steli99 Нов
Warn : Брой мнения : 9 Reputation : -1 Join date : 27.09.2010 Age : 25 Местожителство : Козлодуй
| Заглавие: Майли и Рок Мафия?! Вто Юли 05, 2011 4:41 am | |
| Изглежда нашата певица иска да стане част от рок групата "Рок Мафия".Не само го иска тя дори е записала едно парче с тях и след премиерата му твърди 4е мом4етата от групата са невероятни и иска да пее още с тях.Ето вижте какво каза тя пред американското списание "Звездни клюки" (аз го преведох на превода4ката)!!!: - С Кевин имаме приятелски отно6ения и това прави работата ни по-добра!Даже и по-съвместна!Разбираме се с вси4ки и обмисляме да направим още един албум, но този път и аз ще пея в него.В песента ни "Дъ Биг Бенг" аз бях само нещо като главен герои, но не пях!Сама предпо4етох за добре то4но в тази песен! Това каза звездата!О4аквам ва6ите коментари по темата! | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
steli99 Нов
Warn : Брой мнения : 9 Reputation : -1 Join date : 27.09.2010 Age : 25 Местожителство : Козлодуй
| Заглавие: Re: Майли и Рок Мафия?! Вто Юли 05, 2011 8:19 pm | |
| Но тя сама го е казала, че с групата обмислят съвместна работа за нататък!!! Но аз просто не съм го написала... | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Майли и Рок Мафия?! Вто Юли 05, 2011 8:24 pm | |
| Съвместна работа не значи, че ще се присъедини към групата, Jesus.. | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Майли и Рок Мафия?! Сря Юли 06, 2011 6:03 pm | |
| - rozaLie написа:
- Съвместна работа не значи, че ще се присъедини към групата, Jesus..
+1 Съвместна работа може да означава, че ще има още няколко песни с тях, но не винаги, че ще влиза в групата. ;) (песента се казва "големия взрив") |
|
емили Нов
Warn : Брой мнения : 7 Reputation : -3 Join date : 07.06.2011
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли и Рок Мафия?! | |
| |
|