| Майли на #3 за най-секси жена в музиката | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 9:58 pm | |
| Ето след гласуването в Billboard.com : * 1. Britney Spears * 2. Beyonce * 3. Miley Cyrus* 4. Rihanna * 5. Lady Gaga * 6. Carrie Underwood * 7. Shakira * 8. Nicole Sherezinger * 9. Taylor Swift * 10. Katy Perry | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:00 pm | |
| Ами браво - поздравления за нея... | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:08 pm | |
| Отново някой са е престарал да бута Майли навсякъде. Не споря дали е секси, а дали не й е още раншко за участие в такива "секси" класации. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:12 pm | |
| Какво общо има пък Мадона??? И защо аз да го правя? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:14 pm | |
| Ти си единственият който има проблем с това дали Майлс е в класацията или извън нея. Но естествено ако беше госпожица Селина такъв проблем нямаше да има. Както и да е, нека спрем с флууда. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:14 pm | |
| Чичи,всеки си има мнение,не е нужно да се палиш.Аз също мисля като Митко. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:16 pm | |
| Оооо не, бъркаш. И за Салина щях да имам проблем. Говоря за всяко момиче под 18! Не конкретно за Майли. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:16 pm | |
| - ...:СиС:... написа:
- Чичи,всеки си има мнение,не е нужно да се палиш.Аз също мисля като Митко.
На същото мнение съм! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:18 pm | |
| - ...:СиС:... написа:
Не се паля, но след като те са решили така, ти какво можеш да направиш, за Бога? Да идеш и да им кажеш "17 годишното лапе не може да бъде в тази класация!" Ние тук какво да направим? Баси. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:20 pm | |
| Нищо не мога да направя - освен да изразя възмущението си.Нищо не искам от вас. Не съм казал да спрете да се кефите на тая класация...Нищо не съм казал какво да правите вие. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:24 pm | |
| - rozaLie написа:
- ...:СиС:... написа:
Не се паля, но след като те са решили така, ти какво можеш да направиш, за Бога? Да идеш и да им кажеш "17 годишното лапе не може да бъде в тази класация!" Ние тук какво да направим? Баси. Ами извинявам се, че се намесвам, ама само да попитам Чичи, Митко не е казал, че иска да прави нещо относно класацията - човека просто изразява мнение... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:26 pm | |
| - monini написа:
- rozaLie написа:
Не се паля, но след като те са решили така, ти какво можеш да направиш, за Бога? Да идеш и да им кажеш "17 годишното лапе не може да бъде в тази класация!" Ние тук какво да направим? Баси.
Ами извинявам се, че се намесвам, ама само да попитам Чичи, Митко не е казал, че иска да прави нещо относно класацията - човека просто изразява мнение... Извинявай, какво ме питаш? ;д | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:34 pm | |
| Незнам, защо, но просто знаем, че Чичи е заклет фен на Майли, но това е форум на Сел - осъзнайте се! Когато Митко каже нещо за Майли - Чичи отвърща с "да не кажа нещо аз за вашата скъпоценна Селина" - еми да каже, но това е форум на Сел и има много нейни фенове за това обидите към Сел са забранени... Неможе да се забрани някой да изкаже мнението си, че има нещо против Майлз, а и в този случай Митака(сори, но нямаше какво друго да се сетя;д) не е обиждал Майли, нито е казвал нещо против нея.. | |
|
| |
monini Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:38 pm | |
| - rozaLie написа:
- monini написа:
- rozaLie написа:
Не се паля, но след като те са решили така, ти какво можеш да направиш, за Бога? Да идеш и да им кажеш "17 годишното лапе не може да бъде в тази класация!" Ние тук какво да направим? Баси.
Ами извинявам се, че се намесвам, ама само да попитам Чичи, Митко не е казал, че иска да прави нещо относно класацията - човека просто изразява мнение... Извинявай, какво ме питаш? ;д Ам.. не си довърших мисълта, извинявам се, та - защо изопачаваш думите на Митко?? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:38 pm | |
| - PeacexLove написа:
- Незнам, защо, но просто знаем, че Чичи е заклет фен на Майли, но това е форум на Сел - осъзнайте се! Когато Митко каже нещо за Майли - Чичи отвърща с "да не кажа нещо аз за вашата скъпоценна Селина" - еми да каже, но това е форум на Сел и има много нейни фенове за това обидите към Сел са забранени... Неможе да се забрани някой да изкаже мнението си, че има нещо против Майлз, а и в този случай Митака(сори, но нямаше какво друго да се сетя;д) не е обиждал Майли, нито е казвал нещо против нея..
Именно за това не обиждам Селина. Но естествено, няма лошо. А и обиди са забранени, до колкото знам. Мога да си изредя куп недостатъци на Сел, както вие правите за Майли,но нали е нeин форум и нямам това желание. Помня преди, когато Данс беше модератор, поправи мнение защото не му хареса по вкус - нека и аз започна така. По добре ли ще е? А и все едно е само този пост на Митко. Просто тука стана така, че аз не мога да си изразя шибаното мнение. Немога да нахокам този и този, а останалите можете. Ужаст. Започвам да се задушавам тук. Ако целта ви е да се махна, защото не ви допадам - кажете го без заобиколки - ще си тръгна и в форума няма да стъпя повече. Частицата "не" се пише отделно от глагола. Мони:)Сиси | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:42 pm | |
| Както и да е - знам, че това е флууд, но нека спрем и сложим точка на този спор.. Всеки си е изразил мнението, но и двамата с Митко сте инатливи - неможете да го отречете! Със сигурност никой не иска да се махнеш от форумът, Чичи така, че не прави глупави неща.. Хората това са решили - това да бъде, всеки си изрази мнението и това е.. Нека спрете да спорите в теми които включват неща за Майли.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:43 pm | |
| - PeacexLove написа:
- Както и да е - знам, че това е флууд, но нека спрем и сложим точка на този спор.. Всеки си е изразил мнението, но и двамата с Митко сте инатливи - неможете да го отречете! Със сигурност никой не иска да се махнеш от форумът, Чичи така, че не прави глупави неща.. Хората това са решили - това да бъде, всеки си изрази мнението и това е.. Нека спрете да спорите в теми които включват неща за Майли..
Значи аз да млъкна, той да продължава? Това ли казваш или пак съм неразбрала? | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:45 pm | |
| Чичи никой не иска да се махаш от форума :).Просто си голяма фенка на Майли и някой като каже нещо против нея - го нападаш.И да ти кажа, по-точно, Митко не може да си изрази мнението. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:46 pm | |
| Имам предвид и двамата да си мълчите при такива въпроси.. Чичи си каза мнението да пита там за баба Мадна, а Митко продължи така, че сега нещата започнаха да се обръщат и ако не беше Митко - нямаше да има спор.. Сега знам, че започнахте да ме нападате, а и особено в тази тема сигурно аз ще получа много уорн задари безмислените си мнения.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:47 pm | |
| И стига Чичи нито искам да та гоня, нито искам да обиждам Майли. Казах,че е неморално да се слагат непълнолетни момичета в "секси" класации. Това че е Майли, е случайност. Ако бе Салина, ако бе Деми ако ще й който и да бе...пак същото мнение щях да кажа.
Пунктуациона грешка! Вени . . | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:52 pm | |
| Айде аз пак виновна.. Божее.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:53 pm | |
| В случая да, защото грешно разбра какво казвам. Това НЕ бе нападка към Майли, както се опита да го изкараш. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 10:55 pm | |
| Бе стой си спокоен, Дядо. Ти винаги си света вода не напита. Винаги си цветето за мирисане. Ти си НАЙ-ГОЛЕМИЯ. Ти си този, който трябва да слушаме. ТИ трябва да даваш акъл. Добре, аз съм виновна. Нападайте при всяка една удобна ситуация.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката Съб Фев 13, 2010 11:02 pm | |
| Когато се успокоиш - тогава ще мога да кажа каквото и да било. В момента обръщаш всичко което се опитвам да ти обясня, без да го мислиш. А така определено не се води диалог. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли на #3 за най-секси жена в музиката | |
| |
|
| |
| Майли на #3 за най-секси жена в музиката | |
|