|
| Завземат ли Британците музиката? | |
|
+5rS.19 ♥ monini enormous-heart Wesley.x ♥ rozaLie 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Завземат ли Британците музиката? Съб Апр 28, 2012 3:28 am | |
| Много британски звезди излезнаха в последно време, след които певци като:
- Labrinth - Adele - Jessie J - One Direction - Conor Maynard - Pixie Lott - Little Mix - Ed Sheeran - Cher Lloyd - JLS - The Wanted - Olly Murs - Rita Ora - Sophia Grace (ОК, не ме мразете, ама е супер готина.. може би най-любимата ми британка, хахахахаха) - Example
Дали британците ще завземат музикалната сфера? Вие обичате ли да слушане британска музика? Кои от гореизброение слушате и какво ви е отношението към тях? За кои други британци се сещате, които в момента постигат успехи?
Последната промяна е направена от rozaLie на Съб Май 19, 2012 3:25 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Нед Апр 29, 2012 12:28 am | |
| Определено!Попринцип всеки от изборените ме грабват с песените си иначе не знам за вбъдеще .. | |
| | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Нед Апр 29, 2012 3:21 am | |
| Аз ги слушам всички и ги обожавам. <3 Творят в различни стилове, но аз пък не се ограничавам що се отнася до музикалните жанрове. Мисля, че трябва да добавим и JLS, и The Wanted, които попринцип си бяха известни, ама напоследък станаха още по-известни. Също така Rita Ora, Olly Murs и Rizzle Kicks. Много харесвам британския акцент и много ме e яд, че само Cher, Rizzle Kicks и Pixie, и Ed и Olly донякъде, го използват. Само си представям песните на Адел или 1D с британски акцент ... oh God | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Нед Апр 29, 2012 4:34 am | |
| ^fuck, сигурна бях, че забравям някого! Веднага добавям тези изпуснати таланти! | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Чет Май 03, 2012 5:20 pm | |
| - enormous-heart написа:
- Много харесвам британския акцент и много ме e яд, че само Cher, Rizzle Kicks и Pixie, и Ed и Olly донякъде, го използват. Само си представям песните на Адел или 1D с британски акцент ... oh God
Оо, и аз обожавам британски акцент.. (Както и говорене на меко, но това е друга тема.. ;дд) Иначепо прицип акцента не го забелязвам много в песни, ама при Еd е уникален! То като цяло и музиката му е много добра де. Другитте британци също правят доста добра музика, но не бих казала чак, че "завземат музиката". В смисъл, има си и доста американци с огромни хитове, както и румънци, а и някакви други (Aura Dione (тя е наполовина американка де, но все пак), Pitbull и т.н.). | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Пет Май 04, 2012 12:53 am | |
| И аз ги слушам всичките. Доста им се кефя на песничките, но мисля, че трябва да добавим и Example. Доколкото знам, от това, което обсъждахме на екскурзията, той живее в Лондон и попринцип си е от Англия.. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Пет Май 04, 2012 1:11 am | |
| Example от UK ли са?? Както и да е.. не, не мисля, че британците завземат музиката. Да, всички знаем за 1D, ноо.. Британците никога няма да надминат успеха на Бионсе, Лейди Гага (колкото и да ми е, меко казано, противна ;дд), Селена, Майли, Бритни и другите известни имена в музиката. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Съб Май 19, 2012 10:03 pm | |
| Не знам дали ще я завземат, но съм изключително щастлива, че творят и са ценени по цял свят. От гореизброените обичам да слушам Labrinth, защото музиката му е страхотна, One Direction, Cher Lloyd (да, омг), Conor Maynard, ED SHEERAN, защото е БОГ в тази област, Olly Murs, SOPHIA GRACE, защото е страшна сладурана. От време на време пускам JLS, The Wanted, Example, Jessie J, Rita Ora. Никога не съм слушала Pixie Lott и Little Mix. А Adele не мога да я понасям. Просто не се получава. | |
| | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Нед Май 20, 2012 6:54 pm | |
| - BeLieVe <3 написа:
- Британците никога няма да надминат успеха на Бионсе, Лейди Гага (колкото и да ми е, меко казано, противна ;дд), Селена, Майли, Бритни и другите известни имена в музиката.
Е, Адел не им е надминала успехите, ама им обра повечето награди. :D | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Нед Май 20, 2012 7:51 pm | |
| - BeLieVe <3 написа:
- не, не мисля, че британците завземат музиката. Да, всички знаем за 1D
Е само 1D ли са успяващи британци в музиката? Адел, Джеси Джей, Ед, The Wanted, нещо такова? | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Пет Май 25, 2012 3:30 pm | |
| Ради, Адел обра наградите на Лейди Гага. Както каза една много добра приятелка, дето е фенка на Гага - "До 3 часа гледах livestream на Грамитата, за да видя накрая как Адел взе дори и наградата за най-добър албум" . Според мен британците са на път да завземат музиката, защото сред тях има някои мега добри изпълнители. | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Пон Авг 13, 2012 10:02 pm | |
| Ами, аз мисля че целия въпрос 'завземат ли британците музиката' е зададен некоректно, защото те са я завзели от много време. ;д Пример за това са Queen, The Beatles, The Who, Spice Girls, Sex Pistols и още много. Въобще британците като цяло много са повлияли на развитието на музиката ии.. да. Иначе мисля, че въпроса 'завземат ли британците музиката' е написан така защото напоследък се появиха британски музиканти, които станаха успешни - в случая Ed, Jessie J, 1D, Adele, Labrinth, Example, Conor Maynard и т.н. хд Иначе, много обичам да слушам британска музика, имат страхотни попадения, особено тези по-старичките групи - Queen и The Beatles. От изброните в първия пост най-много слушам Adele, 1D, Ed Sheeran и The Wanted. | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Пон Авг 13, 2012 11:34 pm | |
| Дали британците ще завземат музикалната сфера? Веротно да. Като се замислиш колко действащи американски певци или въобще чуждестранни са останали. Хубавото е, че музиката струва и остава за дълго в класацийте. Вие обичате ли да слушате британска музика? Много. Качествена е, забива се в главата. ;д Кои от гореизброение слушате и какво ви е отношението към тях? Най-вече Ed Sheeran и One Direction. Какво отношение? Та аз ги обожавам! Правят невероятна музика. One Direction са с по-жизнерадостна със заложен смисъл във доста от песните, а Ed пее за напълно реални неща в живота. Много лесно песните се докосват до сърцето за хората, които могат да ги оценят и почувстват. Иначе всеки от изброените горе правят страхотна музика. Обичам да слушам доста The Wanted, Cher Lloyd, Labrinth, Adele, Conor Maynard, Rita Ora, Jessie J и etc. За кои други британци се сещате, които в момента постигат успехи? Taio Cruz, Tinie Tempah. Други има, но в момент само те ми се намъдриха в глвата. ;д |
| | | eLii96 Редовен
Warn : Брой мнения : 187 Reputation : 3 Join date : 28.05.2012 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? Вто Авг 14, 2012 5:12 am | |
| Дали британците ще завземат музикалната сфера, не знам, но не мисля, че има и значение, поне не за мен. Докато музиката е истинска и от сърце нищо друго не е от значение(за мен). Иначе по принцип британската музика е хубава. Хубаво звучене, текст, смисъл и аз се наслаждавам да я слушам. Обожавам Adele, Jessie J, 1D, The Wanted, Ed Sheeran.. Ааа и най - важната Emeli Sandé с великолепния глас! На другите знам по една песен най - много.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Завземат ли Британците музиката? | |
| |
| | | | Завземат ли Британците музиката? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |