Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
Заглавие: Олимпийски квалификации 2012 Вто Май 15, 2012 2:19 am
Хаха, гледах един мач и вече правя тема за волейбол..
Е? Горди ли сте, че българите се класираха за полуфиналите? Разочаровани ли бяхте, когато паднахме от Германия? Очаквахте ли го или мислехте, че ще спечелим този мач? А мачът Германия - Италия? Кого подкрепяхте? Абе въобще всичко отностно квалификациите тук. Ако темата е тъпа - крюч!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Олимпийски квалификации 2012 Вто Май 15, 2012 2:40 am
Мони, обичам те.
От квалификацията хем съм доволна, хем не. Направихме 3 страхотни победи над Словения, Сърбия и Испания. Направо им разкатахме фамилиите, 3:0 всяка среща! Определено бяхме СИЛА и си личеше. Разбира се, много неща можеха да се направят по по-добър начин, но нормално - все още отборите се сработват. Много се радвах, когато излязохме на 1во място в предварителната група, тъй като ни се падаше по-лесен от Италия противник - Германия. По принцип не съм очаквала, че германците ще се дадат лесно. Но и очаквах много повече хъс и мотивация от нашите. Можеха да затворят 3тия гейм, от което щеше да им дойде хъса, за да бият с 3:1 в срещата. Но се пречупиха, точно след като стана такъв обрат в третия гейм. Водехме 18:14, а германците победиха с 25:22. Точно това беше моментът, в който нашите сякаш се разочароваха и мотивацията им спадна до едно ниско ниво. Това беше моментът, в който сякаш се отказаха и решиха, че мачът е загубен. Аз лично се разочаровах, но знам, че те са дори още по-разочаровани. Предполагам, че се чувстват и виновни - все пак цял народ тръпнеше и се надяваше да идем на финал, пък дай Боже и квотата за олимпиадата да вземем. Когато германците ни победиха, вече знаех за кого ще съм на финала. Твърдо се застъпих за отбора на Италия. Заслужават момчетата, + това доста добра организацията имат от това, което видях. Въобще за кратко време са успели да се поочупят, да се поразтикат и да се сработят на едно доста прилично ниво. Затова се радвам, че Италия взе квотата. Дано на следващата квалификация с Франция, Пакистан и Египет да се представим по-добре.
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: Олимпийски квалификации 2012 Вто Май 15, 2012 4:21 am
Амии аз съм доволна от квалификациите. Въпреки, че паднахме от Германците, нашите играха и се бореха. Жалко само, че решиха да ни изиграят така и да изгонят като куче най-добрият ни треньор, ама .. шанс. Първият мач бях сигурна, че ще спечелят. Знаех, че са се настроили заради феновете си. Срещу Сърбия също играха перфектно! Две чисти победи .. те направо ги изнасилиха. Толкова добре играхаа. <3 Жалко за мача с Германия. Знам, че момчетата бяха нахъсани и готови да излезнат за победа, но проблемът беше, че основният състав на германците е напълно различен тази година. Миналогодишните им състезатели са скамейка, един от тях даже е помощник-треньор, а на терена ми е изкаран някакъв 2.15 м, дето прилича на Франкенщайн. So .. lemme kill 'em, k? Най-голямото разочарование беше, когато изритаха Радо Стойчев. Да, изритаха го като мръсно кученце и няма да използвам по-мили думи за идиотите от федерацията, защото те не заслужават такива. Дали имат представа колко трудно се ръководи отбор, който се опитва да защити честта на страната ? Имат ли? НЯМАТ! Какъв е стреса? Напрежението? НЯМАТ! Затова .. дори от тук, където миличкият Любо Ганев няма да може да види, не ме интересува, но ти - ти си идиот да кажеш, че треньор като Радо не заслужава поста си. Лесно е да кажеш на думи, че би ръководил по-добре тима, но дела трябват. Не думи.
Ето и едно support клипче за Радо, което е едно от най-яките, които съм виждала .. въпреки да е супер семпло и да го няма Стойчев в него .. то просто е самата истина - нагли хора, които не си знаят мястото:
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Важното в ситуацията е да са играли от сърце и за кеф, в крайна сметка that's what it is about! Ще имат още такива шансове и ще се представят все по-добре и по-добре. И четирите мача бяха страхотни, няма спор, без значение кои излезна победител - важното е, че момчетата и от двете страни направиха всичко по силите си, раздадоха се, пък каквото е било писано е станало. :') x
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
Moже да се каже,че съм доволна. Трите победи бяха страхотни,момчетата играха перфектно и всяка среща с 3:0 е какво повече от това.. Жалко,че паднахме от Германия. Там със сигурност можехме и повече. Матей игра много добре в 2-3 гейм (ако не се лъжа) но жалко,че след това не направили усилия за да продължи напред така както беше преди да седне на скамейката. Определено имаше напрежение,всяка точка беше важна,но.. Това,че загубихме не трябва да виним момчетата,нито когото и да е било. Другото тъпо нещо беше,че уволниха Радо Стойчев. За мен това е пълна идиотщина или как да го нарека не знам. Правил е толкова много за отбора ни и накрая.. Да се надяваме,че и Матей ще остане в отбора. А,за мача с Италия и Германия.. Не съм го гледала и не заемах ничия страна,може би ако трябваше щеше да е за Италия. Ама няма значение.. общо взето е това. ;д Имаме още един шанс на квалификацията с Египет,Франция и не знам кои още бяха. Успех на момчетата и дано дадат всичко от себе си.
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
Заглавие: Re: Олимпийски квалификации 2012 Пон Юни 11, 2012 3:52 am
Отиваме на олимпиадатаааааааа!!!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Олимпийски квалификации 2012 Пон Юни 11, 2012 3:53 am
СИЛА СМЕ!
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Заглавие: Re: Олимпийски квалификации 2012 Пон Юни 11, 2012 4:58 am
ОБИЧАМ ГИ! ОБОЖАВАМ ГИ! И В МОМЕНТА СЪМ СУПЕР ЩАСТЛИВА И ГОРДА! Лондон, очаквай ги! Те идват! Сигурна съм, че нашите момчета ще бъдат голямата изненада на олимпиадата. Радостин Стойчев ги е подготвил добре и мисля, че трудът му ще бъде възнаграден!
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца