| Поканете Селена в шоуто на Слави: | |
|
+4rS.19 ♥ gerchooo ~Rossita Wesley.x ♥ 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Поканете Селена в шоуто на Слави: Сря Май 02, 2012 9:40 pm | |
| След като Селена е в България, Слави ще има достъп до екипа и и ще може да я покани в шоуто си. Макар и да знаем, че няма шанс той да пропусне, ние решихме да се организираме и да изпратим заявления за гост на шоуто. Ето какво трябва да направите: 1. Влизате в сайта на шоуто на Слави > контакти. (линк) 2. Попълвате данните: Пишете си името, но може и не си слагате истинското. Пишете си емайл-а, или слагате нашия емайл, то не е нужен активен. ВАЖНО: Следващата стъпка е ''относно'' там имате падащо меню, от което избирате ''за предложения за гости''. Под него има ''вашето съобщение''. За да няма нечетливи и неграмотни изречения, изберете си едно от тези и просто го копирайте и поставете там: - Желаем Селена Гомес в шоуто. - Селена Гомес пристигна в България и ние я искаме в шоуто. - Предлагаме да поканите Селена Гомес в шоуто. 3. След което въвеждате кода и изпращате заявлението.
Също така може да пишете на други предавания и програми да поканят Селена. За предпочитане е да пишете на БТВ и Нова ТВ.
Кредит
Аз вече им писах .. надявам се да излезе нещо от тая работа.
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| |
| |
gerchooo Напредващ
Warn : ( : :) Брой мнения : 76 Reputation : 3 Join date : 20.11.2010 Age : 33 Местожителство : Bulgaria/Gabrovo
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Сря Май 02, 2012 11:11 pm | |
| мда, аз това за Шоуто на Слави се бях сетил преди дни. И му писах де. Така, че бройте ме и мен :) | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Чет Май 03, 2012 12:56 am | |
| То верно изпростя, ама е една от малкото ни надежди. ;д Ето аз какво им написах: Здравейте! Аз съм модераторка във най-големия български фен-форум за Селена Гомез. Всички потребители сме крайно развълнувани, задето нашата любимка е вече в България и искрено ще се радваме, ако вие от "Шоуто на Слави" я поканите за участие. Така ще имаме възможността най-накрая да я видим на живо, защото това за доста от нас е една мечта! | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Чет Май 03, 2012 1:12 am | |
| Въпреки, че е тъпо е единственият ни шанс да я видим... Писах им, дано да стане! | |
|
| |
gerchooo Напредващ
Warn : ( : :) Брой мнения : 76 Reputation : 3 Join date : 20.11.2010 Age : 33 Местожителство : Bulgaria/Gabrovo
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Чет Май 03, 2012 1:19 am | |
| Това съвсем не е единственият начин да я видим хора. Стегнете се - какви фенове сте!? Един истински фен би направил и невъзможното да я види. Аз ще го направя - ще обикалям снимачната площадка ще я търся в хотела, ако трябва даже ще спя на улицата, но ще дам всичко от себе си да сбъдна мечтата си. Така, че всичко си зависи от вас самите. Писмата до шоуто на слави я ги види някой, я не. Аз съм писал много пъти там, но никой не ми е отговарял... | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Чет Май 03, 2012 1:44 am | |
| 1. Аз се подмазвах в това писмо, въпреки че мога още много. ;д 2. Знам, че не е единствената, но кажи ми кой е хотела и аз ще я чакам, но малко трудно ще обиколиш всички луксозни софийски хотели, за да я търсиш, нали? А и от никой хотел няма да ти дадат информация, че тя е отседнала там. Така, че - УСПЕХ! ;д Въпреки, че и аз ще се радвам да я видя, но мисля, че тези предавания са ни най-голямата надежда. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Чет Май 03, 2012 7:34 pm | |
| Изпростяло не изпростяло - Селена не го знае това. Ще и се каже, че е най-известното шоу в България и няма да е лъжа. Честно, кой друг има капацитета и връзките да я покани, ако не Слави? Все още дългия е лицето на България. | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: Чет Май 03, 2012 7:38 pm | |
| Ей тъкмо вчера разглеждах сайта на Слави и си мислех за същото,да му пиша да покано Сел,дори да пиша и тук,но някой е с бързи рефлекси ..... Ще е страхотно,така или иначе вече изчерпал от към гости и ги кани едни и същи всяка година...А това е възможност коятто не е за пропускане | |
|
| |
sofi_hsm Нов
Warn : Брой мнения : 1 Reputation : 0 Join date : 28.12.2011
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Поканете Селена в шоуто на Слави: | |
| |
|
| |
| Поканете Селена в шоуто на Слави: | |