|
| LOL (2012) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: LOL (2012) Съб Юли 21, 2012 4:21 pm | |
| Режисьор: Лиса Азуелос
В ролите: Ашли Грийн, Майли Сайръс, Деми Мур, Адам Севани, Жан-Люк Билодо, Томас Джейн, Дъглас Бут, Джина Гершон, Фишър Стивънс, Остин Никълс
Резюме: В света на YouTube, iTunes и Facebook отношенията между деца и родители все повече се променят. Лола води таен дневник, в който записва тайни, които вълнуват всяка тийнейджърка. Един ден майка й намира дневника, прочита го и осъзнава, колко много се е отдалечила от дъщеря си. В ролите на майката и дъщерята са Майли „Хана Монтана” Сайръс и вечната Деми Мур, които изпадат в множество комични ситуации.
Какво мислите за филма, хареса ли ви сюжета, актьорската игра на какво ниво е? Лична забележка: гледам, че вече сложихте подписчетата с разни сцени от филма, но да видим какво наистина ви е мнението | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: LOL (2012) Съб Юли 21, 2012 5:55 pm | |
| Аз останах много доволна от филма. Харесах началото, наистина ми хареса как Лола говори за самите тях и ни ги представи, така не ни трябваше да се климатизираме по време на самият филм. Подборът на актьорите е наистина добър и всички се справиха повече от страхотно, най-вече лудата майка от Франция.. : DDDDD Не съм гледала френската версия, сигурна съм, че е по-добра, все пак е оригинал, но тоази версия не беше хич за подценяване и смятам, че е повече от добра. За мен имаше от всичко - Майли, Париж.. няма как да се оплача. : DD Кайл е изключителен сладур и има страхотен глас. Тук трябва и да кажа, че всички песни във филма бяха много на място и изобщо саундтрак-ът е страхотен. Едни от любимите ми моменти е, когато Лол и Кайъл си правеха муцунки, сладурковци! < 3 Бабата беше най-лудата, много ме радва, хах. Иначе беше и много забавно, когато майката на Лол се събираше с приятелите и и се забавляваха, яки лафове. Общо взето аз съм много доволна от филма и съм адски надъхана за следващия проект на Майлс - So Undercover. Още един любим момент; с пилето! СУПЕР МНОГО СЕ СМЯХ!
- Цитат :
- Лична забележка: гледам, че вече сложихте подписчетата с разни сцени от филма, но да видим какво наистина ви е мнението
Можеше да си го спестиш, няма нужда от излишни заяждания. ;]] нито съм длъжна да си споделя мнението, нито ти имаш правото да ме съдиш дали съм си сложила сцена от филма в подписа ми. | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: LOL (2012) Съб Юли 21, 2012 7:44 pm | |
| МЕКО КАЗАН ОБОЖАВАМ ФИЛМА! Влязъл ми е под кожата и много му се накефих! Мога да го гледам отново и отново. Страхотен сюжет, страхотен сценарии и страхотна игра от страна на актьорите. Според мен всички глупави критики, които прочетох като коментари в замунда са ненужни и това показва, че хората или не са гледали филма, или не са разбрали за какво иде реч, защото истинаа е, че филмът е доста поучителен и забавен. Както Чичи спомена - сцената с пилето и камерата - omg просто не съм спряла да се хиля като го видях. Всичко беше доста култово. DB is ... omg невероятен е от всякъдеее!!! Много е готин и пее страхотно. Обожавам първата песен, която изпя с групата: "I want you to know .. I've been crazy for you all this time..." | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: LOL (2012) Съб Юли 21, 2012 8:01 pm | |
| И на мен филмчето ми хареса. Много леко като идея, много приятно и отпускащо. Сюжетът си беше тийнейджърски, с всички проблеми, с които се сблъсква един тийнейджър в днешно време. Актьорската игра също ставаше, не е кой знае какво, но все пак са.. деца, буквално. Деми Мур не ми хареса кой знае колко, но Майли се е справила чудесно. Както и Ашли Грийн, МНОГО добра! Любимите ми персонажи от филма са Кайл и Лола. Много са сладки заедно, както и поотделно. Сцените в Париж бяха страхотни, наистина много ми харесаха! Много сладки и забавни бяха всичките. Песните във филма бяха супер готини и доста ми харесаха. Сигурно по-нататък ще си изтегля саундтрак. Въобще с две думи - хубав филм във всяко едно отношение - сюжета е готин, актьорската игра не беше зле, а музиката беше убиец. <3 | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: LOL (2012) Пет Авг 03, 2012 10:04 pm | |
| Много харесвам филма. Много тийн и отпускащ. Ще го запомня с пилето (ех тая гола кокошка) и невероятната музика. Не ми хареса, че ни натрясаха ей така към края, че Лола е Би, не ми хареса и че скъса със...как му беше името Ашли? (чернокосия) още в първите минути (знам, че не е най-важното от филма, но ми се щеше...няма значение). Щях да се изкефя повече, ако бяха вметнали малко по буквално, че онзи учител е гей, а не само да загатват за този факт. Хареса ми как се развиха нещата с майката-новият и приятел най-вече. Изкефих се невероятно много, когато Деми Мур запознаваше новото си гадже-ченгето със семейните приятели (които пушат щастливи цигарки). Мустакатия направо си глътна цигарата когато разбра. Общо взето страхотен филм. Лепката беше представена по невероятен начин и ми хареса развитието при нея и факта, че прекрати войната с Лола към края. Харесаха ми всички тийн чувства, които Лола разказваше (най-вече слушалките по време на лекцията на майка ти). И още много. Струваше си гледането. Останах много доволна и приятно очарована. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: LOL (2012) | |
| |
| | | | LOL (2012) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |