| Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! Съб Юли 28, 2012 12:42 am | |
| Джъстин Бийбър може да е кралят на романтичните жестове, но предполагаме, че едва ли е планирал да отпразнува рождения ден на приятелката си Селена Гомес, карайки я да плаче. Въпреки че по-рано вечерта бе изненадана със серенада от публиката на ТСА, нощта за Селена и Бийбър, приятели и семейство продължи в изискан ресторант в Бевърли Хилс след шоуто. „Джъстин постоянно внимаваше дали всички в ресторанта се грижат за Селена като за принцеса. Той беше много очарователен с това. Личеше си, че нейното парти-вечеря означаваше много за него” – казва вътрешен източник. „Имаше розови цветчета на масите, което е по идея на Джъстин. Той е доста романтичен. Партито се е провело в задната стая и бе доста интимно. Имаше около 30 госта. Много храна за избиране - скара калмари, бейби спанак с нарязани круши, козе сирене и захаросани орехи, на домашно pappardelle с омар, сьомга на скара и ребро-пържола на скара.” Звучи малко по-малко съкровено, че сирене и ананас е бил достатъчен за двамата, но очевидно угощението е било толкова добро, че е накарало Селена да се прекърши в бълбукаща купчина от щастие. „Джъстин изнесе реч, която просълзи Селена. Беше основно за това колко великолепна и изключителна е Селена и всички се изправиха и аплодираха. Беше много сладко. Имаше красива торта за Селена заедно с много десерти като Тирамиси, шербет и ябълков пай.” Селена показа част от внезапните емоции във Фейсбук чрез снимката на покритата в рози торта.” Повече от благословена, толкова много любов. Благодаря ви за най-невероятния рожден ден до сега. Аз съм наистина, наистина благодарна. Обичам семейството, приятелите си и всички вас.” Да бъдем честни, ако някой ни достави толкова много храна и ние щяхме да се разплачем с големи сополиви сълзи от щастие също.
Автор: LightOne; Selena-Daily.com | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! Съб Юли 28, 2012 12:48 am | |
| Дайте ми и на мен един Джъстин.. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! Съб Юли 28, 2012 12:57 am | |
| ^Същото си мислех и аз когато прочетох. ;д Джъстин е страхотно гадже, наистина не съм сигурна дали Селена проумява каква късметлийка и щастливка е с него. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! Съб Юли 28, 2012 1:35 am | |
| Еми след толкова рев и сополи би трябвало да го проумява или момичетата си фейквате за принципа просто? Кой да очаква, че Бобърът бил за пример...Е, както и да е. На мен пък ми дайте една Селена. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! Съб Юли 28, 2012 2:06 am | |
| - LightOne написа:
- Еми след толкова рев и сополи би трябвало да го проумява или момичетата си фейквате за принципа просто?
Пак ли почна е? Не фейквам, прави разликата. Пък и да хейтвах, най-малко ти можеш да ми кажеш нещо. Отбелязах, че не съм сигурна, защото той е наистина, абсолютно уникален. И се държи прекрасно с нея. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! Съб Юли 28, 2012 2:10 am | |
| Не, не, не, не, не, Чинчило, спокойно е. Бъзикам за това дали Селена фейква сълзите и че не го проумява. Нищо на теб да казвам нещо.
Аз съм б*хти злетака, честно. Прочетох 'хейтва' а не 'фейква', въпреки че съм написала 'фейква'. ОМГ, извинявай за объркването, честно, треа да почна да чета като хората. Рос. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| |
| |
eLii96 Редовен
Warn : Брой мнения : 187 Reputation : 3 Join date : 28.05.2012 Age : 28 Местожителство : Перник
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! | |
| |
|
| |
| Джъстин е разплакал Селена на рождения й ден! | |
|