|
| Представете се | |
|
+31LightOne Dhampir-babe♥ rozaLie Ifka U make me so hot Selena_Gomez* Mиckey ;]] |SweeT| nicky_lovesg inf-bg The_vampire_girl NaTi_ cMexypaH sun_star maggie* Ferbss Miss_Smiley x_HeAdFiRsT_x :..КифладжкийкА..: selena1992 ~one and the same ... silent_ - NataLiya ~ БетС :) Selena_swim ДанС lovely_girl3 selena_fenka~ JoBros MEGA*FEN selena_marie_gomez Kat3t0 ♥ 35 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| | | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Представете се Нед Апр 12, 2009 10:00 pm | |
|
Последната промяна е направена от Kat3t0 на Пет Авг 21, 2009 2:53 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | selena_marie_gomez Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 0 Join date : 12.04.2009 Age : 30 Местожителство : Arenys De Mar
| Заглавие: хихи Нед Апр 12, 2009 11:21 pm | |
| Ами..аз съм Вики на 14 години от Димитровград!Обожавам Селина Гомез и песните и!Обожавам Дисни и всички филми! Освен Сели харесвам Майли Сайръс,Бритни Спиърс,Ник Джонас,Ванеса Хъджънс,Близначките Олсън,Хилари Дъф,Бианка Раян,Джесика Санчез,Кейти Пери и Майрия Исабел! Обичам приятелите ми..ест.! Най-добрите ми фр. са Съни,Хели,Челси,Ноели и Али!Много си ги обичкам..те са най-добричките! ПС: Невероятен форум! | |
| | | JoBros MEGA*FEN Редовен
Warn : Брой мнения : 289 Reputation : 0 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Представете се Нед Апр 12, 2009 11:40 pm | |
| Ем, аз съм Петко на 12 г. от гр. Сандаски. Обожавам Jonas Brothers и филма Camp Rock. Обичам си компа и ТВ-то! | |
| | | selena_fenka~ Редовен
Warn : Брой мнения : 152 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009
| Заглавие: Re: Представете се Пон Апр 13, 2009 11:57 pm | |
| Здравейте на всички Аз се казвам Никол, на 13 от Сливен. Фенка съм на Сели, Деми Ловато, Майли, Х20 ии други такива звезди на Дисни. Обичам много да слушам музика, през свободното си време излизам навън с приятели | |
| | | lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: ;PPp Вто Апр 14, 2009 12:16 am | |
| http://www.impulse.bg/user/SvRaX_DoZa Ей това съм аз xD Казвам се Румяна на 15 години съм от Плевен.Някой мои приятели ми викат Ру,Рум.Обичам купоните и забавленията ;D Уча в музикалното училище в Плевен с пеене.Имам брат на 22 години. Който се интересува от нещо друго да пита.Приятно ми е да се запозная с всички във форума ;PPp | |
| | | ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Представете се Сря Апр 15, 2009 1:05 am | |
| Аз се казвам Даниел,на 11 години,почти 12(ЕеЕе най-малкия ) .Най-любимият ми филм е Училищен мюзикъл.От скоро харесвам Сел.От Бургас съм,държа на семейството си,мразя копирването,самолюбието и лицемерито.Това е общо взето... | |
| | | Selena_swim Редовен
Warn : Брой мнения : 200 Reputation : 0 Join date : 10.04.2009 Age : 29 Местожителство : Plovdiv
| | | | БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Представете се Нед Апр 26, 2009 4:59 am | |
| Здравейте и от мен!!! Аз се казвам Бети. На 13 години съм. Тренирам Български народни танци от околко 3 години. Ходя на турнета разбирасе извън страната: Нещо като Selena_swim Обаче там не се състезаваме а просто танцуваме.Мойте идоли са: Demi Lovato, Miley Cyrus, Jonas Brothers, Rihanna, Selena Gomez. Слушам MTV Музика и каквато друга се сетите. Попринцип Не слушам Чалга ама като отида някаде и пуснат такава музика и незнайно защо зн текстовете Сигурно защото са мн лесни и мноооого лесно се запомнят можеби прекалено лесно. И найстина НЕСУШАМ ПОП-ФОЛК. Това е от мен | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Представете се Нед Апр 26, 2009 9:01 pm | |
| Първо здравейте на всички! Казвам се Наталия (знам че името ми не е типично ) на 14 години съм(навършени) мойте идоли са Селена Гомез , Джонас брадърс,Майли Сайръс,Деми Ловато,Ванесса Хъджинс,Зак Ефрон, Ашли Тисдейл и много от другите звезди на дисни също така харесвам много Аврил Лавин ,слушам всякъква музика(дори и чалга!!!) .Любимото ми занимание е да пея и танцувам(вапреки че не практикувам ) Мечтата ми е когато порасна да стана известна певица или актриса.Eиии това маи беше най-важното за мен,ако някой иска нещо да пита.
Последната промяна е направена от ДанС на Нед Апр 26, 2009 10:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Мммм много правописни грешки...) | |
| | | silent_ Нов
Warn : Брой мнения : 26 Reputation : 0 Join date : 08.05.2009
| Заглавие: Re: Представете се Пет Май 08, 2009 5:02 pm | |
| Здравейте и от мен! Приятно ми е да се запозная с всички ви, аз съм Николета, ноо...за предпочитане Ники, Никс, so on... На 13 съм, тая година навършвам 14 и съм от Велико Търново. От това, което прочетох, мисля, че доста се различавам от вас. Значи, не съм голяяяяяма фенка на Селена, нито е моят идол. Момичето е симпатично и ми харесва като актриса и като певица, това е. На форума се натъкнах, докато разглеждах клипчета във vbox... Слушам всякаква музика, като изключим джаз, народно, класическа. Любимите ми стилове са hip hop, R&B, Punk, Rock, Deadcore и всички други, дето завършват на -core. Не се занимавам с никакъв спорт... Обожавам баскета, обаче в моя забутан град няма треньори и така... Ходех на плуване за няколко месеца, ама се отказах... Зимата като открият ледената пързалка, ходя да се пързалям. Мисля, че съм добра, но както и с баскета, тука няма нито свястна пързалка, нито треньори и това си ми остана просто хоби, обаче може би най-якото. Мога да се пързалям на един крака и още някои номерца - осъвършентвам се. Уча немски език и по план и догодина ще продължавам, ама ще видим ии знам английски на прилично ниво. Любима група са ми Paramore и LaFee. Любима песен нямам - сменям ги постоянно. Rihanna не слушам...преди я харесвах, ама това новото същество дето стана, не ми е по вкуса - иначе Music of the sun и още някои от старите и песни ще си останат сред песните, които обичам. Рисувам от време на време - прилично хубаво. Сред най-големите ми мании са Harry Potter и Twilight. Това е, така или иначе изписах най-много, обаче...ако имате въпроси - питайте на воля. :)
Виждам, че никой не пита останалите, ама все някой трябва да почне, so, имам въпросче към Катето: Как реши да направиш този форум и по какъв начин го разпространяваш?
Едит: Може да ви се стори глупаво, ама няма ли да е по-добре, ако се направи един подфорум, в който всеки, който иска, да си има тема. В нея да може да се представя и да му се задават въпроси. По-подредено е, а и тук, ако започнем да се разпитваме, ще стане голяма бъркотия... | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Представете се Пет Май 08, 2009 5:26 pm | |
| | |
| | | ~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: Представете се Нед Май 10, 2009 8:39 pm | |
| Казвам се Габриела, от Бургас съм и харесвам Аврил, Майли, Джонасите, Дъ Вероникас, Свръхестествено, 15а и още много други.. Попринцип не съм адски мега зарибена по Селенка, но форумчето е готинко, затова се регнах.Обичам да работя с ФШ, но правя ужасни неща Друго другоо.. ами това е за мен :) | |
| | | БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Представете се Нед Май 10, 2009 9:00 pm | |
| | |
| | | selena1992 Напредващ
Warn : Брой мнения : 115 Reputation : 0 Join date : 11.05.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Представете се Сря Май 13, 2009 1:32 am | |
| | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Представете се Сря Май 13, 2009 2:12 am | |
|
Последната промяна е направена от Kat3t0 на Пон Юни 22, 2009 9:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Представете се Пон Юни 22, 2009 10:24 pm | |
| koni_iv,това трябва да го напишеш в темата"как станохте фенове на селена" | |
| | | :..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представете се Нед Юли 05, 2009 2:03 am | |
| Ми аз съм Боряна (Бори,Буба,Буби и Бубс). На 10 години съм от Варна. Обичам да патувам. Харесвам сем. Адамс , Деми Ловато , Селена Гомез , Майли Сайръс , компа :D , плажа и мн. др. http://picasaweb.google.bg/mariana.y.t/BrusselsLondon#5350167516154467394 Това е моя снимка на , която съм в Лондон (малкото момиче с големите очила :) ) Бай | |
| | | x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Представете се Съб Юли 25, 2009 7:09 am | |
| Аз съм Деси на 13 от Севлиево...Обичма си най мн моите фр и Селиту...Мързелувам цяла ваканция...Мразя дасксало и най - вече фискултура и география...Обожавам Сел...Преди харесвах и Майли,но разбрах,че е много гаден човек в истинския живот...Харесвам Емили Осмънт иначе...От форума се запознах по скайп само със СвеТс ако някой иска скайп да пиша ЛС...Тва е...ББ ________________ | |
| | | Miss_Smiley Нов
Warn : Брой мнения : 3 Reputation : 0 Join date : 25.07.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Представете се Съб Юли 25, 2009 10:25 pm | |
| Здравейте и от мен.. нова съм в форума току що се регистрирах :)
Аз съм Рали на 17 години (знам... казват ми го,често,че съм много голяма да харесвам Селена или Майли..) от Пловдив съм.. Обичам да слушам музика,да танцувам да излизам с приятели и като всяко момиче да ходя по магазините.... | |
| | | Ferbss Нов
Warn : Брой мнения : 22 Reputation : 0 Join date : 28.07.2009
| Заглавие: Re: Представете се Вто Юли 28, 2009 5:57 pm | |
| Здравейтее! xD Аз съм Вени. На 13 от Пловдив. Ъмм.. любимите ми певци са: PCD, Лейдито Гага, Ашли Тисдейл и, разбира се Селина. Обожавам: Photoshop, Шоколад, Сиренце xD, да правя сайтове, да се ровя из форуми и други неща xD .. Слушам предим TheVoice и MTV .. Гледам кеч! [ако някой се интересува..] Това е от мен! Чаоо .. | |
| | | maggie* Редовен
Warn : Брой мнения : 175 Reputation : 0 Join date : 27.07.2009 Age : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представете се Вто Юли 28, 2009 10:52 pm | |
| Хилоу и от мене!!!Аз съм горе долу нова в форума...Казвам се Магии на 13 съм от Варна... обичам много неща...музиката, морето, шоколада и готините хора... Хобита имам доста...тичане рано сутрин на плажната ивица (след като изгледам изгева), слушането на музика, шопинга, да се разхождам да ходя в мола или на ледената пързалка(целогодишната) да ходя на кино иии да танцувам... Любими изпълнители са ми Ашли Тисдейл, Селена Гомез, Рияна, Paramore, Джонасите и др... обичам малкото ми братче- Стефан имам 2 братя малкия стеф и другия пак по-малък от мене- Любо... Имам 2 кучета - Доктор и Мони Имам и 2 декоративни зайчета Йо-йо и Рони Живея в къща във Виница(това е квартал в края на Варна) Обожавам пикници в Аладжа манастир...и къмпинги с приятели... Любимия ми сериал е "Какво харесвам в теб?" и Бягство от затвора Любимите ми актриси са Камеран Диаз, Дженифър Анистън и Ашли Тисдейл ем.. това е Бай! | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Представете се Сря Юли 29, 2009 3:49 am | |
| - Ferbss написа:
- Здравейтее! xD Аз съм Вени. На 13 от Пловдив. Ъмм.. любимите ми певци са: PCD, Лейдито Гага, Ашли Тисдейл и, разбира се Селина. Обожавам: Photoshop, Шоколад, Сиренце xD, да правя сайтове, да се ровя из форуми и други неща xD .. Слушам предим TheVoice и MTV .. Гледам кеч! [ако някой се интересува..] Това е от мен! Чаоо ..
хей аз също съм от пловдив от кой квартал си | |
| | | Ferbss Нов
Warn : Брой мнения : 22 Reputation : 0 Join date : 28.07.2009
| | | | sun_star Нов
Warn : Брой мнения : 32 Reputation : 0 Join date : 29.07.2009 Age : 29 Местожителство : sofia
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Представете се | |
| |
| | | | Представете се | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |