Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Челси - Барселона 2-2

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Челси - Барселона 2-2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Челси - Барселона 2-2 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Челси - Барселона 2-2 Empty
ПисанеЗаглавие: Челси - Барселона 2-2   Челси - Барселона 2-2 Icon_minitimeЧет Апр 26, 2012 12:07 am

Тука имаше два-три футболни фена, може да се завърти някой от тоя мач?
Аз определено вчера смятах да го пропусна. Но колеги се обадиха и отидохме да го гледаме на по бира с картофки. Очаквах, че Барса ще бие. Не си представях толкова слаб Челси да направи чудо въпреки първия мач. И резонното се случи Барса поведе. Дойде обаче червения картон и аз викам на пичовете гледайте сега какво става - Барса не може да играе срещу десет, Челси са напред. Цялата маса в гръмък смях. Дойде и втория гол и всички почнаха да ме бъзикат Челси ще се класира а? Аз си мълчах кротко, но бях убеден че съм прав. И ето ти гола на Челси. така или иначе никой не искаше да дойде на моя акъл. Нямаше кой да повярва че на Камп ноу с 10 човека може да оцелееш. Пропуснатата дузпа ги разколеба малко, ама малко, а аз тънех от напрежение (при все това че дори не смятах да го гледам тоя мач). И когато влезе Торес, пак изцепвам - ей го ся ще изравни. Пак...буууурен смях, кой бе тоя смешник ли бе. И....кой се смя последен? beach Торес като вкара, всички станаха на крака и ръкопляскаха (и барса феновете), беше адски нереално. Викам ся кво остана още в тоя мач - гол фен? И от съседната маса се обади една буца лой също подкрепяше Челси, "аз ще съм тоя фен" И ние всички в шаш и паника.
Мачъ беше страхотно напрежение, а тролското ми лице при гола - безценно.

Толкова да ме напълни тоя мач. Челси най-накрая биха Барса. С 10 човека. Торес при това направи невъзможното. Интернет сега е залят с миймове за него. При това сега никой не го очакваше от тях. Ся очаквам моя дрийм от 10 години да се сбъдне - Реал - Челси на финала.
Фен съм на Челси още от преди Абрамович и дълго чакам ШЛ за тях.
Върнете се в началото Go down
YesSir..
Неспасяем
Неспасяем
YesSir..

Warn :
Челси - Барселона 2-2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Челси - Барселона 2-2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1604

ПисанеЗаглавие: Re: Челси - Барселона 2-2   Челси - Барселона 2-2 Icon_minitimeЧет Апр 26, 2012 2:07 am

Истината е, че нито Ел Класико, нито повечето мачове в последните две години си заслужаваха. Ей този полуфинал беше адския - нереалния! Аз лично ненавиждам Барса, ненавиждам и Гуардиола и всички, които имат нещо общо с трупата. Това е друг въпрос. За мен всичко беше ясно, а именно кой ще продължи напред. Челси винаги остават с малшанс, винаги нещо се обърква, а и миналия мач срещу Барселона .. Просто имаха защо да ходят с гордо вдигната глава, да се борят. Изнанадата за мен бяха зарядите в двата мача. Не очаквах такава победа в Лондон. А истината е, че след втория гол, аз вече не вярвах на чудото. И тогава Рамиреш се измъкна и отбеляза един наистина красив гол. Второто полувреме бях на път да си скъсам тениската от кеф, джуджака най-после се пречупи и падна. Пропусната дузпа и още няколко пропуска. Евала правя на Чесли, че успяха да оцелеят на Камп Ноу с 10 човека. Е нека да не забравяме, че един човек пряко свързан с Челси пръв разгада "дрийм тийма" и ги надигра. Но това е минало. Нека да кажа няколко думи и за Торес. Днес цял ден гледам клипове и все още не мога да разбера откъде аджеба това момче изкочи. Радвам се за него, защото това беше неговият момент. Заслужава го, след всичко през което премина след трансфера. Наистина грейнах, след като се подигра с Валдес. Жалкото е, че победителят от мача Реал - Байерн ще е отборът, който ще се радва на купата тази година. Наистина невъзможно ми се струва Челси да успее на финал без Тери, Рамиреш и Иванович особенно, ако се изправят срещу Байерн. Без значение какво ще стане, Челси е отборът, които заслужава да бъде наричан шампион на Европа!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Челси - Барселона 2-2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Челси - Барселона 2-2 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Челси - Барселона 2-2   Челси - Барселона 2-2 Icon_minitimeЧет Апр 26, 2012 2:58 am

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEAAAAAAAAAA
https://twitter.com/#!/rozaLiex
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Челси - Барселона 2-2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Челси - Барселона 2-2 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Челси - Барселона 2-2   Челси - Барселона 2-2 Icon_minitimeЧет Апр 26, 2012 10:15 pm

Аз още не мога да осъзная, че натролих толкова успешно. Пред мен изниква цялата маса попикана от смях като им казах, че Челси е напред след червения картон. Знам кога да го играя луд. laugh
Иначе жалко не можа да ми се сбъдне дрийма и швабите напред. Най-вероятно те са фаворити, но дано Челси пак извлекат полза, че не са в сметките.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Челси - Барселона 2-2   Челси - Барселона 2-2 Icon_minitime

Челси - Барселона 2-2
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Челси Стауб/Chelsea Staub
» ЧЕЛСИ СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Спорт :: Футбол-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии