Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
Заглавие: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пон Авг 08, 2011 1:24 am
Ето една новина, която открих. На вас оставям да дадете мнение до колко е достоверна...
Джъстин Бийбър и Селена Гомес изненадоха с новината, че си взимат малко време за връзката си, съобщава contactmusic.
Актрисата от Disney се разделя със 17-годишния певец заради приятелите му, които, според нея, му влияели зле. Селена му поставила ултиматум или да се раздели с лошата си компания, или да забрави за нея.
През последните седмици, Джъстин се навърта с рапъра Шон Кингстън, бивш крадец - когато е бил дете, Лил Уейн, с криминално минало, както и с Крис Браун, който стана известен с това, че бие бившата си приятелка Риана.
Според близки до двойката, Селена е предупредила Джъстин да спре да се вижда с тях, след като той се появил на нейн концерт заедно с тях. Селена се страхувала групичката да не провали концерта й.
Според сп. Sun Джъстин приел тежко думите на Селена и дори бил забелязан със сълзи в очите.
Кредит: novini.bg
Сиси :3 Редовен
Warn : Брой мнения : 228 Reputation : 6 Join date : 21.07.2011 Age : 25
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пон Авг 08, 2011 1:34 am
И аз видях новината днес. Очаквах да стане нещо такова, но въпрос на време беше кога ще стане. До колко е вярно незнам, но ми е интересно как ще се развият нещата.
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пон Авг 08, 2011 1:42 am
Дано да не е вярно..
Selena_e_vurha Нов
Warn : Брой мнения : 18 Reputation : 0 Join date : 07.07.2011
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пон Авг 08, 2011 2:04 am
Все пак толкова много пъти се скарваха 99% е вярно. Казах 99% защото това може да е някоя медийна лъжа. Все пак медиийте постоянно измислят някоя лъжа.
Гост Гост
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пон Авг 08, 2011 2:47 am
Е и? И да се разделят няма да е за винаги само за няколко седмици. Все пак имат си и кариера. Не го казвам с лоши мисли. Надявам се скоро пак да са заедно, защото вероятно това ги прави щастливи.
fatmenceto1 Напредващ
Warn : Брой мнения : 67 Reputation : -10 Join date : 22.06.2011
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пон Авг 08, 2011 1:41 pm
Джъстин има право да излиза с който си иска.
Правопис, пунктуация. Мони^
Selitooo Нов
Warn : Брой мнения : 4 Reputation : -3 Join date : 18.07.2011
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 12:17 am
Дано , дано , дано , дано , дано скъсат! Мразя го тоя Бийбър! Той не заслужава Сел!!
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 1:40 am
Аз лично съм на мнение, че връзката им дълго няма да се задържи. Както и да е, по темата. Ами по темата.. ако този ултиматум, който Селена е поставила на Джъстин е истина, то Селена се е държала като пълна патка, с извинение. Глупаво е да кажеш на гаджето си 'Ако продължаваш да се събираш с еди-еди-еди кой си, се разделяме' .. била съм свидетел на подобни случаи и бих казала, че е ужасно глупава постъпка.
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 1:42 am
Съгласна съм с мнението на Светс и Рос! Това е супер тъпо от страна на Сел,АКО е вярно. На мен самата ми беше поставен такъв ултиматум и беше супер тъпо. Но съдейки по снимките от ТСА, не мисля, че са се разделили. Но.. ще разберем.
Гост Гост
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 2:01 am
Selitooo написа:
Дано , дано , дано , дано , дано скъсат! Мразя го тоя Бийбър! Той не заслужава Сел!!
Аре стига с тия тъпотии. Тя не го заслужавала той не я заслужавал и так'вис глупости. Заслужават се! Пък и к'во значи "заслужава"? Нито Сел нито Джъстин са някаква награда, че да се заслужават! И също, като се молиш да скъсат е все едно да се молиш Селена да е нещастна. ;)
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 3:00 pm
Според мен не е вярно.. Не знам, не мога да обясня защо, просто така ми се струва.. Но ако все пак тя го е накарала да избира е постъпила наистина ужасно! Как така ще поставя ултиматуми.. Да, вярно е, че ходят, обаче на мен ако ми каже така гаджето ми мометално бих го оставила, защото ако наистина ме обича никога не би ме накарал да избирам.. Е, да тук е малко по-различно, защото компанията на Джъстин е малко кофти (единия бивш крадец, другия с киминално минало, третия биел приятелката си..), но все пак той е достатъчно голям сам да си избира приятелите.
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 7:45 pm
^ И аз точно това казах..
monini написа:
но все пак той е достатъчно голям сам да си избира приятелите.
Все пак си е неговият живот и има право да прави каквото си ще. Да, Сел може да му каже (като съвет), че да тръгне по този път няма да е добре за него, но да го кара да избира.. Не е правилно.
И въпреки всичко аз мисля, че не е вярно нито, че се разделят, нито, че тя го кара да избира.. ;дд
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Чет Авг 11, 2011 8:32 pm
Не му вярвам на това инфо.
okrotitelq2 Напредващ
Warn : Брой мнения : 61 Reputation : -15 Join date : 02.03.2010 Age : 32 Местожителство : плевен
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пет Авг 12, 2011 2:50 am
Селена е права, защото с каквито се събираш, такъв ставаш, от личен опит го казвам и сте егати феновете да кажете, че Селена взима глупаво решение. Правопис и пунктуация. Мони^
Danny. Нов
Warn : ( : I hear words go past me backwards. The people I should love,I hate...and the people I hate.. Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 12.08.2011 Age : 27
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят? Пет Авг 12, 2011 2:53 am
Не ми се вярва Селена да командва Бийбър и да му казва с кого да дружи. Но пък се очакваше, че медиите ще измислят и нещо такова. Не знам до колко това е вярно..
Sponsored content
Заглавие: Re: Джъстин Бийбър и Селена Гомес се разделят?