Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Empty
ПисанеЗаглавие: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitimeНед Юли 29, 2012 1:36 am

Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... 00377553

Капитанът на волейболния тим на България Валдимир Николов даде обширно интервю за Ола Пискарска от volley24.pl преди началото на Олимпийските игри в Лондон 2012. Владо говори откровено за очакванията си в предстоящия турнир и не скрива съжалението си, че възможностите на държавния ни тим на България не са толкова големи…

"Отборът ни е много по-слаб без тях (б.р. има предвид Матей Казийски и Андрей Жеков). Две години направих всичко възможно, за да се класираме на Олимпиадата и изведнъж се видя, че ще отида като турист. Може би не като туристи, твърде грубо определение, но почти без никакъв шанс за медал. Всичко се срина и бях в трудна ситуация, но да напусна отбора в този момент щеше да е най-лесния начин да избягам от всички проблеми и тревоги, а аз никога не съм го правил в живота си", заяви Владо Николов в интервю за Ола Пискарска от volley24.pl.

"Да, след Олимпиадата се отказвам. Отдавна си го мислех и затова искам толкова много да постигнем един добър резултат на Игрите. На моята възраст става все по-трудно да съм титуляр. За известно време можех да помагам на Цветан Соколов да се развива. Той е играч с голям потенциал, но му липсва малко спокойствие, опит и да издържа на напрежение, но съм сигурен, че ще ме замести достойно в националния отбор на България", допълни Владо Николов.

"САЩ винаги играят добре в олимпийска година. Руснаците са много силни, а другите двама полуфиналисти може би ще са Полша и Италия. Мисля, че Бразилия не са напълно във форма и не са готови за такива мачове, а и много играчи са контузени и оперирани. Разбира се, това е мое мнение и мога и да греша. Само онзи, който не казва и не прави нищо, само той не греши", завърши капитанът на България.
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitimeНед Юли 29, 2012 1:47 am

Цитат :
направих всичко възможно, за да се класираме на Олимпиадата и изведнъж се видя, че ще отида като турист.

Е, Владо, само ти ли си правил нещо? Ти ли? Ти ли класира отбора на ОИ, ти ли направи всичко?... Всеки един от участниците е дал максимума от себе си когато е било искано и всеки един е допринесъл за класирането. Да, отборът определено не е по-добър без Матей и Андрей, но това не значи, че е по-слаб. Отборът може да е също толкова добър, имаме добрите играчи, помисли малко!

Съгласна съм с нещата, които казва за Цеко, явно не съм единствената, която забелязва това ..неспокойствие и нервност в поведението му на полето, дано изчисти тези неща, защото много му пречат в игра.

Пожелавам му достойна игра, дано все пак имат късмет за медали, никога не се знае. Важно е да запазят духа и да не се сриват психически, дано последните мачове като национал на Владо не бъдат от жалкия порядък на мачовете от СЛ. smile
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitimeНед Юли 29, 2012 1:52 am

Абе не мисля, че го е казал толкова арогантно. По скоро за неговите максимални усилия, които е дал, а не че се приема за Спасителя.
Също смятам, че той достатъчно добре си мисли. Той е човекът в съблекалнята, все пак да му позволим да има една добра представа за силите ни.
Не че искам да отрязвам оптимизма, ама така го редиш, сякаш върховни глупости приказва.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitimeНед Юли 29, 2012 1:56 am

Еми надявам се да греша. Не го нареждам, просто не ми хареса начина му на изразяване, всякаш той се е бъхтил, а всички други са си бършели сополите, едва ли не. Може би не е намерил точния начин на изказване.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitimeНед Юли 29, 2012 9:46 pm

Мисля, че това е цялото интервю;

Владо Николов: Говоря 6 езика, но мога да псувам на 18...
Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... 00377733

Капитанът на националния отбор Владимир Николов даде интервю за volley24.pl, в което говори за кариерата си и за шансовете на националния отбор на олимпиадата в Лондон.

- От всички години в националния отбор на България кой беше най-важният мач?
- Най-важното за мен е олимпиадата в Лондон. Искам да успея, защото имам много титли в кариерата си с различни клубове, но никога не съм печелил титла с националния отбор. Така и не изпълних тази мечта и точно заради това се надявам да покажем най-доброто от себе си. От две години мисля за тази олимпиада, всичко е насочено към нея. Надявам се да се представим добре.

- Казийски и Жеков напуснаха отбора. Как се почувствахте, когато те се махнаха?
- Решението им бе прибързано. Когато те се махнаха, се чувствах предаден... Но това си е техният живот, техните решения, те имат право на такова нещо. В името на общото ни минало не искам да говоря по този въпрос.

- Не ви ли мина през главата и вие да напуснете?
- Мина ми, и то неведнъж. Нашият отбор е много по-слаб без тях. Дадох всичко в последните две години, за да съм на олимпиада, а изведнъж се оказа, че ще сме там като туристи
Не точно като туристи, но без големи шансове за медал. Ситуацията беше много сложна. Но да напусна отбора в този момент, щеше да е най-лесното нещо. Просто да избягам от проблемите. Никога не съм правил подобно нещо.

- Ще напуснете ли след олимпиадата?
- Най-вероятно. Отдавна имам такива планове. Затова искам да направим добро представяне на игрите. Вече съм на възраст, в която е трудно да комбинирам мачовете в клубния отбор и националния, особено на тази позиция. За известно време мога да помагам на Цветан Соколов в развитието му. Той е страхотен играч с огромен потенциал. Но му липсва малко спокойствие, опит и издръжливост в решаващи моменти. Той ще ме замести в националния отбор, а и от следващия сезон ще играе за Кунео.

- Ще играете за Галатасарай. Защо там?
- Това беше най-добрата оферта за мен. И е близо до вкъщи. Ще играя, докато мога.

- А след това?
- Мисля по този въпрос всеки ден и още нямам отговор.

- Няма ли да станете треньор, да помагате на младите играчи?
- Не се виждам в тази роля. За тази професия трябва търпение, а при мен то липсва.
Може да си направя мой клуб или да работя като мениджър

- Вярно ли е, че заради годините в чужбина сте научили 6 езика?
- Да, но мога да псувам на 18 (смее се).

- И последно - кой ще спечели олимпиадата?
- Американците винаги играят силно на олимпиада. Руснаците са много силни. След тях са Полша и Италия.

- Без Бразилия?
- Мисля, че те въобще не са във форма, много хора бяха контузени или се върнаха след операция. Но, разбира се, това е само лично мнение, може да греша. Само този, който не говори, не прави грешки.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitimeНед Юли 29, 2012 9:49 pm

Така в пълен вариант съм по-склонна към думите му. Явно българските медии прекалено много изопачават думите ми, жалко.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...   Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон... Icon_minitime

Владо Николов: България почти няма шанс за медал в Лондон...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Владо: Но на нас Стойчев не ни трябваше, на нас ни трябваше Матей
» Владо Николов изигра последният си мач с националната фланелка в България
» Владо Николов: Оттук нататък ще играем за себе си и за хората, които ни подкрепят в България
» Наградиха Владо Николов със златен лъв
» Владо Николов: Най-подходящият треньор е Камило Плачи

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Спорт :: Волейбол-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Le forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии