Как пък изобщо се излъгах да го гледам, вместо да си продължа с мача на Ферер, не мога да си обясня. Найден да си затвори плювалника, уговорки си правили, абе кви са тези работи, малко или много има УС, който ще избира следващия селекционер, щели да се сменят.. то така става, как пък му позволиха да остане! Да разваля всичко, което до сега са градили. А това за Матей, направо позеленях от яд! Ама така е, прогонваме хубавото, язък за Матей, срам ме е от нацията ни, и какъв колектив сте създали, момчетата просто се отпуснаха от никаквите очаквания, създали те колектив.. баба ми прашки си ушила. Да ви сера и на колектива, и на УС, и на унивеждев и най-вече на Лазаров, за дето ни лиши от най-ценното ни нещо. НО ЗАЩО НИ Е МАТЕЙ, КОГАТО ИМАМЕ ЧОВЕК ДА ПРЕВЕЖДА ДУМИТЕ НА КАМИЛО И ДА НИ УЧИ ДА ДИШАМЕ И ОТИГРАВАМЕ! На кого му е притрябвал един от най-добрите волейболисти в света. Жалко за Матей, който ще чуе тези думи. И Слави, този некадърник, как пък ще говори без да знае, Радо и Матей го правили с лични мотиви, ЕМИ ДА ТИ СЕРА В УСТАТА И НА ТЕБ НЕКАДЪРНИК, баааааааси държавата, бааааааааси чудото, срам ме е не, ами не знам.. ви сера не знам и аз на кое.
Камило ужасно много ме изкефи като говореше на български, дано покаже добри умения като селекционер и докаже, че е най-добрия избор. forza camillo