rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: HAPPY BIRTHDAY LOUIS! Вто Дек 25, 2012 5:35 am | |
| ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ДЕТЕ НА СВЕТА, ЛУИ ТОМЛИНСЪН!
#twentyoneteen #21YearsOfSassAndAss
Честит рожден ден, boo bear! Да си ни е жив и здрав, много щастлив! Да продължава да е swag masta from doncasta, sass king и всичко, което е! Пожелавам му дълга връзка с El и да бъде много щастлив! Искам усмивката му да я виждам навсякъде! Да продължава да не се дава на глупаците, да им отвръща и да показва колко истински човек е! Да им навира в носа истината и да защитава своето! Като професионалист е постигнал толкова много, че да се чудя дали изобщо да му желая професионални успехи.. ;DDDD Е, разбира се! Идното им турне да бъде много успешно и да се раздават на сцената, както направиха с вече миналото! Да продължава да е веселият и забавният, да цени приятелите си и да обръща повече внимание на феновете. Да си остане същия мил човек, който ще направи какво ли не за благотворителност, който ще направи всичко, за да развесели приятелите си.. ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЕДИНСТВЕН ПО РОДА СИ! ОБИЧАМ ТЕ, ЛУИ И МЕДНИЯ ТИ ГЛАС, КОЙТО МИ ДАВА ТОПЛИНА И ОБИЧ! пп; дори мечето ми се казва Loubear < 3 YOU WILL ALWAYS BE PETER PAN, THE BOY WHO LOVES GIRLS WHO EAT CARROTS, THE SASS KING, THE MAN WITH THE NICEST ASS!!! LOUIS FUCKING TOMLINSON HAS THE PERFECT LEGS FOR SKINNY JEANS AND I LOVE HIM SO FUCKING MUCH tweet, който изразява чувствата ми към него: - Цитат :
- Woo happy birthday lou you won't see this but I fucking hate you you've ruined my life with your fucking perfection wow ily
| |
|