Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Представете се

Go down 
+31
LightOne
Dhampir-babe♥
rozaLie
Ifka
U make me so hot
Selena_Gomez*
Mиckey ;]]
|SweeT|
nicky_lovesg
inf-bg
The_vampire_girl
NaTi_
cMexypaH
sun_star
maggie*
Ferbss
Miss_Smiley
x_HeAdFiRsT_x
:..КифладжкийкА..:
selena1992
~one and the same ...
silent_
- NataLiya ~
БетС :)
Selena_swim
ДанС
lovely_girl3
selena_fenka~
JoBros MEGA*FEN
selena_marie_gomez
Kat3t0 ♥
35 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Представете се - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Представете се - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

Представете се - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 4:03 am

Ferbss написа:
Да ти кажа честно идея си нямам как се казва .. xD Живея до кино "Фламинго".. tongue

laugh laugh laugh тфа да не е някъде до площат съединение или си лъжа rofl
Върнете се в началото Go down
sun_star
Нов
Нов
sun_star

Warn :
Представете се - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Представете се - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 32
Местожителство : sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 4:05 am

опа имам предвид да гледам тв laugh
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 4:06 am

sun_star написа:
Здравейте аз съм Стефи от София. Нова съм във форума lol! Харесвам JB, Деми, Селс, Майли Ашли Тисдейл. Обичам да излизам с фр, да гледам музика и да срушам музика. Който иска да ми пише в скайп ще се радвам hug
110

н аколко години си smile
sun_star
Нов
Нов
sun_star

Warn :

Брой мнения : 32
Местожителство : sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 4:11 am

на 14 (навършени тази год.)
cMexypaH
Неспасяем
Неспасяем
cMexypaH

Warn :

( : Момичето... ;д
Брой мнения : 647
Местожителство : Стара Загора

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПет Юли 31, 2009 6:30 am

Здр и от мен аз съм Веско на 15 почти 16 от Стара Загора съм обичам да карам водни ски и да стоя на компютъра, а когато няма какво да правя на компютъра тогава си гледам снимки на Селена и слушам нейни песни. Фен съм на Деми, Майли и най-вече на Селена
Обичам да гледам филми и да се занимавам с рекламни материали

Е общо взето това е, ако нещо се интересувате питайте ще отговарям ;)
http://voteforselinbg.000space.com/
NaTi_
Нов
Нов

Warn :

Брой мнения : 14
Местожителство : Перник

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 06, 2009 5:56 pm

Здравейтее! tongue Казвам се Наталия [Нати] и съм на 16 годинкии [одъртях и аз вече laugh ] и съм от Перник. Зодия Рак съм, луда съм на тема музика laugh Обожааавам музиката!! Държа много на приятелите си.. това е общо казано smile
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 06, 2009 6:01 pm

NaTi_ написа:
Здравейтее! tongue Казвам се Наталия [Нати] и съм на 16 годинкии [одъртях и аз вече laugh ] и съм от Перник. Зодия Рак съм, луда съм на тема музика laugh Обожааавам музиката!! Държа много на приятелите си.. това е общо казано smile
хей хей .. аз също се казвам наталия laugh един въпрос. харесваш ли името си? smile
NaTi_
Нов
Нов

Warn :

Брой мнения : 14
Местожителство : Перник

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 06, 2009 6:04 pm

Амиии да, принципно tongue
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :
Представете се - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Представете се - Page 2 Right_bar_bleue

( : Върни ми сърцето!!!
Брой мнения : 1061

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 10, 2009 6:18 pm

здравейте и от мен казвам се Лилия и съм на 19.за някои мойе да е странно че съм тук но и аз като вас съм фен на някои от дисни звездите и по точно селена.от пловдив съм и май е това ако ви интересува нещо питайте
inf-bg
Нов
Нов
inf-bg

Warn :

Брой мнения : 13
Местожителство : Бургас

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 11, 2009 10:52 am

Здравейте на всички. Казвам се Румен Проданов (повечето приятели ме знаят като p1aHuCTa) на 15 години съм и съм от Бургас. Музикант съм и хобито ми е да ходя в форумчета сайтчета и какво ли още на на тема дисни. По принцип не съм фен на Селена, но изгледах за 2 дена 1 и 2 сезон на Wizards of Waverly Place и взех, че се зарибих по нея.
http://inf-bg.net
nicky_lovesg
Напредващ
Напредващ
nicky_lovesg

Warn :

Брой мнения : 60

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Авг 12, 2009 3:34 am

Здравейте, аз съм Николета, на 12 год. съм и съм от гр.Кърджали.Слушам и гледам всякакви жанрове филми и музика.Сел ми беше симпатична отдавна, но от скоро се наистина се запалих по нея, както и по Деми и въобще всичко Disney (H) Обичам да хипнотизирам и разгадавам хората и даже ме бива в това cool laugh Обикновено си лягам към 1ч., но честно казано в момента съм много уморена и не се сещам какво друга да ви кажа, така че моля ви, питайте ме!! Иначе съм съгласна всеки да си има темичка..

А, и имам въпрос към x_HeAdFiRsT_x, би ли ми разказала какво по-точно се е случило, че вече не харесваш Майли и какво точно си разбрала за нея? sad Аа, и как ти беше стария ник, че съм новичка и не можах точно да ви запомня всичките? (chuckle)
|SweeT|
Неспасяем
Неспасяем
|SweeT|

Warn :

Брой мнения : 1948

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 31, 2009 3:28 pm

Аз съм Габриела и съм на 11 год. от град Шумен.Имам рожден ден на 9 септември и съм зодия Дева.Хобито ми е да стоя на компа (в този форум) както и да чета интересни книги (не ме мислете за зубарка щото не съм).Еми това е за мен.

ПП:Знам че не съм написала много но просто ме мързи! xa
Mиckey ;]]
Маниак
Маниак
Mиckey ;]]

Warn :

Брой мнения : 538

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 04, 2009 1:21 am

lovely_girl3 написа:
http://www.impulse.bg/user/SvRaX_DoZa Ей това съм аз xD Казвам се Румяна на 15 години съм от Плевен.Някой мои приятели ми викат Ру,Рум.Обичам купоните и забавленията ;D Уча в музикалното училище в Плевен с пеене.Имам брат на 22 години. Който се интересува от нещо друго да пита.Приятно ми е да се запозная с всички във форума ;PPp
Аз немога да те видя
http://twitter.com/muffinex
Mиckey ;]]
Маниак
Маниак
Mиckey ;]]

Warn :

Брой мнения : 538

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 04, 2009 1:24 am

Ами аз съм Михаела sun От Русе Съм sun На 12 години sun обожавам приятелите ми родителите ми и домашния ми любимец sun Харесвам Селена Гомез и Другите Звезди От Дисни sun Джонас Хана и Магьосниците са ми любимите сериали sun
http://twitter.com/muffinex
Selena_Gomez*
Неспасяем
Неспасяем
Selena_Gomez*

Warn :

Брой мнения : 815
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 04, 2009 1:40 am

Здравейте, аз съм Мила от София на 14 години ... Много обичам да гледам филми, и да ходя на кино ... обичам да се разхождам насам натам sun Обожавам шоколад .. ии това е общо взето за мен smile
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

Брой мнения : 2198

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 04, 2009 3:19 am

Аз съм надя от софия ;д на 12 ... харесвам Селена Еминем и Snoop Dogg и ненавиждам Майли unsure
Ifka
Нов
Нов
Ifka

Warn :

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 8:27 pm

Здрасти аз съм Ивелина от Карлово. Харесам Селена, Деми и Майли! smile
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Представете се - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Представете се - Page 2 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeЧет Сеп 10, 2009 1:39 pm

Хай.. Чичи на 12 от Пловдив ;дд фенка съм на всички Дисни звезди, Тей Суифт.. абе общо взето ако имате въпроси към мен ме питайте в медията, понеже съм доста зле със описанията.. и прочие laugh
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Dhampir-babe♥
Маниак
Маниак
Dhampir-babe♥

Warn :

Брой мнения : 525
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 12, 2009 10:58 pm

Ferbss написа:
Здравейтее! xD Аз съм Вени. На 13 от Пловдив. Ъмм.. любимите ми певци са: PCD, Лейдито Гага, Ашли Тисдейл и, разбира се Селина. Обожавам: Photoshop, Шоколад, Сиренце xD, да правя сайтове, да се ровя из форуми и други неща xD .. Слушам предим TheVoice и MTV .. Гледам кеч! [ако някой се интересува..] Това е от мен! Чаоо ..

Ей, това съм аз (: Само, че съм си забравила паролката ]:
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Представете се - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Представете се - Page 2 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 23, 2009 2:07 am

Олее..аз направо се чувствам тука като дърт чичка с мойте 21 години. why

Aз поне няма какво да го крия. Първо харесах Сел визаулно, но после като се запознах по-отблизо с личността и способностите й и "онова" вече не е основната причина.
Относно интереси..мммм...луд фен на футбола...и книги - предимно фентъзи тухли. :D
A, да и още нещо - Димитър съм. ;)

П.П. Аз ли съм най-дъртия тука? :)
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

( : Върни ми сърцето!!!
Брой мнения : 1061

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 23, 2009 12:20 pm

LightOne написа:
Олее..аз направо се чувствам тука като дърт чичка с мойте 21 години. why

Aз поне няма какво да го крия. Първо харесах Сел визаулно, но после като се запознах по-отблизо с личността и способностите й и "онова" вече не е основната причина.
Относно интереси..мммм...луд фен на футбола...и книги - предимно фентъзи тухли. :D
A, да и още нещо - Димитър съм. ;)

П.П. Аз ли съм най-дъртия тука? :)
не споко не си
аз съм на 19 приатно ми е Лили smile
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Представете се - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Представете се - Page 2 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 23, 2009 2:49 pm

е, съм, доколкото мога да броя 19 все още е по-малко от 21. ;)
Но все пак добре, че има некой близо до набора, че инак трябваше да съм самотна бавачка в детска градина. laugh
ДанС
Маниак
Маниак
ДанС

Warn :

Брой мнения : 593

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 23, 2009 3:18 pm

Няма проблем laugh Карай,нали все пак си фен на Сел,нищо,че си по-големчък laugh Ако си дадеш скайпа можем да те добавим в чата ни на Сел,макар,че само глупости обсъждаме там ;д
cMexypaH
Неспасяем
Неспасяем
cMexypaH

Warn :

( : Момичето... ;д
Брой мнения : 647
Местожителство : Стара Загора

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 23, 2009 10:35 pm

Алоооо добавете и мен в този чат че кат няма кфо да прая да чета поне laugh Що така сте ме забравили? laugh
http://voteforselinbg.000space.com/
Dqdo__Go6ko
Нов
Нов
Dqdo__Go6ko

Warn :

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitimeЧет Сеп 24, 2009 9:11 pm

Аз съм дядо Гошо от село долчи връм на 54 sun
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се - Page 2 Icon_minitime

Представете се
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» За темата "Представете се"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии