Keep It Real ;) Редовен
Warn : ( : A Day Without You, is like A Year Without Rain... Брой мнения : 195 Reputation : 0 Join date : 26.09.2009 Age : 26 Местожителство : BG, Sliven
| Заглавие: Какво Ни Прави Красиви Чет Сеп 02, 2010 4:18 pm | |
| Днес като разгледаждах Youtube и видях това клипче: https://www.youtube.com/watch?v=6OhldhI-TYU Не знам защо, ама го пуснах. Изгледах го до край и наистина ми хареса. Това момиче е много право. Не трябва да се притенсяваме толкова много как изглеждаме. Трябва да обичаме себе си, защото цял живот ще се гледаме в огледалото. Вътрешната красота показва какъв е в действителност човек. Не трябва да съдим по корицата. На мен това клипче ми повлия много и сега се чувствам много добре. Вие какво мислите? | |
|
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Какво Ни Прави Красиви Пон Сеп 20, 2010 12:31 am | |
| Клипчето е пълно с толкова много истини... | |
|
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Какво Ни Прави Красиви Пон Сеп 20, 2010 12:49 am | |
| Напълно съм съгласна. Трябва да се съди по това, което е отвътре, а не по това, което виждаме. Баналния израз "Не съди книгата по корицата" , важи и за това как да прецениш правилно един човек.
Мони^ | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво Ни Прави Красиви | |
| |
|