Мнеинието ми за епизода е.... добро. Беше си стандартния МОУП.
Сюжет. Радвам се, че избраха точно такъв сюжет и разчупиха нещата. Селена отдавна я чакам да разбера дали може да играе лошковци и се получи много добре. Дадоха ни точно това, което не бяхме виждали - добрата и злата Алекс и е перфектно комбинирано, когато е в един образ. Злата Алекс беше разкошна и като игра и като излъчване. Харпър получи своята мечта, но показа защо е истинска приятелка, което най-после бе оценено от Алекс. Други положителни неща - това, че Доминик беше навързан със сериала. Че избраха дестинация извън Америка макар и само като декор. Също, че за Алекс нещата не се цветя и рози след голямата победа и мотива за промяната и как да я приемат такава, каквато е. Също удебеляваха мотива как Алекс спасява света...отново. Много точно нацелиха за какво да бъде епизода и показаха много добре, че разбират какво правят с епизода. Оставяйки настрана типичните глупости в сценария - като цяло историята се разви и получи добре.
Най-важното хумора. На мен не ми се получи много. Не знам, може би им свикнах и на някои места не се разсмях заради очевадния напън да ме разсмеят с евтини лафчета. Но за децата несъмнено е било доста забавно. Отличавам Доминик и камбаната, като този евтин трик сработи, странния момент с лампата и накрая как Алекс си тръгна с думите, "Чао до следващия път, когато оплескам нещата."
Финалната оценка е задоволителна един приятен час за последно Сбогом. Надградиха, вместо да развалят хубавия вкус на сериала, с което още веднъж показаха защо това може би е най-добрият детски сериал, които съм гледал.