| Мнения за шоуто | |
|
+12.apathy catherine♥ fatmenceto1 elly.xx rozaLie Gabbs. *Радии <3 A d i ♥ rS.19 ♥ monini Savannah. |SweeT| 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 3:42 pm | |
| Е, тук си кажете мнението за музикалното шоу.Аз мисля че е добре измислено, защото не всички могат да бъдат принцеси и принцове, но от друга страна имат прекрасни гласове, които трябва да бъдат чути. | |
|
| |
Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 3:43 pm | |
| Супер якия регламент на шоуто. Не мислех, че поредния проект на Слави може да е толкова силен. Доволна съм от предаването като цяло, приятно за гледане е. (: | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 4:26 pm | |
| Според мен също е много добре замислено шоуто като цяло.. Защото наистина не всички са красиви, а това не трябва да е фактор при оценяването на пеенето им. А пък в снощния епизод дори Миро призна, че ако е знаел как изглежда едно от момичетата е щял да я вземе само заради това, че е красива, въпреки, че не може да пее.. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 4:35 pm | |
| Гледала съм го само веднъж, но и на мен много ми хареса това, че първоначално не се знае кой всъщност пее. Интересно е замислено шоуто! | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 5:06 pm | |
| Идеята е много интересна.И наистина в шоуто имат шанс тези, който могат да пеят.Интересно ми е как ще се развива занапред. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 5:21 pm | |
| Много ми харесва,гледам го всяка вечер. Много е интересно и смятам да го следя докрай. Има много хубави хора,които пеят прекрасно. | |
|
| |
Gabbs. Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 2 Join date : 05.06.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 7:34 pm | |
| Много го харесвам и всяка вечер го гледам.Интересно ми е какво ще стане нататък.
Последната промяна е направена от Gabbs. на Сря Юли 27, 2011 10:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 7:49 pm | |
| Като концепция шоуто е страхотно. Не е като Music Idol (което беше МЕГА добро), че да се влияе от външният вид. Браво на организаторите, но не искам да казвам суперлативи, докато всъщност не видя и самите шоута. (не кастингите) Като мнение за журито съм останала с ужасно впечатление от Миро. Не мога да разбера този за колко голям се има, такова самочувствие вади.. Супер дразнещ е, но предполагам все трябва да има някой такъв. Плюс това той не е някой кой знае какъв певец. Има страхотни песни - АВГУСТ Е СЕПТЕМВРИ .. ХАХАХА, смисъл, yes? Трябва да си призная, че не знам коя е Мариана Попова. Тя е нещо като по-малкото зло. Симпатична е, сладурана е, като песни не я знам, ще видим. Ивана може би е най-добрият избор от поп-фолка, така че няма как да не съм доволна. И моят любим отбор, този на Кирил Маричков. 100% съм зад него, защото ми се вижда като най-успял и най-способен да даде нещо на всеки един участник.
Участниците .. някои от тях са големи балъци. Значи, разбирам, че всеки си има предпочитания и все пак преди да отидат са си избрали някой от тях. И много ме е яд, когато Маричков и Миро се обърнат, и някоя барби избере Миро, просто защото "той е по-младият и по-готиният", WHAT?
Също така много се дразня, когато някой не се обърне, защото песента не му харесва? АЛО???? Вие подбора на песни ли гледате или уменията? ...
Аз вече имам фаворити, поне от момчетата. Като имена не съм ги запомнила, но предполагам когато настъпят истинските шоута ще ги науча и ще ви ги кажа. И.. до тук свършвам аз. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| |
| |
fatmenceto1 Напредващ
Warn : Брой мнения : 67 Reputation : -10 Join date : 22.06.2011
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Юли 27, 2011 11:10 pm | |
| strahotno 6olo e | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Чет Юли 28, 2011 3:21 pm | |
| Много се радвам,че отново се създаде конкурс за пеене.Страхотно е в малка България колко много хора имат талант да пеят!Също така ми харесва регламентът на шоуто.Интересно е това,че журито(треньорите) не виждат участника,а го оценяват само по гласови възможности и след това,ако се обърнат, участникът има право да си избере кой да му бъде ментор.Аз почти всяка вечер го гледам и ми е много интересно.Надявам се и за напред да продължат нещата по същия начин.И не на последно място евалата на Слави!Тоя човек организира почти всички шоута по БТВ! | |
|
| |
.apathy Редовен
Warn : Брой мнения : 204 Reputation : 2 Join date : 25.09.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Нед Юли 31, 2011 7:01 pm | |
| Страхотен замисъл. Това с обръщането страшно ми харесва, не го пропускам. Като цяло за сега много ми харесва, ще видими и самата същност след като свършат кастингите. От журито най ми харесват Миро и Мариана Попова. А относно това за песните - и аз се дразня, когато някой каже, че не харесва песента и за това не се е обърнал. | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Нед Юли 31, 2011 7:06 pm | |
| Много хубаво е измислено,защото има хора,които да не са хубави външо,но пък да имат уникални гласове.За сега върви много добре,има много таланти.От журито най-харесвам Миро и Кирил Маричков.И двамата има много хубави песни и голям опит.Мариана Попова просто не ми харесва.Фаворити имам много вече.Иначе нямам търпение да видя как ще се развива шоуто. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Пон Авг 01, 2011 1:03 am | |
| Много добър замисъл, доста добър подбор на участници и треньори. Като цяло много го харесва. Най-много харесвам Миро и Кирил Маричков и двамата имат много добри песни, но както каза Чичи много ме дразни някоя готина Барби и се обръщат двамата (Маричков и Миро) и избира Миро 'щото е по-готин и млад. Кое гледат те, да победят или кой е най-готиния и да отидат при него? Пък и не само Барбита ходят при Миро, половината народ се изля при него. Харесвам го, ама това вече ме дразни. А тази Мариана Попова ми е адски противна, извинявай, няк'ва пее адски зле и тя се обръща? WTF!? В ред ли е? На тоз шанс, на оня шанс и накрая възможно най-сакатите при нея. Направо егати. Не я знам нея колко може да пее, ама т'ва ме уби!
Последната промяна е направена от mellu на Съб Авг 27, 2011 7:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Нед Авг 07, 2011 3:16 am | |
| Невероятен е!Лошото е ,че не мога да го хвана ,тъй като съм навън. | |
|
| |
Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Нед Авг 07, 2011 5:31 pm | |
| Много ми харесва,следя го. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Сря Авг 10, 2011 7:23 am | |
| И аз си го следя с голям интересн, харесва ми много! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто Вто Авг 23, 2011 2:58 am | |
| Ами няма тема където да обсъждаме, та ще си дам мнението тук. Още на кастингите МНОГО харесах Радостин и когато после Маричков каза, че се е обърнал само заради песента изглеждаше жалък, но му даде шанс и аз се изкефих. Когато по време на рекламите даваха review за какво предстои си мислех съвсем различно нещо и днес, когато го гледах ми стана адски гадно. На никой не пожелавам да изгуби семейството си, Бог да я прости. Изпълненията бяха страхотни. Разплаках се на това на Роксана. Тя определено го изпя с МНОГО чувство и понеже съм си емоционален индивид нямаше как да не се разплача. Поздравявам и двамата за СИЛАТА, която имаха, да е изправят на сцената в такъв момент в живота! Майка им би била горда, 100%. Много, много искам на финал двамата ми любимци - Радостин и Тодор. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мнения за шоуто | |
| |
|
| |
| Мнения за шоуто | |
|