Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Тайните на стила на Селена

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Тайните на стила на Селена Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Тайните на стила на Селена Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Тайните на стила на Селена Empty
ПисанеЗаглавие: Тайните на стила на Селена   Тайните на стила на Селена Icon_minitimeПон Яну 16, 2012 1:25 am

Тайните на стила на Селена!

Какво грижи полагаш за кожата си?
Селена: Много е просто. Мия си лицето сутрин и вечер. И овлажнавям след това и основно това е. Не е твърде впечалтяващо и времегубещо.

Кой е продукта който винаги трябва да имаш?
Селена: Обичам Oil Of Olay, измиват лицето превъзходно.

Харесваш ли да носиш грим?
Селена: Защото трябва да нося толкова много грим през цялото време на снимки или филмови ангажиметни, аз наистина не харесвам да го нося, когатo не е нужно. Давам на кожата си да почива. Не мисля, че трябва да се носи грим 24/7.

Ти имаш собствена модна линия. Какви са твоите модни правила?
Селена: Моят стил е много простичък. Харесва ми да смесвам неща и да нося сладки горнища. Аз съм момиче на дънките, така че винаги съм с дънки.

Предпочиташ ли онзи вид на обличане за големия, блестящ червен килим?
Селена: Да, определено предпочитам този вид, но съм също и момиче, което обича обичайните неща, когато се обличам да излизам. Харесва ми контраста между това да бъда обикновена или с официални рокли.

Носиш ли дрехи от своята колекция?
Селена: Половината от гардероба е пълен с мои неща и имам мои собствени дънки сега. Моята линия не достига Великобритания все още, но се надявам, че ще има планове за продажби и в Великобритания в бъдеще. Аз също обичам Topshop и All Saints.

С цялото това пътуване и заета програма, ти имаш нужда да бъдеш в добра форма. Как го постигаш?
Селена: Не знам. Не съм го мислила. Не правя нищо! Но аз доста обикалям по сцената, когато пея. Шоутата ми са един час и петнадесет минути и аз постоянно съм на крак, така че чувствам, че това ми е работата по определен начин. Сигурна съм, че умората ще ме настигне по-късно, но засега всичко е ОК.

Чантичката за красота на Селена

Някога чудили сте се как Селена Гомес изглежда толкова красива, а лицето й е свежо? Късметлии сте! Сега Селена ще разкрие нейните продукти за красота.
„Аз нормално имам в чантата овлажнител с мен през цялото време, защото моята кожа доста се изсушава и просто това ми е типът кожа. Нанасям тънък слой от лосиона за масло на “Okay” със слънцезащитен фактор. Оставям го да изсъхне, преди да си сложа грима.
Първият продукт за красота, който съм опитвала беше „Мейбълин Mascara.” Всеки го е ползвал поне веднъж – или както в моя случай и досега.
M.A.C’s Naked Lunch (грим) има много приятен прасковен цвят.
CoverGirl Wetsticks (червило) има приятен лъскав вид, без да придава много цвят и без прекаленото наслояване, което има всяко друго червило.
Открих на едно събитие парфюмът “Frilly Lily” и се влюбих в него. Лек е, плодов и сладък.

Тайната на Селена Гомес е стара, но златен удар от миналото. Който е казвал, че лакът за коса е останало в 80-те, е грешал тотално. За да запази гривата си в топ форма, Селена използва лакът за коса на Тед Гибсън. Дисни звездата възхалява продукта и казва, че този не може да се сравнява с типичния лак за коса.
„Обожавам лакът за коса на Тед Гибсън. Много е лек и не прави люспи в косата ми.” Нося го с гребен, така че да разчепквам косата в която и почивна стая да съм.”
Върнете се в началото Go down
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
Тайните на стила на Селена Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Тайните на стила на Селена Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

Тайните на стила на Селена Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тайните на стила на Селена   Тайните на стила на Селена Icon_minitimeПон Яну 16, 2012 11:42 pm

Беше много интересно,прочетох го с голямо удоволствие. Наистина научих много интересни неща за нея. :)
Върнете се в началото Go down
https://selena-gomez.bulgarianforum.net

Тайните на стила на Селена
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Стила на Сел
» 5 неща, които Сел казва за стила си.
» Тайните на кеча - разкрити!
» Хари Потър и Стаята на тайните
» Книга 2-ра "Хари Потър и Стаята на Тайните"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Селeна в пресата / Selena in magazines-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии