rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Камило Плачи: Ако съм здрав, искам да поема България Пет Юни 15, 2012 1:01 am | |
|
Италианският специалист Камило Плачи преди малко отлетя за Италия от летище "София". Малко преди това той даде интервю за Канал 3.
"Благодаря на целия екип от болница "Пирогов". И най-вече на всичките медицински сестри, които извършваха всички сложни манипулации. Благодаря на всички почитатели на българския волейбол, които ми изпратиха много съобщения и ми пожелаха бързо оздравяване", изказа благодарности Камило Плачи, който е едно от спряганите имена за нов селекционер на България.
"Какъв ми е проблемът? В мен има една метална пластина, която не е много подходяща за това място. Тя се възпалила. Тази година имах много ангажименти - първо с Кунео и после с националния отбор на България. Тъй като нямах много време да почивам и да спя и тя се възпалила. Искаха да ме вкарат в болницата 3 дни преди началото на втората Олимпийска квалификация, но това бе най-важният ни мач в последните 4 години и исках да бъда полезен. След победата над Франция веднага ме вкараха в болницата", допълни Плачи.
"Искам да благодаря на Радостин Стойчев и на момчетата в отбора! На втория ден, от както бях в болницата при мен дойдоха и хора федерацията, за да ме видят. За мен е важно как са ме лекували, а не кой е дошъл при мен. И това е важно, но не е най-важното. От Федерацията ме попитаха дали има желание да продължа да работя с националния отбор. Казах им, че имам желание, но първо трябва да отида до Италия да ме прегледа лекуващият ми лекар и ако съм здрав съм готов да поема националния отбор на България", завърши Камило Плачи. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Камило Плачи: Ако съм здрав, искам да поема България Пет Юни 15, 2012 1:11 am | |
| Адски много се надявам да е той. Дано да оздравее и да няма повече проблеми. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Камило Плачи: Ако съм здрав, искам да поема България Пет Юни 15, 2012 1:51 am | |
| Пожелавам му бързо оздравяване! | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Камило Плачи: Ако съм здрав, искам да поема България Пет Юни 15, 2012 2:40 am | |
| Той ще е най-добрият и мъдър избор! Момчетата са свикнали вече с него, той самият им е помогнал доста в подготовката и мисля, че ще съуми да ги подготня добре и за вбъдеще! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Камило Плачи: Ако съм здрав, искам да поема България | |
| |
|