rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Георги Братоев: Не играя само за пари Сря Окт 10, 2012 3:55 pm | |
| Все още не съм готов да играя само за пари, споделя разпределителят на националния отбор Георги Братоев пред volleyballnews.ru.
"След олимпиадата получих предложения от ирански клубове, но ги отказах. За мен е важно да "раста" във волейбола, да се усъвършенствам. Парите сами ще си дойдат. Не мога да скрия, че ми се играе в силни шампионати като руския, полския или италианския", споделя Георги, който ще играе в Левски Волей през новия сезон. Той споделя и впечатленията си от олимпиадата в Лондон, където България завърши на 4-о място.
"Владо Николов пусна димна завеса с думите, че отиваме в ролята на туристи на олимпиадата. Никой не тръгва за такива състезания с идеята за участието. И ние, като всички останали отбори, отидохме на олимпиадата с идеята да спечелим колкото се може повече. На полуфинала срещу Русия играхме добре, но опитът на играчи като Тетюхин, Хтей, Волков, Михайлов си каза думата. Ако бяхме довели мача до тайбрек можеше и ние да играем на финала. В мача за бронза с Италия просто играхме лошо. Нищо не ни се получаваше. Могат да се посочат много причини, но единственото, което има значение е, че загубихме", казва още Георги.
На финала той е стискал палци за Русия. "Това е нормално. Играх една година в Тюмен и това е един от най-хубавите периоди в живота ми. Винаги, когато имам възможност да избирам, съв на страната на Русия", завършва Братоев.
| |
|