rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: 2013 година Сря Яну 09, 2013 3:12 am | |
| Е, как си представяте 2013? Имате ли цели, планове? Има ли нещо, което чакате с нетърпение? New Year Resolutions? (след като Надето подсети!) Споделете! : ))
Последната промяна е направена от rozaLie на Сря Яну 09, 2013 5:07 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: 2013 година Сря Яну 09, 2013 4:47 am | |
| Е, как си представяте 2013?
- представям си я като по-силна от 2012. Искам да е много по-приятна, много по-запомняща се, да имам уникални мигове с приятелите си през лятото /и не само/, в учебен план да успея да завърша с .. приличен успех. /над 5/ също така си я представям като по-стимулираща и по-различна!
- много бих се радвала ако не се налага да изживявам всичко лошо, което се случи през 2012 отново.
- също така си я представям с по-добро отношение в семейната среда.
Имате ли цели, планове?
- в учебен план целя за първия срок по математика да остави 4 някак. МНОГО се надявам на 4, но вървя в лоша посока .. По БЕЛ ще се гордея с 5 или 6, но ще видим. За завършен 8ми клас си мисля, че математиката ще е 4 или 5 (ДАЙ БОЖЕ), Англ. език 1,2 - 6 и БЕЛ - 5 или 6. Другите предмети не ме вълнуват особено, така че каквото стане - стане. Надявам се да успея да преборя и немския!
- в личен план нямам кой знае какви цели или планове. Главната ми New Year Resolution е да отслабна и вече ще започвам да работя по това! Също така искам да събера достатъчно пари /спестявания/ за: + фитнес/танци + Концерта на Риана + Волейбол 2013 + Възможна почивка с приятели
- чакам .. да се видя с Чичито! ЩЕ СЕ ВИДИМ, ЗНАМ! lol
- в очакване съм да се запозная с нови хора .. също така да срещна някое момче, уж.
- Свети Валентин да е по-хубав! - забравих за THE WANTED!!! Много бих искала да ме последва някое от момчетата. ИЛИ КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ! /дори да знам, че не е възможно/ Или пък да му reply-не Том или Нейт!
- ДА ОБИЧАМ > малък едит 11.01.2013 --
*Искам да отида на някоя тренировка по танци отново. Независимо къде и кога. Просто отново.
*Да се справя на Олимпиадата по Английски Език /и да набия задниците на другите патки, които се мислят за много умнички, а не са ; )/
*Да се науча да шофирам хахаха
*Да запиша някой по-луд клип за Project-a
*МОЖЕ БИ да си направя по-светли или по-тъмни кичури
Последната промяна е направена от Savannah. на Пон Яну 21, 2013 6:04 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: 2013 година Сря Яну 09, 2013 5:20 am | |
| Е, как си представяте 2013? Представям си я супер. Позитивно настроена съм и наистина вярвам, че ще е още една добра година. Очаквам много усмивки, още едно невероятно лято. Аз пък се надявам да завърша с над 5 и 50, ако имам и малко късмет ще хвана и стипендия. Честно казано нямам търпение до десети клас, когато ще изучавам творчеството на Шекспир. За тази година е вече късно за състезанието, в което исках да участвам, но се надявам при други да се включа активно.
Имате ли цели, планове? Та да, целите са ми успешно завършване на учебнана година, силно и запомнящо се лято. Друго, очаквам с нетърпение края на януари и да открия сезона на Волейболна 2013! Очакват ме мачове от Суперлигата ни, женското ни първенство, а както го планувам и мачовете на националния - по възможност и двата, но приоритет ми е Полша по очевидни причини. Друга цел ми е да успея да спестя пари и да подаря на мама един подарък, който много ще хареса, но сигурно ще се случи към края на тази или началото на идната. Пожелавам си с Павлито да си останем по същия начин, защото е приятелката, която винаги съм искала. Иии.. разбира се успехи в средите на бизнеса, а именно Avon! - Savannah. написа:
- чакам .. да се видя с Чичито! ЩЕ СЕ ВИДИМ, ЗНАМ! lol Ако това не е годината, не знам коя ще е! - Savannah. написа:
- забравих за THE WANTED!!! Много бих искала да ме последва някое от момчетата. ИЛИ КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ! /дори да знам, че не е възможно/ Или пък да му reply-не Том или Нейт! Ооооооо, ако има концерт, пък 100% ще се видим! the most joyful band remember, ии.. най-накрая тоз' Том да се смили!
----------- АБЕ НЕ ЗНАМ АМА ПРОСТО ИСКАМ ДА ГУШНА МИХАЛ ВИНЯРСКИ, ДА МУ ИЗПЕЯ ПЕСЕНТА НА СКРА, ДА МУ КАЖА ЧЕ ГО ОБИЧАМ, ДА СЕ СНИМАМ С НЕГО И ДА МУ КАЖА ДА СИ ПАЗИ ДЕТЕТО!(pedobear much?) -----------
Има ли нещо, което чакате с нетърпение? ДАААА! Всички мачове! (no lifer lol) И рожденния ми ден.. и всички празници! Аз пък искам reply от Атанасиевич, wogjsdljgsdjghsd
New Year Resolutions? *чакам мама да ме уреди за вега тест и да тръгна на фитнес, ще се отслабва, bitch! *едно нещо... което basically с никой не мога да споделя, но се надявам да стане. *може ли най-накрая да заговоря Тошко и да се снимаме.. *АМИ ИСКАМ ДА СПРА ДА ХАРЕСВАМ МОМЧЕТА С КОИТО ЗНАМ, ЧЕ НЯМАМ ШАНС ОКЕЙ *КЕЧ! Решила съм, че тази година ще се гледа! (още не съм почнала, ама и това време ще дойде!)
Ии така, нямам търпение за 2013!!!!!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: 2013 година | |
| |
|