| Летни мисли | |
|
+6*Радии <3 kari99 ~MarieAn. elly.xx ~Rossita rozaLie 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Летни мисли Нед Май 27, 2012 8:16 am | |
| Или по-точно планове. Лятото идва. За някои вече е дошло. Имате ли планове за лятото? Има ли нещо, което очаквате с нетърпение? Как смятате да си изкарате почивните дни? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Летни мисли Нед Май 27, 2012 3:44 pm | |
| Лично аз нито чакам нещо с нетърпение, нито имам планове. По простата причина, че заради работата на баща ми не може да се пътува когато му скимне на някого. Друг е въпросът, че имам желание да отида на така да кажа, планинска почивка, хаха. Миналото лято беше много хубаво, пък и няма да откажа да мога да се похваля, че съм изкачила още някой връх. Основния ми план, който е абсолютно сигурен за лятото е следния: да си изкарам забавно лято, с много тръпка и как да кажа, приключенски дух. Искам лятото да е по-лудо от обикновено, искам да има някаква.. знам ли, трепетна случка, хех. Но да, общо взето нямам конкретни планове. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Летни мисли Нед Май 27, 2012 6:25 pm | |
| Аз това лято ще го изкарам пълноценно, хъъъъх.. Поне така съм замислила, а колко е вярно септември ще се види. Отново ще тръгна на фитнес, защото просто е супер яко да си прекарваш времето там. Обстановката е страхотна, а и когато виждаш, че хората са приятелски настроени, няма как да не ти харесва. Ще се запиша и на волей, хъх, защото съм доста яка. Да. Друг от плановете ми е даа.. ъммммм, да си довърша Клюкарката и понеже доста хора ми препоръчаха OTH може и него да изгледам. Но доста се стреснах от броя на сезоните, може и да пасувам. :D Ако така се случи, че баща ми замине, то няма да прекарам никакво време на село, но who gives a fuck, ще се печем в Пловдив. :D | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Летни мисли Нед Май 27, 2012 8:37 pm | |
| Чакам лятото с нетърпение, не нещо конкретно , но. . все пак. Мога да кажа, че вече ми омръзна да ходя на училище, имам нужда от релакс. И, въпреки че тази година лятната ваканция ще бъда само 2 месеца, не мога да не се вълнувам за идването й. Не съм си правила планове, не мисля и да правя., защото те винаги се провалят . Сигурна съм единствено в това, че тази година ще се забавлявам и ще бъде доста лудо. Вече имам доста нови приятели (съученици) , с които сме решили лятото да не преставаме да се виждаме. Евентуално ако с нашите отидем на почивка, на планина. Но още не е сигурно. Мисля да изгледам Дневниците на вампира., бях започнала преди време, но го изоставих поради липса на време.., лятото са надявам да успея да изгледам всички сезони ; д И така, размечтах се .. , а има още цял месец до лятната! ;х | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Летни мисли Нед Май 27, 2012 8:51 pm | |
| | |
|
| |
kari99 Нов
Warn : ( : <3 you Sel ~ Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 26.05.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Летни мисли Нед Май 27, 2012 11:32 pm | |
| Никакво търпение. Липсва ми лятото, почивката и разходките с приятели! :) | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Летни мисли Нед Май 27, 2012 11:54 pm | |
| Аз имам доста планове за лятото. От вчера открих летния сезон като се изкъпах в моренцето. ^^ Но както и да е.. Първо ще се прибера в България,след това плановете ми са да излизам с приятели,да прекарвам повече време с брат си и баба ми и дядо ми. Да не стоя по цял ден мързелувайки пред компютъра. Искам това лято да е различно,лято което да се помни дълго. През август с брат ми ще се върнем тук и ще ходим на море,ще обикаляме по парковете,ще спортуваме. Надявам се това да бъде едно много хубаво лято изпълнено с емоции. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Летни мисли Пон Май 28, 2012 12:42 am | |
| Ох, никакво търпение нямам! НИКАКВО! Вече се поуспокоих като ми минаха по-важните матури и имам хубави резултати по това, което успях да сметна. Първия ден от ваканцията ще отида и ще запиша желанията си за 8-ми клас. Силно се надявам да влезна в 1 АЕГ! Решена съм за първи път това лято да спя на палатка. С приятели може да си организираме къмпинг. Няма да ходя на море, но това не пречи да си създадем невероятни летни спомени с приятели. Решена съм и ми е обещано да отида на няколко волейболни мача в "Арена Армеец" на националите ни. ИСКАМ И СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ СБЪДНЕ ИСКАНЕТО МИ .. Искам да си поговоря с Цецо Соколов, ама не само да му кажа "Може ли една снимка и автограф?", а нормален си разговор между най-верната фенка на Цецо Power-a & Цецо Power-a. Thats it. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Летни мисли Пон Май 28, 2012 2:11 am | |
| Чакам лятото с голямо нетърпение ! .. Нямам точно определени плановее, но се надявам да си прекарам страхотно ! ... Мисля да ходя на море с приятели .. После на Карлово, на селоо .. В Пловдив предимно .. Плажчета с компании .. Купони и всичко ! | |
|
| |
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| |
| |
eLii96 Редовен
Warn : Брой мнения : 187 Reputation : 3 Join date : 28.05.2012 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Re: Летни мисли Съб Юни 02, 2012 1:30 am | |
| Аз се надявам да си изкарам страхотно това лято. Чакам го с нетърпение пък ще видим какво ще излезе. Нямам никакви планове, но наистина искам да прекарам едно незабравимо лято, точно като за 2012г. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Летни мисли | |
| |
|
| |
| Летни мисли | |
|