|
| Татуировките на Майли и значението им | |
|
+3-A. Krisito_we hitdalightz~ 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
hitdalightz~ Напредващ
Warn : Брой мнения : 88 Reputation : 9 Join date : 06.12.2011 Age : 28
| Заглавие: Татуировките на Майли и значението им Съб Дек 10, 2011 2:47 am | |
| Декември 2009 г. - първата татуировка на Майли "Just Breathe", която е на гръдният и кош. Тъй като тя обясни, че мастилото е знак на почит към приятелката и Ванеса, която е починала от кистозна фиброза през 2007 г., и за двамата и дядовци,които са починали от рак. Тя каза: "Това ми напомня да не приемам нещата за даденост. Искам да кажа, дишане - това е нещо, което никой от тях не може да направи, най-основно нещо. И аз го имам близо до сърцето ми, защото това е мястото, където те винаги ще бъдат. "Началото на 2010 г. - Следващата татуировка е "Love", която е от вътрешната страна на ухото и. Тя каза: "любов" "точно тук, за да блокира всички глупости,които всеки говори в ушите ми ... Аз наистина не се грижа за него.Само трябваше да чуя неща, идващи от хора, които наистина обичам. " Септември 2010 г. и декември 2010-Следващата татуировка е очертанията на сърцето на дясното и кутре. Тя добави, прост кръст на вътрешността на десния си пръст не след дълго, и са имали някакъв вид на линия, прекарана на средния и пръст. Тя никога не говори за някой от тези символи в интервюта.Февруари 2011 г. - Най-големият татуировка до момента е направена в началото на 2011 г., което е "Ловец на сънища" от дясната си страна. Един приятел каза в интервю, че Майли получи татуировка, с четири пера ,които представляват четиримата и братя и сестри и "ловец на сънища" е да ги защити. Май 2011 г., докато е на турне в Бразилия, Майли посети художник Фабио Сатори, който направи котва от външната страна на дясната и китка. Той заяви: "Майли каза на майка си, че иска нещо, което се отнася за безопасно пристанище, нещо, което и припомня, че тя винаги е на сигурно място, за да се върне там. Значението на дизайна е за надежда и напомня, че трябва да винаги да е здраво стъпила на земята. " Юли 2011 г. - Майли показа новата си татуировка в Туитър този уикенд, малък знак за равенство, от вътрешната страна на дясния си безименен пръст. Това значи: "Всичко в ЛЮБОВТА е равно", като заглавието на картината, които се отнасят за подкрепа на еднополов брак.Може да има много татуси, но поне имат смисъл. | |
| | | Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Съб Дек 10, 2011 3:04 am | |
| И аз харесвам татуировките на Майли, особено първата, защото едната от татуировките ми е подобна - "Breathe", но с друг шрифт и от вътрешната страна на китката. Като знам какво значи тази татуировка за мен си мисля, че може би и за Майли значи нещо подобно. На хората, които са против татуировките мога да им кажа, че и аз не съм фенка не безсмислените неща, но понякога човек просто има нужда от нещо, което да му дава сили. Също така идеята за "Love" на ухото й ми допада, хубаво е човек да не допуска злословията да влязат в главата му. | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Съб Дек 10, 2011 4:18 am | |
| Всички много ми харесват. И имат голям смисъл. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Съб Дек 10, 2011 6:04 am | |
| Често гледам предаването "Татуировки в Маями" и се изумявам как хората приемат татуировките за спасение. Отиват там и казват "Искам татуировка, за да успея да преодолея труден момент от живота ми!" Не знам що е то татуировка да ти помогне, защото не съм имала такава(отпишете драсканията по ръцете..), но наистина имам амбицията да си направя една-две, ли повече, но малки. Що се отнася до татуировките на Майли, винаги съм я подкрепяла в каквото и да е. Когато си правеше татуировки много от феновете по светя бяха едва ли не "pissed off", но никой от тях не се замисли аджеба какво значи една татуировка за Майли.
За пореден път, ЕВАЛА на Майли, че е толкова силен човек и че през всичките тези години не позволи на славата да я повали, че беше и е себе си(това звучи странно). И както казах в random quiz-а, тя е идолЪТ ми! | |
| | | Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Нед Апр 01, 2012 3:56 am | |
| През Август 2011 Майли татуира символа "Ом" (ॐ) на лявата си китка. "Ом" е свещен символ в Хиндуизма за звук или вибрация, които представляват божествена енергия. През Юли 2011 си татуира думата "карма" от вътрешната стана на показалеца си. "Карма" е санскритска дума означаваща съдба, влияние, причина-следствие. Майли и приятелят й - Лиам имат еднакви татуировки на глезените си, които са забелязани за пръв път през Август 2011. През Февруари 2012 Майли татуира "Love nerver dies" ("Лювота никога не умира") от вътрешната страна на левия си бицепс. През Март 2012 Майли е забелязана с, изглежда, нова татуировка на десния си показалец, с която всичките й татуси достигат номера 13. Татуировката се смята за "Назар" - символ на "зло око". | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Нед Апр 01, 2012 4:18 am | |
| Татусите на Майли винаги съм ги смятала за смислени, а не просто колкото да се гъзари 'Аре аз имам татуировка'. Евала на Майли за това! | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Нед Апр 01, 2012 4:23 am | |
| Харесвам татуировките на Майли . . Важно е да има смисъл във всяка една татуировка ! Чувала съм от хора, който имат татуировки, че след като са започнали и са си направили символична татуировка, която значи нещо за тях с всяко важно събитие или тъжен период от живота им те си правят нова татуировка, свързана с това събитие ! Аз имам огромно желание за татуировка и ще го направя ! | |
| | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им Нед Апр 01, 2012 5:32 pm | |
| - - NataLiya ~ написа:
- Харесвам татуировките на Майли . . Важно е да има смисъл във всяка една татуировка !
Чувала съм от хора, който имат татуировки, че след като са започнали и са си направили символична татуировка, която значи нещо за тях с всяко важно събитие или тъжен период от живота им те си правят нова татуировка, свързана с това събитие ! Аз имам огромно желание за татуировка и ще го направя ! +1 | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Татуировките на Майли и значението им | |
| |
| | | | Татуировките на Майли и значението им | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |