Селена Гомес обясни, че се опитва да избягва четенето на клюки относно личния си живот. Тя потвърди, че също така е уморена от папараци.
Когато беше попитана дали чете историите за себе си в списанията или в Интернет, 19 годишната звезда поясни: „Опитвам се да избягвам клюкарството, но то е неизбежно. Клюките са навсякъде! Има моменти, в които чета неща, които ме нараняват. Разбира се, не през цялото време, не посвещавам живота си на това да чета списания или ползването на Интернет.”
Относно личния си живот, Селена каза: „Мисля, че разкривам доста на феновете, но също така пазя много неща за себе си. Със сигурност има неща от живота ми, които трябва да си останат само и единствено мои.”
Тъй като почитателите на Гомес са свидетели на доброто развитите на връзката й с Джъстин, те често я търсят за съвети. Тя се отзовава и често казва следното: „Едно от нещата, които казвам на феновете си е, че няма смисъл от преструвки. Много е лесно да се държиш като такъв, какъвто хората искат да те възприемат. Но не е готино да се преструваш на такъв, какъвто не си. Става тъжна картинка. Аз съм наистина искрен човек. Откровена съм към обркъжението си. Няма значение дали ме харесвате – по-добре е да си искрен и да се справяш с истината, отколкото да се преструваш на някой друг. Не го правете.”
Нормално да се умори,тези папараци..тези глупости които говорят за нея.. Но не трябва да и пука,трябва да се опитва да не им обръща много внимание.