Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Сел мисли, че не е постигнала пълен успех. Вто Авг 16, 2011 6:14 pm | |
| Ето какво казва тя. (статията) Въпреки успеха на WOWP и голямата музикална кариера с групата, тя не мисли, че това е всичко. '' Аз не вярвам че съм постигнала успех все още, или поне така се чувствам. Участвала съм само в 3 филма, а дори не съм свикнала все още. ''Говорейки за това което я прави щастлива, тя казва, че е горда че е в състояние да впечатли фенове си и семейството си.Славата и богатството са настрани. '' За мен е достатъчно моите фенове и семейството ми да се гордеят с мен. Тя допълва, че се още може да излезе, без да бъде разпозната дори и да е известна. Също така добавя, че е вдъхновена от Ема Стоун, когато става въпрос за кариерата и в действие.''
Не бях сигурна за раздела.
| |
|
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Сел мисли, че не е постигнала пълен успех. Пон Авг 22, 2011 1:13 am | |
| Тя е още млада и има много време за кариера, а това което е постигнала е наистина невероятно.Много мило от нейна страна да спомене за подкрепата на феновете . | |
|
sweetcorny. Нов
Warn : ( : I Love you like a love song, baby.. Брой мнения : 18 Reputation : 3 Join date : 03.09.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Сел мисли, че не е постигнала пълен успех. Съб Сеп 03, 2011 7:10 pm | |
| Има още много време, за да учавства и в други филми и да постигне пълен успех. Апък и сега е уникално, всичко това, което е направила до сега. Малко хора са толкова известни на нейната възраст. Има толкова много фенове, които ще я подкрепят. <3 | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сел мисли, че не е постигнала пълен успех. | |
| |
|