| Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. | |
|
+7|SweeT| БетС :) candyx. . - NataLiya ~ A d i ♥ JoBros MEGA*FEN rozaLie 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Пон Сеп 14, 2009 8:15 pm | |
| С червено -КатетоАз - репортерът ;д Чичии/Със синьо - Selena_Gomez* Виолетов: Хо БоРи оХЧерно: gab1tyyyХей. Как си като за начало?В момента малко нервна заради училището утре .Не се притеснявай.. та ето един от въпросите ми. Вече разказа как си създала форумът, но от къде е вдъхновението ти постоянно да го обновяваш и всичко останало по него?По принцип от доста време съм запалена по форуми ии винаги съм искала да имам един за който да се грижа, просто ми прави кеф. Освен това исках да има хубав БГ форум за Сел.Ясно. А коя е любимата ти категория?Свободно време и тази за Селена ГомезВъпросът е изтрит!Въпросът е изтрит!Какво според теб ще си каже Сели, ако види форумчето?Може би "Какви верни фенове имам" .. не знам А ако не беше идолът ти Сел, то кой щеше да е?Jonas BrothersВъпросът е изтрит!Кой е денят във който започна да правиш този невероятен форум и колко време ти отне да го направиш?На 8ми април го започнах и вечерта вече го разпращах.Доста бързо работиш. Кой е потребителят с който си най-близка от форума?По принцип с JoBros MEGA*FAN, а от по-редовните не мога да кажа.Добре. Какъв съвет ще дадеш на тези които правят графики?Най-вече да не се отказват, защото аз като направих първите си графики стана ужасни и после чак след близо година пак се захванах с фотошоп.От къде идват идеите ти за графики?Като видя самите снимки и тогава решавам.Винаги ли би помогнала на някой във беда?Ако е в беда - да, но ако иска просто някаква услуга не винаги.Въпросите са изтритиПоследни два въпроса от мен, и преминаваме към въпроси от форумци: Как се чувстваш да бъдеш интервюирана от мен?Супер и в същото време ми малко странно. ;дКое ти е странно? ;дАмии самата мисъл, че давам интервю.Въпросът е изтрит!Окей.. ето и въпрос на който вече си отговаряла, но за да не обидим форумеца, направи го пак ;дКак реши да направиш сайта и колко време ти отне ?Форума ставаше на 2 месеца и аз искам да изненадам с нещо потребителите и точно за 8ми юни го пуснах, не помня точно кога започнах да го правя, но ми отне около месец някъде.Ето и няколко от Бори: Как стана фенка на Сел?Една вечер гледах Another Cinderella Story и след всяка сцена със Сел казвах, боже колко е сладка, но само до там. После след седмица някъде го гледахме със Петко и сестра му и след това потърсих клипчета в youtube и така.Би ли се отказала от приятел само за да видиш Сел?Зависи кой приятел, но мисля, че да. или ?Би ли си купила албума на Селена , ако стува 70лв?Не, защото едва ли ще ми разрешат ;дКак реши да започнеш да се занимаваш с ФотоШоп?Преди слушах чалга и бях в един много известен форум за чалга и там имаше раздел графики и аз много исках да се науча и аз да правя и така.Кога си родена?23 ноември 1995Има ли нещо , което си направила и те е срам от него?Да, доста неща са :Д.Ако да можеш ли да ни кажеш?Амм .. срам ме e да ги кажа. Това бяха въпросите от Бори. Ето и един от gab1tyyyКак направи тази лентичка отгоре на форума където пише за топ потребителя на месеца и 5 месеца Selena Gomez BG?От админ панела отиваш на Системни и след това на Съобщения :) .Това беше от нас. Надявам се да не сме ти досаждали и да си си прекарала добре във нашето кратко интервю, и поне за малко да си се почувствала не просто като форумец^^.Мерси ;п беше ми много приятно и въпросите бяхa много интересни . Радвам се, че ти е харесало. Е.. ако искаш пожелай,благодари иили каквото и да е било на някой от форума.Благодаря за въпросите ии приятно започване на учебната година на всички!Е, това беше интервюто със Катето. На мен лично ми беше много забавно да интервюирам^^. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Пон Сеп 14, 2009 8:16 pm | |
| Коментари относно интервюто само тук! | |
|
| |
JoBros MEGA*FEN Редовен
Warn : Брой мнения : 289 Reputation : 0 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Пон Сеп 14, 2009 8:35 pm | |
| Ам, браво, много яко интервю! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Пон Сеп 14, 2009 8:38 pm | |
| Благодарности на Катето! | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Пон Сеп 14, 2009 8:51 pm | |
| Интервюто е много интересно!Беше ми много приятно да го чета! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Пон Сеп 14, 2009 9:59 pm | |
| Много ми беше интересно да го прочета! браво ;п
| |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Вто Сеп 15, 2009 2:11 am | |
| Четох го с удоволствие беше ми страшно интересно ::) очаквам с нетърпение следащото :) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Вто Сеп 15, 2009 2:15 am | |
| Радвам се, че ви е харесало. Заслугата е изцяло на Катето, защото направи подфорум, даде интервю и то доста любезно.. също като истинска зведа. Беше ми много приятно. Естествено, за следващото, ще почакате, за да не ви става банално със едни и същи въпроси да измисля нови. Да внам какво да питам Сиси. През това време вие може да помогнете чрез въпроси, на който искате Сиси да ви отговори. :) | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Вто Сеп 15, 2009 5:32 pm | |
| Много интересно.. ичетах го на един дъх | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Вто Сеп 15, 2009 6:10 pm | |
| Много е готино!Четох го с удоволствие! | |
|
| |
~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Сря Окт 07, 2009 4:16 pm | |
| ОО, избрала си моя ник!Поласкана съм (= Иначе..пак същите забележки към интервюиращия...спри да ни крадеш въпросите, МОЛЯ! | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Нед Окт 11, 2009 12:48 am | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. Съб Фев 06, 2010 1:06 am | |
| Интервюто е много интересно! ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. | |
| |
|
| |
| Kat3t0 - Исках да изненадам с нещо потребителите. | |
|