| По колко интервюта и още нещо. | |
|
+4monini CaliforniaGirl. bonita rozaLie 8 posters |
По колко интервюта на месец? | 1. Едно интервю | | 17% | [ 1 ] | 2. Две интервюта. | | 83% | [ 5 ] |
| Общо гласове : 6 | | Poll closed |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: По колко интервюта и още нещо. Вто Авг 10, 2010 7:32 pm | |
| Гласувайте в анкетата, напишете за какво ста гласували и защо! Особено важно е да ми обясните защо гласувате за избраното от вас!
Другото, което бях написала, че ми дойде на ума е това: Значи, вие да избирате кой да е следващият, които ще се интервюира. В една тема, аз ще ви питам, а вие ще избирте. Този, който е с най-много гласове, той ще бъде. Напишете си и мнението за това.
Също, ако има желаещи за "помощник" може да кажете тук. | |
|
| |
bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| |
| |
CaliforniaGirl. Луд фен
Warn : ( : (: Брой мнения : 341 Reputation : -35 Join date : 24.06.2010 Age : 23 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Вто Авг 10, 2010 8:40 pm | |
| Гласувам да има по 2 на месец,защото сигурно ще се съберат много желаещи и ако правим по едно на месец ще ги правим с години докато ако правим по две на месец ще ги правим 2 пъти по бързо .. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Вто Авг 10, 2010 8:51 pm | |
| Аз също мисля, че е по-добре да има по 2 интервюта на месец, защото наистина, реално погледнато, ако се прави по 1 месечно, то ще са ни нужни буквално години.. А колкото до идеята ние да избираме кой да е следващият интервюиран, мисля че е доста добра - така на самите потребители ще им е по инересно да прочетат интервюто ии съответно по-бързо ще се събират въпроси (нали като искат дадения човек да бъде интервюиран и ще задават повече въпроси).. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Вто Авг 10, 2010 8:59 pm | |
| Аз също гласувах за по 2 на месец,поради същите причини по - горе! Също съм съгласна с Мони,че е много добра идея ние да избираме кой да е следващ!Ии.. Също предлагам да се избират за интевюиране между по - редовните потребители! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Вто Авг 10, 2010 9:38 pm | |
| Да, прав си. Ако продължават вотове за 2 интервюта, ще започна така и ако евентуално интересът се засили, то и интервютата ще станат повече на брой за месец. Естествено, всичко зависи от вас. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Вто Авг 10, 2010 10:28 pm | |
| Ами по-добре е да са по две интервюта или може три, защото както е казано в по-горното мнение, ако се запишат много потребители (което определено ще стане) ще мине сигурно година и нещо.По въпроса за избирането на кой да е следващия интервюиран съм "ДА" ! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Сря Авг 11, 2010 12:37 am | |
| За мен 2 интервюта на месец са малко. Като гледам в темата за записване има доста. Мисля като Свет, по едно интервю на седмица. Примерно всяка събота да се пуска. Може примерно след като се изредят всички ии след няколко месеца да има "Инервю с форумци 2" или нещо от сорта и пак отначало ((: Иначе за идеята ние да избираме следващите съм "ЗА" с двете ръце! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. Сря Авг 11, 2010 12:48 am | |
| Нека първо да се види колко бърза е организацията. Ако се окаже, че всичко върви бързо с първото и второто интервю, то няма да е проблем да са на къс интервал. Предлагам нека първо се види ще се запази ли този първоначален хъс. А за второто съм твърдо "не" - не ми се чака чак до другия Август да се вредя. Шегата настрани - точно това би трябвало да даде допълнителен стимул за хората, да задават въпроси на онези, които желаят по-бързо да интервюират. Правилно - всичко си зависи от това, колко дейни ще бъдете. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: По колко интервюта и още нещо. | |
| |
|
| |
| По колко интервюта и още нещо. | |
|