LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена цензурирана! Нед Фев 05, 2012 5:30 pm | |
| Според мен това е направено заради съдържанието на списанието - какво ли не съм виждала написано. Когато дете види идола си на някакъв продукт, разбира се, че ще иска да има продукта. Така че мисля, че това 'цензуриране' е с този мотив, заради това какви статии и т.н. съдържа списанието. А относно това дали Сел изглежда твърде секси и провокативно - не мисля. Има си една граница и според мен тук нито стилистите, нито тя не е излязла от границите. ;д | |
|
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Селена цензурирана! Нед Фев 05, 2012 5:54 pm | |
| И аз съм съгласна с Рос. Селена си е съвсем нормална. Заради съдържанието е според мен. | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Селена цензурирана! Нед Фев 05, 2012 7:37 pm | |
| Списанието хич не е за деца. Аз следя списанието, купувам го всеки месец и определено е заради статиите вътре ! . . . А колкото Сел тя си е невероятна на снимката и нямат основания да казват, че е прекалено провокативна ! | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Селена цензурирана! Нед Фев 05, 2012 9:15 pm | |
| - - NataLiya ~ написа:
- Списанието хич не е за деца. Аз следя списанието, купувам го всеки месец и определено е заради статиите вътре ! . . . А колкото Сел тя си е невероятна на снимката и нямат основания да казват, че е прекалено провокативна !
Точно. | |
|
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Селена цензурирана! Сря Фев 08, 2012 5:42 pm | |
| - - NataLiya ~ написа:
- Списанието хич не е за деца. Аз следя списанието, купувам го всеки месец и определено е заради статиите вътре ! . . . А колкото Сел тя си е невероятна на снимката и нямат основания да казват, че е прекалено провокативна !
Не пиши постове, които се съдържат само от цитат/и. Рос. (: | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена цензурирана! | |
| |
|