|
| Какво е да си фен? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Какво е да си фен? Нед Яну 08, 2012 5:53 pm | |
| Това май не е обсъждано - какво всъщност означава да си фен? Какво те определя като фен? Задължително е ли е да те обхване лудост или маниакалност за да се наречеш истински фен? Само тези които хвалят ли са истинските фенове? Може ли да се наречеш фен и когато критикуваш? Или всякаква критика към това на което си фен веднага те прави хейтър?
На такива въпросчета ще ми е интересно, ако благоволите да отговорите. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? Нед Яну 08, 2012 6:03 pm | |
| - LightOne написа:
- Това май не е обсъждано - какво всъщност означава да си фен?
Какво те определя като фен? Задължително е ли е да те обхване лудост или маниакалност за да се наречеш истински фен? Само тези които хвалят ли са истинските фенове? Може ли да се наречеш фен и когато критикуваш? Или всякаква критика към това на което си фен веднага те прави хейтър?
На такива въпросчета ще ми е интересно, ако благоволите да отговорите. Да си фен означава да се радваш на успехите на идола си, да се радваш за него и да го подкрепяш. Като фен ме определя (говоря за фен на Нина, защото на Сел не съм точно фен в истинския смисъл) това, че изброените горе неща важат за мен. Просто се радвам на Нина и я подкрепям! Не, Не, НЕ! Аз не съм от онези фенове , които тръгват да преследват идола си, обсебват се напълно от него и "ги обхваща лудост", както се изрази ти. Просто не съм такъв човек, а и не мисля, че това да си фен на някого се изразява в това до каква степен си се вманиачил. Не. Може да си фен и когато критикуваш. Не е задължително непрекъснато да оправдаваш идола си, дори да греши, и да го защитаваш и да твърдиш, че си фен. Не всяка критика те прави хейтър - когато критиката ти е добронамерена и не обижда никого, не си хейтър.
П.С. Много хубава дискусия! | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? Пет Яну 13, 2012 12:44 am | |
| Какво те определя като фен? Хм...означава да харесваш труда на някоя звезда, автор и т.н., да следиш за нови изяви.. Задължително е ли е да те обхване лудост или маниакалност за да се наречеш истински фен? Не. Според мен това е връхна точка на..на..лудостта. Да крадеш дъвки, дрехи и подобни е глупаво, това да не е някакво божество?! Но предполагам, че някои звезди се радват на подобен вид внимание. Само тези които хвалят ли са истинските фенове? Не е нужно. Когато музиката на някой (книгата и т.н.) ти харесва, не е нужно да се хвалиш с това, достатъчно е да споделиш с някой приятел и да споделяте радостта заедно. Може ли да се наречеш фен и когато критикуваш? Или всякаква критика към това на което си фен веднага те прави хейтър? Критиката до някъде показва, че има и неща които не ти харесват, все пак този към който е отправена е човек и има недостатъци, прави грешки. Това донякъде доказва, че осъзнаваш факта, че и той е човек а не бог.
| |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? Съб Яну 14, 2012 11:15 pm | |
| Какво те определя като фен? Да даваш обективно мнение и да подкрепяш идола си, когато смяташ за правилно.
Задължително е ли е да те обхване лудост или маниакалност за да се наречеш истински фен? Не, всъщност изключително много мразя такива хора. В бившия ми клас имаше една Аксения, която на всяка една втора дума само повтаряше Селена Гомез, Селена Гомез, Селена Гомез! Бях на прага да намразя Селена заради нея, абсолютно дразнещо е да си говориш с такъв човек.
Само тези които хвалят ли са истинските фенове? Не, това са по-скоро подмазвачи. Ако феновете дават истинското си мнение за нещата, съответния човек ще знае какво се харесва на неговите фенове. Така (ако се влия от мнението на другите) ще знае кога има нужда да се промени и кога не.
Може ли да се наречеш фен и когато критикуваш? Или всякаква критика към това на което си фен веднага те прави хейтър? За мен точно това е истинския фен. Винаги да дава обективно мнение без да се подмазва. Все пак всеки прави грешки и както каза Бори това показва, че е човек а не Бог. |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? Вто Яну 17, 2012 12:13 am | |
| Какво те определя като фен? Да харесваш някоя звезда как пее,как играе във филмите примерно.. Да оценяваш труда,който прави.
Задължително е ли е да те обхване лудост или маниакалност за да се наречеш истински фен? Не,разбира се. Понякога много ме ядосват такива хора. Аз не съм като някои хора,които тичат след идола си,казват му ''Обичам те'' и т.н. Това е адски глупаво според мен. За да си фен не е нужно да правиш такива луди истории..
Само тези които хвалят ли са истинските фенове? И аз като другите смятам,че не е нужно да се хвалиш. Можеш да кажеш на 1-2 приятеля,а не на целия град както правят някои хора.
Може ли да се наречеш фен и когато критикуваш? Хмм,не,естествено.Аз критикувам някой път Селена.Да,идол ми е. Е,изказвам мнението си,дали ми харесва как пее и т.н. Примерно за мен не ми харесва как пее на живо понякога и си го казвам,е,това не значи,че съм хейтър. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? Съб Май 19, 2012 10:41 pm | |
| Какво те определя като фен? Най-главното - да подкрепяш звездата независимо от ситуацията.
Задължително е ли е да те обхване лудост или маниакалност за да се наречеш истински фен? Не. Фен можеш да се наречеш дори когато не си запознат дотолкова с нещата, но все пак да си щастлив за него/нея и да го подкрепяш.
Само тези които хвалят ли са истинските фенове? Не. :D
Може ли да се наречеш фен и когато критикуваш? Или всякаква критика към това на което си фен веднага те прави хейтър? Зависи. Ако си фен, който ще критикува, но въпреки това подкрепя, е чистокръвен фен. :D Хейтъра вече е да мразиш всичко, което даденият човек прави, което всъшност до голяма степен е и "харесване". | |
| | | BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? Съб Май 26, 2012 9:37 pm | |
| За мен да си фен означава не само да кажеш "Аз харесвам еди-кой-си", но и да го докажеш. Да го доказваш непрекъснато. Да следиш редовно изявите на любимата си звезда, да го/я подкрепяш, да се радваш за успехите и да съчувстваш за неуспехите, а не да го/я преследваш като маниак, не да злобееш срещу половинката му/й. Да купуваш произведенията на любимите си знаменитости - било то билет за кино, някое ДВД, музикален алум или пък артикули с лика му/й. НЕ да пиратстваш от интернет.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво е да си фен? | |
| |
| | | | Какво е да си фен? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |