Истината е, че нито Ел Класико, нито повечето мачове в последните две години си заслужаваха. Ей този полуфинал беше адския - нереалния! Аз лично ненавиждам Барса, ненавиждам и Гуардиола и всички, които имат нещо общо с трупата. Това е друг въпрос. За мен всичко беше ясно, а именно кой ще продължи напред. Челси винаги остават с малшанс, винаги нещо се обърква, а и миналия мач срещу Барселона .. Просто имаха защо да ходят с гордо вдигната глава, да се борят. Изнанадата за мен бяха зарядите в двата мача. Не очаквах такава победа в Лондон. А истината е, че след втория гол, аз вече не вярвах на чудото. И тогава Рамиреш се измъкна и отбеляза един наистина красив гол. Второто полувреме бях на път да си скъсам тениската от кеф, джуджака най-после се пречупи и падна. Пропусната дузпа и още няколко пропуска. Евала правя на Чесли, че успяха да оцелеят на Камп Ноу с 10 човека. Е нека да не забравяме, че един човек пряко свързан с Челси пръв разгада "дрийм тийма" и ги надигра. Но това е минало. Нека да кажа няколко думи и за Торес. Днес цял ден гледам клипове и все още не мога да разбера откъде аджеба това момче изкочи. Радвам се за него, защото това беше неговият момент. Заслужава го, след всичко през което премина след трансфера. Наистина грейнах, след като се подигра с Валдес. Жалкото е, че победителят от мача Реал - Байерн ще е отборът, който ще се радва на купата тази година. Наистина невъзможно ми се струва Челси да успее на финал без Тери, Рамиреш и Иванович особенно, ако се изправят срещу Байерн. Без значение какво ще стане, Челси е отборът, които заслужава да бъде наричан шампион на Европа!