LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: ЧЕЛСИ СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА! Нед Май 20, 2012 4:38 pm | |
| ДА! ДА! ДА! 10 години чаках този момент и когато всички най-малко очакваха - те удариха безжалостно!
Байерн натискаха здраво, но така и не им идваше късмета. Бях на тръни през цялото първо полувреме, беше много важно да не отбележат Байерн тогава. Второто вече се поуспокоих и бях сигурен че Челси печелят, колкото и да натискаха швабите. Дори голът не можа да ме стресне. Имах усещането че вечерта е на Челси. И ето ЛЕГЕНДАТА Дрогба (ех, Сокачев, Сокачев ) върна интригата в мача и от клопката на сините нямаше измъкване. Когато дойде дузпата на Робен, всички на масата се втурнаха да обясняват как с Челси е свършено. Само моя милост отново изрече пророчески - не се плюнчете, Чех я хваща. Мамка му що съм толкова добър в прогнозите, когато няма залог... На дузпите беше страхотна драма - първата изпусната дузпа за Челси пак не ме стресна. Пак викам ей гледайте нещо отдавна невиждано обрат на дузпи. Вкарват третата дузпа Байерн и почват лек присмех че тая ми прогноза нема се сбъдне тоя път...Ще видим думам аз...НЕВЕРОЯТЕН ФАНТАСТИЧЕН БОМБАСТИЧЕН ПЕТЪР ЧЕХ. КАК УСПЯ ДА УЛОВИ ЪГЪЛА НА ШЕСТ ШЕСТ ДУЗПИ!?!?!? За първи път от години, Челси не бе в сметките и както в приказка, точно тогава се случи чудото и Абрамович най-накрая докосна така желания трофей и всички пръснати пари се отплатиха. Интересната ирония, че до два финала стигнаха все треньорите, чията задача изобщо не беше ШЛ. Колко народ се изреди треньори само, за да вземат тая пуста купа и се провалиха. Толкова съм доволен, че шампиони станаха хора като Лампард, Тери и Торес - все заслужили. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: ЧЕЛСИ СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА! Нед Май 20, 2012 4:49 pm | |
| CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEAAAAAAAAAAAAAAA
Но трябва да кажа, че Дрогба на няколко пъти страшно много ме ядоса. Но хубав мач се получи, де. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЧЕЛСИ СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА! | |
| |
|