Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Представете се

Go down 
+31
LightOne
Dhampir-babe♥
rozaLie
Ifka
U make me so hot
Selena_Gomez*
Mиckey ;]]
|SweeT|
nicky_lovesg
inf-bg
The_vampire_girl
NaTi_
cMexypaH
sun_star
maggie*
Ferbss
Miss_Smiley
x_HeAdFiRsT_x
:..КифладжкийкА..:
selena1992
~one and the same ...
silent_
- NataLiya ~
БетС :)
Selena_swim
ДанС
lovely_girl3
selena_fenka~
JoBros MEGA*FEN
selena_marie_gomez
Kat3t0 ♥
35 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :
Представете се Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Представете се Right_bar_bleue

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Апр 12, 2009 7:37 am

Нека тук всеки каже по нещо за себе си smile Име, години, град, интересни и каквото искате tongue
Върнете се в началото Go down
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Апр 12, 2009 10:00 pm

Айде аз май ще съм първа laugh Амии какво да кажа за мен .. казвам се Катя, на 13 от Сандански. Зодия стрелец tongue Обичам да слушам музика ии гледам доста филми хD. Фенка съм на Selena Gomez.
Кефят ме Demi Lovato, Rihanna, Harry Potter, Jonas Brothers, Ashley Tisdale, Harry Potter, Twilight, Lindsay Lohan ии много други laugh но не съм им чак луда фенка ;д
ии I Love My Friends laugh амии това е общо взето. Ако ви интересува нещо, питайте wink

Последната промяна е направена от Kat3t0 на Пет Авг 21, 2009 2:53 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
selena_marie_gomez
Нов
Нов
selena_marie_gomez

Warn :

Брой мнения : 21
Местожителство : Arenys De Mar

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: хихи   Представете се Icon_minitimeНед Апр 12, 2009 11:21 pm

Ами..аз съм Вики на 14 години от Димитровград!Обожавам Селина Гомез и песните и!Обожавам Дисни и всички филми!
Освен Сели харесвам Майли Сайръс,Бритни Спиърс,Ник Джонас,Ванеса Хъджънс,Близначките Олсън,Хилари Дъф,Бианка Раян,Джесика Санчез,Кейти Пери и Майрия Исабел!
Обичам приятелите ми..ест.!
Най-добрите ми фр. са Съни,Хели,Челси,Ноели и Али!Много си ги обичкам..те са най-добричките! flower
ПС: Невероятен форум!
JoBros MEGA*FEN
Редовен
Редовен
JoBros MEGA*FEN

Warn :

Брой мнения : 289

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Апр 12, 2009 11:40 pm

Ем, аз съм Петко на 12 г. от гр. Сандаски. Обожавам Jonas Brothers и филма Camp Rock. Обичам си компа laugh и ТВ-то! dance
selena_fenka~
Редовен
Редовен
selena_fenka~

Warn :

Брой мнения : 152

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeПон Апр 13, 2009 11:57 pm

Здравейте на всички flower Аз се казвам Никол, на 13 от Сливен. Фенка съм на Сели, Деми Ловато, Майли, Х20 ии други такива звезди на Дисни. Обичам много да слушам музика, през свободното си време излизам навън с приятели smile
lovely_girl3
Неспасяем
Неспасяем
lovely_girl3

Warn :

Брой мнения : 687
Местожителство : Плевен

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: ;PPp   Представете се Icon_minitimeВто Апр 14, 2009 12:16 am

http://www.impulse.bg/user/SvRaX_DoZa Ей това съм аз xD Казвам се Румяна на 15 години съм от Плевен.Някой мои приятели ми викат Ру,Рум.Обичам купоните и забавленията ;D Уча в музикалното училище в Плевен с пеене.Имам брат на 22 години. Който се интересува от нещо друго да пита.Приятно ми е да се запозная с всички във форума ;PPp
ДанС
Маниак
Маниак
ДанС

Warn :

Брой мнения : 593

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСря Апр 15, 2009 1:05 am

Аз се казвам Даниел,на 11 години,почти 12(ЕеЕе най-малкия tongue ) .Най-любимият ми филм е Училищен мюзикъл.От скоро харесвам Сел.От Бургас съм,държа на семейството си,мразя копирването,самолюбието и лицемерито.Това е общо взето... Music
Selena_swim
Редовен
Редовен
Selena_swim

Warn :

Брой мнения : 200
Местожителство : Plovdiv

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeВто Апр 21, 2009 12:39 am

flower Ами аз съм Мария тази година навършвам 14 :D зодия близнаци съм,тренирам плуване от 7,8 години хода по международни и репобликански състезания.Фенка съм на селена от 1,2 години тя е моят идол в живота... This is real this is me sun
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Апр 26, 2009 4:59 am

Здравейте и от мен!!! Аз се казвам Бети. На 13 години съм. Тренирам Български народни танци от околко 3 години. Ходя на турнета разбирасе извън страната: Нещо като Selena_swim Обаче там не се състезаваме а просто танцуваме.Мойте идоли са: Demi Lovato, Miley Cyrus, Jonas Brothers, Rihanna, Selena Gomez. Слушам MTV Музика и каквато друга се сетите. Попринцип Не слушам Чалга ама като отида някаде и пуснат такава музика и незнайно защо зн текстовете blink Сигурно защото са мн лесни и мноооого лесно се запомнят можеби прекалено лесно. И найстина НЕСУШАМ ПОП-ФОЛК.

Това е от мен ;)
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Апр 26, 2009 9:01 pm

Първо здравейте на всички! 143 Казвам се Наталия (знам че името ми не е типично laugh ) на 14 години съм(навършени) мойте идоли са Селена Гомез , Джонас брадърс,Майли Сайръс,Деми Ловато,Ванесса Хъджинс,Зак Ефрон, Ашли Тисдейл и много от другите звезди на дисни също така харесвам много Аврил Лавин ,слушам всякъква музика(дори и чалга!!!) .Любимото ми занимание е да пея и танцувам(вапреки че не практикувам sad ) Мечтата ми е когато порасна да стана известна певица или актриса.Eиии това маи беше най-важното за мен,ако някой иска нещо да пита.

Последната промяна е направена от ДанС на Нед Апр 26, 2009 10:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Мммм много правописни грешки...)
silent_
Нов
Нов
silent_

Warn :

Брой мнения : 26

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeПет Май 08, 2009 5:02 pm

Здравейте и от мен! Приятно ми е да се запозная с всички ви, аз съм Николета, ноо...за предпочитане Ники, Никс, so on... На 13 съм, тая година навършвам 14 и съм от Велико Търново. От това, което прочетох, мисля, че доста се различавам от вас. Значи, не съм голяяяяяма фенка на Селена, нито е моят идол. Момичето е симпатично и ми харесва като актриса и като певица, това е. На форума се натъкнах, докато разглеждах клипчета във vbox... Слушам всякаква музика, като изключим джаз, народно, класическа. Любимите ми стилове са hip hop, R&B, Punk, Rock, Deadcore и всички други, дето завършват на -core. Не се занимавам с никакъв спорт... Обожавам баскета, обаче в моя забутан град няма треньори и така... Ходех на плуване за няколко месеца, ама се отказах... Зимата като открият ледената пързалка, ходя да се пързалям. Мисля, че съм добра, но както и с баскета, тука няма нито свястна пързалка, нито треньори и това си ми остана просто хоби, обаче може би най-якото. Мога да се пързалям на един крака и още някои номерца - осъвършентвам се. Уча немски език и по план и догодина ще продължавам, ама ще видим ии знам английски на прилично ниво. Любима група са ми Paramore и LaFee. Любима песен нямам - сменям ги постоянно. Rihanna не слушам...преди я харесвах, ама това новото същество дето стана, не ми е по вкуса - иначе Music of the sun и още някои от старите и песни ще си останат сред песните, които обичам. Рисувам от време на време - прилично хубаво. Сред най-големите ми мании са Harry Potter и Twilight. Това е, така или иначе изписах най-много, обаче...ако имате въпроси - питайте на воля. :)

Виждам, че никой не пита останалите, ама все някой трябва да почне, so, имам въпросче към Катето: Как реши да направиш този форум и по какъв начин го разпространяваш?

Едит: Може да ви се стори глупаво, ама няма ли да е по-добре, ако се направи един подфорум, в който всеки, който иска, да си има тема. В нея да може да се представя и да му се задават въпроси. По-подредено е, а и тук, ако започнем да се разпитваме, ще стане голяма бъркотия...
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeПет Май 08, 2009 5:26 pm

Амии от скоро съм фенка на Селена Гомез ии.. не знам laugh един ден си викам абе я да направя аз форум за Сел. По принцип посещавам много форуми, била съм админ на още 2-3 форума ии така .. laugh а за разпространяването - по всевъзможни начини. Има 2 клипчета във вибокса за форума, в скайп имам доста феове на Селена, и пращам ЛС на потребтели в кефче, абе каквото се сетиш. Мже би съм малко досадна но laugh

ПП: Ще приема предлжението, само ще изчакам още 1-2 да се съгласят wink аз иначе съм "ЗА" wow
~one and the same ...
Редовен
Редовен
~one and the same ...

Warn :

Брой мнения : 216

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Май 10, 2009 8:39 pm

Казвам се Габриела, от Бургас съм и харесвам Аврил, Майли, Джонасите, Дъ Вероникас, Свръхестествено, 15а и още много други.. Попринцип не съм адски мега зарибена по Селенка, но форумчето е готинко, затова се регнах.Обичам да работя с ФШ, но правя ужасни неща 107
Друго другоо.. ами това е за мен :)
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Май 10, 2009 9:00 pm

Kat3t0 написа:
Амии от скоро съм фенка на Селена Гомез ии.. не знам laugh един ден си викам абе я да направя аз форум за Сел. По принцип посещавам много форуми, била съм админ на още 2-3 форума ии така .. laugh а за разпространяването - по всевъзможни начини. Има 2 клипчета във вибокса за форума, в скайп имам доста феове на Селена, и пращам ЛС на потребтели в кефче, абе каквото се сетиш. Мже би съм малко досадна но laugh

ПП: Ще приема предлжението, само ще изчакам още 1-2 да се съгласят wink аз иначе съм "ЗА" wow

А Кате едно приятелско въпросче това в кефче дето зпрашташ и така разпространяваш форума по ЛС то не е ли спам?Само питам щото да си призная и аз преди така правех с един форум ама това е минало.Та просто се чудих дали е спам или не?

Не се заяждам просто питам!!!!!
selena1992
Напредващ
Напредващ
selena1992

Warn :

Брой мнения : 115

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСря Май 13, 2009 1:32 am

Бети написа:
Kat3t0 написа:

А Кате едно приятелско въпросче това в кефче дето зпрашташ и така разпространяваш форума по ЛС то не е ли спам?Само питам щото да си призная и аз преди така правех с един форум ама това е минало.Та просто се чудих дали е спам или не?

Благотворителен спам xa
http://www.only-selena.dir.bg
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСря Май 13, 2009 2:12 am

Бети написа:
Kat3t0 написа:

Ами спам е .. също е и супер скучно да си стоиш и само да пишеш здравей бла бла бла .. но в крайна сметка ако седя и чакам хората няма да разберат за форума, нито ще се регистрират. smile пък и повечето на които писах се отзоваха .. smile

Последната промяна е направена от Kat3t0 на Пон Юни 22, 2009 9:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ДанС
Маниак
Маниак
ДанС

Warn :

Брой мнения : 593

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeПон Юни 22, 2009 10:24 pm

koni_iv,това трябва да го напишеш в темата"как станохте фенове на селена"
Маниак
Маниак

Warn :

Брой мнения : 547
Местожителство : Варна

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeНед Юли 05, 2009 2:03 am

Ми аз съм Боряна (Бори,Буба,Буби и Бубс). На 10 години съм от Варна. Обичам да патувам. Харесвам сем. Адамс , Деми Ловато , Селена Гомез , Майли Сайръс , компа :D , плажа и мн. др. http://picasaweb.google.bg/mariana.y.t/BrusselsLondon#5350167516154467394 Това е моя снимка на , която съм в Лондон (малкото момиче с големите очила :) ) Music Бай
http://selena-gomez-official.dir.bg
x_HeAdFiRsT_x
Редовен
Редовен
x_HeAdFiRsT_x

Warn :

Брой мнения : 207
Местожителство : Бургас

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСъб Юли 25, 2009 7:09 am

Аз съм Деси на 13 от Севлиево...Обичма си най мн моите фр и Селиту...Мързелувам цяла ваканция...Мразя дасксало и най - вече фискултура и география...Обожавам Сел...Преди харесвах и Майли,но разбрах,че е много гаден човек в истинския живот...Харесвам Емили Осмънт иначе...От форума се запознах по скайп само със СвеТс ако някой иска скайп да пиша ЛС...Тва е...ББ

Нов
Нов
Miss_Smiley

Warn :

Брой мнения : 3

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСъб Юли 25, 2009 10:25 pm

Здравейте и от мен.. нова съм в форума току що се регистрирах :)

Аз съм Рали на 17 години (знам... казват ми го,често,че съм много голяма да харесвам Селена или Майли..) от Пловдив съм.. Обичам да слушам музика,да танцувам да излизам с приятели и като всяко момиче да ходя по магазините....
Ferbss
Нов
Нов
Ferbss

Warn :

Брой мнения : 22

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeВто Юли 28, 2009 5:57 pm

Здравейтее! xD Аз съм Вени. На 13 от Пловдив. Ъмм.. любимите ми певци са: PCD, Лейдито Гага, Ашли Тисдейл и, разбира се Селина. Обожавам: Photoshop, Шоколад, Сиренце xD, да правя сайтове, да се ровя из форуми и други неща xD .. Слушам предим TheVoice и MTV .. Гледам кеч! [ако някой се интересува..] Това е от мен! Чаоо ..
maggie*
Редовен
Редовен
maggie*

Warn :

Брой мнения : 175
Местожителство : Варна

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeВто Юли 28, 2009 10:52 pm

Хилоу и от мене!!!Аз съм горе долу нова в форума...Казвам се Магии на 13 съм от Варна... обичам много неща...музиката, морето, шоколада и готините хора...
Хобита имам доста...тичане рано сутрин на плажната ивица (след като изгледам изгева), слушането на музика, шопинга, да се разхождам да ходя в мола или на ледената пързалка(целогодишната) да ходя на кино иии да танцувам...
Любими изпълнители са ми Ашли Тисдейл, Селена Гомез, Рияна, Paramore, Джонасите и др...
обичам малкото ми братче- Стефан имам 2 братя малкия стеф и другия пак по-малък от мене- Любо...
Имам 2 кучета - Доктор и Мони
Имам и 2 декоративни зайчета Йо-йо и Рони
Живея в къща във Виница(това е квартал в края на Варна)
Обожавам пикници в Аладжа манастир...и къмпинги с приятели...
Любимия ми сериал е "Какво харесвам в теб?" и Бягство от затвора
Любимите ми актриси са Камеран Диаз, Дженифър Анистън и Ашли Тисдейл
ем.. това е
Бай! sun
http://Ashley-Web.Dir.Bg
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 3:49 am

Ferbss написа:
Здравейтее! xD Аз съм Вени. На 13 от Пловдив. Ъмм.. любимите ми певци са: PCD, Лейдито Гага, Ашли Тисдейл и, разбира се Селина. Обожавам: Photoshop, Шоколад, Сиренце xD, да правя сайтове, да се ровя из форуми и други неща xD .. Слушам предим TheVoice и MTV .. Гледам кеч! [ако някой се интересува..] Това е от мен! Чаоо ..

хей аз също съм от пловдив sun от кой квартал си dance
Ferbss
Нов
Нов
Ferbss

Warn :

Брой мнения : 22

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 4:01 am

Да ти кажа честно идея си нямам как се казва .. xD Живея до кино "Фламинго".. tongue
sun_star
Нов
Нов
sun_star

Warn :

Брой мнения : 32
Местожителство : sofia

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitimeСря Юли 29, 2009 4:03 am

Здравейте аз съм Стефи от София. Нова съм във форума lol! Харесвам JB, Деми, Селс, Майли Ашли Тисдейл. Обичам да излизам с фр, да гледам тв и да слушам музика. Който иска да ми пише в скайп ще се радвам hug
110

Последната промяна е направена от sun_star на Сря Юли 29, 2009 2:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content

Представете се Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Представете се   Представете се Icon_minitime

Представете се
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» За темата "Представете се"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии