| Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър | |
|
+4xMissDreamer LightOne ~lifeforthemoment. *Радии <3 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Пет Мар 25, 2011 10:15 pm | |
| http://www.bliasak.bg/news/p3_10473_0.html Според мен има право да им се сърди,те изобщо не уважават връзката им. Може да не им харесва,но все пак трябва да имат поне малко уважение. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Гост Гост
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Съб Мар 26, 2011 5:07 am | |
| Не точно. Всеки си има характер. Все пак аз знам един от по-горните класове към 6 мисля, че беше таа тъз дето я харесваше си хвана гадже и той стана един дето дразнеше всичките и най-вече гаджето и дето тей и не разбра за к'во точно му е толкова ядосан. И изкам да ти кажа, че не само жените от ревност могат да "убият" дявола. |
|
| |
~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Съб Мар 26, 2011 8:02 pm | |
| Не мисля, че трябва да им е убидена. При положение, че уж ги 'разбира'. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Съб Мар 26, 2011 8:05 pm | |
| Това че разбира мотивацията им - не означава, че ще им се кефи. И аз ги разбирам, но това не означава че ако е отправено към мен няма да ме заболи. "Разбирането" в случая, не означава, че не може да се почувства зле. | |
|
| |
~lifeforthemoment. Редовен
Warn : Брой мнения : 214 Reputation : 9 Join date : 21.03.2011
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Съб Мар 26, 2011 8:09 pm | |
| Добре , не я следа нито пък знам какво прави. Но след като им е 'убидена' да се запита с какво е заслужила това? Или какво е направила .. не искам да я изкарам виновна, защото не е. Да, вярно е, че фенките на Джъстин се държът налудничаво да кажем направо тъпо, то вече не се знае, херпес ли е имала, фенка/магазинерка ли я е ударила, да се изясни това пък тогава да вири джуки. /нямам нищо против нея и сърденето и/. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Съб Мар 26, 2011 8:20 pm | |
| Селена няма какво да се запитва. С нищо не го е заслужила. С н-и-щ-и-ч-к-о. Това че има откачени момиченца по никакъв начин не дава основание на Селена "да се запитва". Това не са нейни фенове,че да се пита "Къде сбърках, та 12 годишни пикли да ме проклинат, затова че съм с любимия им? Къде сбърках наистина? Ааа, да, сбърках с това че избрах любовта пред спокойния сън на 12-годишни дечица. Мнооого ме е срам." | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Съб Мар 26, 2011 8:28 pm | |
| ^^ Съгласна! А пък и те от сп. "Блясък" малко си измислят.. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
ivonassita Нов
Warn : Брой мнения : 18 Reputation : 0 Join date : 12.02.2010
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Сря Мар 30, 2011 3:31 pm | |
| Фенкита на Джъстин Бийбър са много смотани..Как може да се държат так? Поне малко уважение!Ако са истински фенки ще уважават решенията Джей Би. ПОСЛЕПИС: Аз не съм фенка на ДЖ.Б. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър Сря Мар 30, 2011 7:31 pm | |
| | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър | |
| |
|
| |
| Селена обидена на фенките на Джъстин Бийбър | |
|