но това е друг въпрос.. Да ви кажа едно благодаря! Отностно клипа всичко е ок. Много се радвах на Катето, понеже имаше моменти, в които се обръщаше към Митко и се засмиваше. А в другия момент не откъсваше поглед от камерата, дори не мигаше! Ама не можахте ли да заснемете и Мони? :/ Абе Мите ти не можа ли да научиш тия реплики, чак си ги написал и ги четеш .. Само да кажа, че поне аз знам какво злато е форума и не случайно след всички напускания, изтривания и etc. пак съм тук! Много ме стопли този клип! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 3:04 am | |
| Айде честито и от мен! Като повечето 3 годишни деца, ние вече можем да ходим и да говорим! Надявам се да тръгнем и на училище! | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 3:37 am | |
| Честити 3 годинки и от мен!! Много се радвам, че това не е поредния форум, който запустява след година г/д, ами продължаваме да влизаме и да си пишем. Знам, че в момента посещаемостта е по-ниска от преди време, но пак е по-добре от нищо. Новината, че Селена идва в България дойде като по поръчка ..това е може би най-големия подарък. Иначе новият дизайн е страхотен. Изгледах и видео поздрава, и той е страхотен! Отново честити ни 3 години и дано се задържим още поне толкова. :D HAPPY BIRTHDAY! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Пон Апр 09, 2012 11:39 pm | |
| Аз няма да пиша много. Аз 3 години вече съм тук и се радвам на всичко свързано с форума ! Пожелавам му още много по 3 ! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Вто Апр 10, 2012 6:08 am | |
| Честит рожден ден със закъснение, но нямах възможност. ;д Страхотни са изненадите и пожелавам на целия екип да успеем да върнем потребителите ииии да задържим форума. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Сря Апр 11, 2012 1:26 am | |
| Честит рожден ден и от мен на форумчето и всички нас. Не мога да повярвам, че са изминали цели три години от както форума съществува, това е просто страхотно. Въпреки че наистина посещаемостта спадна (лично и от моя страна :/) се надявам форума да се задържи още дълго онлайн. Всички изненади много ме израдваха и дизайна е разкошен. <3 | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Съб Апр 14, 2012 3:51 am | |
| Честити 3 годинки на форума,макар и доста на патерица! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Вто Апр 17, 2012 9:15 am | |
| Честити три години с малко закъснение, сладури. ((: Честно казано не съм вярвала подобен фен форум да се развие толкова дълго и успешно, но пред фактите и Боговете мълчат, нали така? ((: Радвам се, че и аз станах част от този форум, макар и не особено активно като фен. И все пак форумът се е доказал успешно. ((: | |
|
| |
mimit0y Нов
Warn : Брой мнения : 1 Reputation : 0 Join date : 12.09.2012
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum Сря Сеп 12, 2012 2:44 am | |
| Честит 3-ти рожден ден пожелавам ви да има още много потребители които да гледат профила Супер сте | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: 3 години Selena Gomez BG Forum | |
| |
|
| |
| 3 години Selena Gomez BG Forum | |
|