Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Empty
ПисанеЗаглавие: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 4:26 pm

Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова GeorgiBratoev_09_fivb_org

“Ухапа ме някаква животинка. Не знам каква”, обясни разпределителят на мъжкия национален отбор на България Георги Братоев пред камерата на Нова докато налагаше с лед единия си крак след контролната среща с Бразилия в Лондон, загубена с 1:3. “Мислех, че е комар, ама кракът ми се понаду... в сравнение с другия. Не ме боли, но въпросът е, чер има някаква течност вътре – не знам точно какво. Но ми дадоха лекарства, така че засега смятам, че няма проблем. А и в мача срещу Бразилия, с леко пазене, се получаваха нещата горе-долу.“
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 4:28 pm

Нещата да се получават "горе-долу" не ни задоволява, а те първа да се вкарва Добромир отново не е вариант. Ех, Жеков, къде си.. Дано това отмине бързо и Гошко да е на 100%, иначе наистина не знам какво ще правим. Всякаш всичко "лошо" ни се струпва точно преди първия ни мач! laugh

Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Юли 26, 2012 4:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 4:33 pm

Какво ли не се случи преди първия мач от олимпиадата.. контузиите не липсват, животните хапят.. laugh Надявам се да му мине, дано да не станат някакви инфекции и по-сериозни неща.
http://acciosharman.tumblr.com/
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 4:35 pm

^^the ugly truth. :X Как пък точно на нас. laugh Ама, хайде да се оправя! Щом не го боли е добре, а щом и лекарство не са дали значи едва ли е нещо серозно. Айде, Гоше - да ги мачкате! heart
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 6:49 pm

Вальо, а не Жоро, бил ухапаният от британско чудовище

Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова OlympicBedBug_01_bild_de

Валентин Братоев, а не неговият брат-близнак Георги, бил нахапаният от неизвестна британска гадина български волейболен национал в Лондон. От Нова ТВ, която първоначално разпространи новината, се обадиха специално в BGvolleyball.com, за да направят нужната поправка.

В същото време, германският Билд разкри злосторника, като дори публикува негова снимка и предупреди олимпийците да внимават за шестокракото британско чудовище, което обитавало леглата им Олимпийското село.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 6:50 pm

ew, това нещо изглежда ужасно! : DDDDD И сигурно Сашо е писал предишната статия, пак са ги объркали! laugh Дано се оправи Вальо, а ако не.. здравей, Пенчев/Скримов! smile
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 7:05 pm

okay, това е по-ужасно и това, което мен ме захапа преди няколко дена и ми остави рана, която още ме боли. :X Изглежда гнуснооо .. Иначе, окей, как може още да не ги различават? Даже си направиха различни прически .. Ама, хайде да се оправя по-бързо и повече такива злополуки да няма.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeЧет Юли 26, 2012 7:50 pm

Гадна работа. Този път, ще кажа "Да се оправя, който е ухапан", а не "Вальо да се оправя", защото очаквам нов гаф като "Звяр ухапа Матей точно преди олимпиадата!"..
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitimeПет Юли 27, 2012 12:21 am

Ох, не честно, не мога! laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh

Значи вижте това мое мнение:

rozaLie написа:
rozaLie написа:

-Аз и Ники Пенчев пък сме малко настинали

Цитат :
Nikolay Penchev Не съм болен :))))
2 hours ago

Честноооо? laugh Някой беше казал, че това звучат като предварителни оправдания. you have a big point there!

след това горе за буболечките, и след това какво казва самият Гошко Братоев:

Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова 217867_4422812415442_248548924_n

Да се смееш ли, да плачеш ли... laugh laugh laugh И сега какво излиза, нямаме ухапан, а Владо ни лъже? Cool story, bro.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова   Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова Icon_minitime

Незнаен звяр ухапа Жоро Братоев на острова
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Георги Братоев се включи в кампанията за Жоро Лазаров
» Георги Братоев: Не играя само за пари
» Георги Братоев
» Валентин Братоев
» Георги Братоев: Мечтая да бием топ отбор

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Спорт :: Волейбол-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Créer un forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии