rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Тодор Скримов подари фланелка на кмета на Перник Чет Авг 23, 2012 7:49 pm | |
| Най-популярният в момента волейболист в Перник Тодор Скримов беше приет днес от кмета на града Росица Янакиева във връзка с успехите му с националния отбор на Олимпиадата в Лондон, съобщава pernikmedia.net.
На срещата присъстваха и всички треньори от клуба - Румен Златанов, Ангел Василев, Мирослав Илиев и Десислава Банова. Единственият отсъстващ поради заетост с лични проблеми бе Асен Асенов. В началото на срещата две фланелки получиха нови притежатели. Националът подари фланелката, с която е играл на олимпиадата в Лонодн на кмета Росица Янакиева. От ВК Миньор пък подариха специална фланелка с номер 7 и надпис Скримов на бившия си възпитаник.
На срещата бяха разисквани проблеми, свързани с волейбола, като материалната база в Перник, средствата за волейбола в национален и европейски мащаб и т.н. На Скримов беше пожелано да не забравя Перник, навсякъде да подчертава откъде е, за да се чува с добро името на родния му град.
В края на срещата кметът Росица Янакиева подари на волейболиста икона с лика на Иван Рилски, светецът, който закриля Перник. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Тодор Скримов подари фланелка на кмета на Перник Чет Авг 23, 2012 8:07 pm | |
| От цялата статия ме изуми само едва ли не натискът Скримов където и да ходи "ХЕЙ, АЗ СЪМ ОТ ПЕРНИК!" .. еми, не, пича се е развил в Париж, може би с това трябва повече да се хвали и претендира. И малко странно звучи, но ако не беше Матей да отсъства, Скримов нямаше да е сред волейболистите в Лондон и тази чест щеше ли да му е отдадена, да отиде при кмета и какво ли не.. | |
|