*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Радо Стойчев уволнен,Пранди поема България. Вто Май 15, 2012 12:30 am | |
| Както знаете или поне някои от вас,вече Радо не е треньор на национала. Силвано Пранди ще поеме отбора.. Според мен Радостин Стойчев си беше много добър и съм против това,но каквото и да кажа вече.. няма промяна. Радо уволнен,а защо можете да разберете тук - http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=364563. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Радо Стойчев уволнен,Пранди поема България. Вто Май 15, 2012 1:19 am | |
| Най-голямата глупост на БФВ. Тази смяна на треньора абсолютно ме убеди, че те ще превърнат българския волейбол във.. не знам и аз какво. В нещо жалко. И не се ядосвам само защото Радо ми е симпатичен, пък и си знае работата. Ядосвам се, защото тази смяна беше направена при крайно неподходящо време. Между квалификациите, тъкмо когато е започнала погдотовка за турнири и олимпиадата. Тъкмо когато отборът се сработва. Тъкмо когато отборът вече си има режим и програма, готови и ясни. И сега какво? Различен треньор, различна програма, различни методи. Това си е пак стрес. + това тази смяна е абсолютно излишна. Една загуба и какво? Смяна на треньора. Сигурна съм, че е било мислено още от началото на квалификацията при евентуална загуба - Стойчев да бъде уволнен. + това каква ирония стана, че точно на мача с Германия, Пранди беше в публиката и гледаше. Това е било уговорено, поне малко. | |
|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Радо Стойчев уволнен,Пранди поема България. Вто Май 15, 2012 1:58 am | |
| Напълно съгласна. Не мога да разбера защо направиха тази смяна.. Това,че паднахме трябва да сменят треньора ли? Според мен е тъпо. Като паднем веднага трябва да намерят кусур на някой. Просто без думи.. а и сега Матей може да напусне и тогава какво ще стане? Като българския футбол ли? Всичко ще пропадне.. Ето и още нещо - http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=364572. Въобще не са съобщили на Радо за уволняването му,а е разбрал от момчетата. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Радо Стойчев уволнен,Пранди поема България. Вто Май 15, 2012 4:34 am | |
| В няколко теми изказах мнението си по въпроса. Глупаво е и нечестно. Няма какво повече да кажа, който се интересува от пълното ми мнение - нека провери темата за квалификациите. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Радо Стойчев уволнен,Пранди поема България. | |
| |
|