| Какво искате да постигнете най-силно? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Какво искате да постигнете най-силно? Нед Апр 01, 2012 1:08 am | |
| Всеизвестно е, че всеки човек си поставя малки цели в живота за краткосрочен план и се придържа към тях. Други пък живеят ден за ден. Но всеки има по някакво желание за далечното бъдеще, което силно иска да сбъдне. Дори да не дава всичко от себе си, то седи заключено в кътче на душата ви, надяващо се един ден да се случи.
Какво е то? Защо? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Какво искате да постигнете най-силно? Нед Апр 01, 2012 1:15 am | |
| Това, което най-силно искам да постигна е да вляза в добър, наистина добър университет/колеж, вероятно навън. Защото от това учебно заведение ще ми зависи останалата част от живота. Това е нещо като разделител на живота. Разделя го на преди и след. Защото във висшите учебни заведения се решава какво и как ще работиш, как ще си изкарваш хляба. А ако това не периода, спрямо който са 'преди и след', то какво друго? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Какво искате да постигнете най-силно? Нед Апр 01, 2012 1:19 am | |
| Хм. . аз май съм от хората, които живеят ден за ден. :Д Нямам цели засега. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какво искате да постигнете най-силно? Нед Апр 01, 2012 1:19 am | |
| Моето най-голямо и най-силно желание в живота е да помогна на родителите си. Искам да завърша в Дания или Англия, да следвам магистратура и да работя добре платена работа и да мога да помагам на нашите с финансите. Виждам колко голям тормоз са парите не само в семейството ми, а на всякъде. Дала съм си думата, че до 10 години, ще направя всичко възможно да им помогна, а след това ще се постарая да купя къща, където евентуално да живеем. Искам да им покажа, че ме е грижа за тях и че оценявам всичко, което правят за мен. Освен това така ще мога да помогна и на сестра ми да получи образованието, което желае. От там нататък, нищо друго не е важно. Успехите ще си дойдат с усилията, а щастието с тях. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Какво искате да постигнете най-силно? Нед Апр 01, 2012 3:11 am | |
| Аз също съм от хората, които живеят ден за ден !
Но има нещо което искам от малка и което наистина ще постигна. Искам да завърша университет и да започна работа ии да стана самостоятелна. Искам да покажа на хората, които не вярват в мен, че мога да се справям и сама с живота . . Искам уважение за всичко което постигам сама с много усилия ! Искам да имам добра работа и да помагам на любимите ми хора с каквото мога ! И най - вече да докажа, че малкото момиче може да се справя и само в големия свят ! :) | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| |
| |
Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Какво искате да постигнете най-силно? Нед Апр 08, 2012 6:49 pm | |
| Аз съм от хората, които живеят ден за ден. Докато съм млада искам да обикалям света и да живея на макс - бънджи скокове, скай дайвинг, рафтинг, зиплайнинг. Но знам, че е до време. После искам да се занимавам с политика (но в истинския смисъл на думата, не в изопачената й интерпретация, която виждаме сега), защото тази държава определено има нужда от едно голямо "прочистване", пък аз нали съм си патриот - трябва да се заема. Ако ние не се оправим сами, няма кой да го направи вместо нас. Абе общо взето искам да видя България стабилна, такава, каквато знам, че може да бъде. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво искате да постигнете най-силно? | |
| |
|
| |
| Какво искате да постигнете най-силно? | |
|