rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Камило Плачи: Запомнете тези български деца Нед Авг 12, 2012 4:30 am | |
|
Помощник-треньорът на националния ни волейболен отбор Камило Плачи говори надълго и нашироко с италианските журналисти след загубата от Русия с 1:3 на полуфинала на Олимпиадата в Лондон. Италианските ни колеги най-много се интересуваха от статута на техния сънародник в тима. "Аз съм част от екипа на Найден Найденов. Заедно правим нещата, заедно водим отбора, но решителните ходове са неговите", категоричен бе Плачи.
"Запомнете ги тези момчета. Някои от тях до вчера се въртяха около мама и тате, а вижте ги къде са сега и какво правят на Олимпиадата. Този отбор тепърва ще расте, най-вече като тактика и начин на игра. Ще видите как ще изглежда на следващата Олимпиада", сподели още Плачи.
Той категорично отказа да коментира скандала "Радостин Стойчев". "Няма как да стане, това са вътрешни неща, а аз съм човек, който е на заплата и си върши работата, за която му сe плаща. Не искам да коментирам странични неща", завърши италианският специалист. | |
|