| Най-смислената песен на Селена? | |
|
+7Kat3t0 ♥ - NataLiya ~ ~Starlight. ~Rossita Krisito_we rS.19 ♥ LightOne 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Най-смислената песен на Селена? Чет Апр 19, 2012 6:34 pm | |
| Абе като толкова се разговорихме за смисъла в текста, я да вземем да видим коя е тогава най-смислената песен на Селена. Мисля, че имаме достатъчно материал за това. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Чет Апр 19, 2012 7:14 pm | |
| Амии ... не знам. Може би Who Says??? | |
|
| |
Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Чет Апр 19, 2012 8:01 pm | |
| Най-смислената песен на Селена определено е Who Says. Текстът е оптимистичен и кара всяко момиче да се чувства самоуверено (в добрия смисъл) и красиво по свой начин. Честно казано в тази песен се пеят много реални неща. Кой казва, че човек не може да бъде най-добрия? Кой казва, че не си перфектен в много отношения? Кой казва, наистина? | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Чет Апр 19, 2012 10:55 pm | |
| И аз съм на същото мнение-Who Says. Определено песента ме грабна повече от другите й песни точно заради текста и идеята на песента като цяло. Просто е различна-не е някоя банална любовна песен, или от песните , които се говорят само за дансинга, музиката, диджея, танците и пр. Има хубаво послание и определено ми оправя деня понякога :) | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Пет Апр 20, 2012 3:18 am | |
| Много съм съгласна за Who says .. Наистина текста е страхотен .. И смислен естествено. Аз също адски харесвам A year without rain. Може би текста е любовен и може би вече банален, но наистина е страхотен. Чувствата си личат от далеч и е доста нежен текст.. ОБОЖАВАМ ГОО !! .. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Пет Апр 20, 2012 3:55 am | |
| Да, Who Says е една от най-смислените й песни. Текста е много хубав, вдъхва увереност, кара момичета да се чувстват красиви и т.н. Самата Сел казва, че за нея това е като химн на феновете й. Аз обожавам също и Live Like There's No Tomorrow <333. Невероятна и като текст и като мелодия. Окуражава човек да направи нещата, които иска, да живее за момента. За жалост обаче не е толкова известна, което си е загуба, при положението, че песента е много стойностна. Друга достойна за тази "титла" е I Won't Apologize, отново текста е много смислен, истински и става въпрос за неща, които се случват доста често на повечето момичета (че дори и момчета). Аз не съм го изживявала, де, но това не ми пречи да се кефя много на текста ;д.
| |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Пет Апр 20, 2012 8:26 pm | |
| Who Says, I Won't Apologize, Live Like There's No Tomorrow, I Promise You... а също и Stop & Erase, когато някой много ме дразни се сещам точно за тази песен. :D | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Нед Апр 22, 2012 2:06 am | |
| И аз мисля, че Who Says определено има най-смислен текст. Преди мен казаха причините.. Няма да се повтарям. На Сел като цяло обаче доста голяма част от песните са й смислени. The Way I Loved You никой не я е споменал до сега, но аз мисля, че е уникална, както и баладите и от другите й албуми - Ghost of You и We Own the Night. Също обожавам текста на A Year Without Rain, макар че, както каза Тали, е малко банална темата за любовта. Live Like There's No Tomorrow е наистина много зареждаща, а и Hit The Lights също. Двете за мен носят сходни послания - да не отлагаш и да се възползваш от всеки шанс, който ти предлага съдбата, защото утре може да не дойде. То темата е за една песен, а аз изброих доста повече, но нищо.. ;дд | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Нед Апр 22, 2012 2:48 am | |
| Аз лично много се кефя на Ghost Of You. Много ми е близка до сърцето, idk. Страхотна е. I Promise You е една от любимите ми песни(е, не е от най-най-най-най-любимите, че да е в списъка, но е страхотна!) и наистина има много смислен текст. Може би тук има място и I Won't Apologize, защото лично аз не смятам, че трябва да се извинявам на някого за нещо и така нататък. Та тези три песни едно, че са много добри, друго че са супер смислени и трето, че адски много ги харесвам. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? Пон Апр 23, 2012 12:53 am | |
| За смисленост определено доминираща е Who Says, а за любима песен като цяло е Ghost Of You (най-вече испанската версия). Причините са споменати вече, няма какво да допълвам. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-смислената песен на Селена? | |
| |
|
| |
| Най-смислената песен на Селена? | |
|