YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Мнението ви за изневярата ? Пон Яну 30, 2012 2:00 am | |
| Е , каво мислите ? Бихте ли простили таова нещо ? А бихте ли изневерили ? Изневерявали ли са ви ? А на ваш близък ? Вие правили ли сте го??? | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Мнението ви за изневярата ? Пон Яну 30, 2012 2:14 am | |
| Много против съм това. Ако обичаш, защо ще изневеряваш ? А ако не обичаш не ти е мястото там ! .. Безмислено е. | |
|
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Мнението ви за изневярата ? Пон Яну 30, 2012 2:19 am | |
| И аз съм на мнението на Тали, ако двама души се обичат никога няма да помислят за изневеря и да поискат чуждото. Когато има любов в една връзка на човек не му трябва друг, той получава всичко което му е нужно. А наистина ако няма любов и сте се събрали само ей така, да си изневерявате, ами то няма смисъл от тази връзка. Не съм имала изневяра, в смисъл някак си още не съм на такава възраст че да имам от онези "истинските" изневери. Не съм и била свидетел на такава. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Мнението ви за изневярата ? Съб Май 19, 2012 10:32 pm | |
| Ако не обичаш човекът до себе си, чувствата ти не са първоначалните - зарежи го мирно и спокойно. Изневерите са за слабите хора, които не знаят как да се изправят пред "половинката" си и да кажат как стоят нещата. Хората, които изневеряват са жалки. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мнението ви за изневярата ? | |
| |
|