Гост Гост
| Заглавие: HAPPY BIRTHDAY NIALL! Пет Сеп 14, 2012 1:53 am | |
| Честит Рожден Ден, на едно от най-красивите, невероятни, уникални, усмихнати, перфектни руси момчета на този свят! хх <33 Пожелавам му най-накрая да се събере с Деми, а тя самата да спре да се инати, че не искала връзка. :D А дано да проумее, че едно много красиво човече със невероятни зъби преди и сега! :Д Не съм много по пожеланията. Мога само да кажа, че го обичаме с цялото си сърце. |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: HAPPY BIRTHDAY NIALL! Пет Сеп 14, 2012 2:06 am | |
| Happy birthday Niall James Horan. Да ми е жив и здрав, да е все така весел, какъвто си го знаем! Да е все толкова carefree, какъвто си е, защото това the fuck e Nialler. Много му се кефя, че наистина не му пука какво казват другите, кефя му се, че е такава душичка, а най-много му се кефя, че изживява мечтата си. Още преди xfactor Niall си е бил фен на Джъстин, а сега са приятели и се размотават заедно, тва е все едно утре аз да се размотавам с него, омг.. Много се радвам, че живее мечтата си - всичките им концерти са разпродадени, създава музика с хора, които обича от дъното на душата си, приятел с Джъстин, приятел с Деми, целуна се с Пери, какво повече.. Наистина му пожелавам да си остане такъв, какъвто е, защото той, заедно с Лиъм са единствените от групата, които славата не ги промени, или поне не им личи! Пожелавам му да намери момичето, което ще го цени толкова много, която ще харесва и недостатъците му и ще го разбира. Но аз съм сигурна, че при избора му момчетата ще са до него с прегръдки и съвети и всичко, щото Найъл заслужава най-доброто, 'щото е най-голямата душичка на света. Другото, което му пожелавам е да си останат с момчетата все толкова близки. Много ме кефят връзките му по индивидуално, в смисъл дори не мога да реша дали си харесвам Narry или Niam повече, но това няма значение. ПОЖЕЛАВАМ МУ ДА СЕ СРЕЩНЕ НА ПО КАФЕ/БИРА С БАРАК ОБАМА ЩОТО САМО ТОВА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАПРАВИЛ!!!! Найълчо, sweetie, много те обичам! <3 Перфектен си just the way you are, и смехът ти омжгаонжганотжгаойнвжртгнояатжгаонтжроагхтжоан you beautiful thing i cant even
МНОГО ТЕ ЛОВИМЕЕЕЕЕЕЕЕ | |
|