| I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д | |
|
+8LightOne Kat3t0 ♥ Barbie. ~Rossita `Melody Mishityyy <3 rS.19 ♥ Cap`pac. 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Нед Авг 07, 2011 9:13 pm | |
| Успя ли да пишеш във всички теми? | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 9:37 pm | |
| Кво става? Свали ли репутацията на всички?
| |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| |
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 10:49 pm | |
| Деси! Няма да се разберем така! Хубаво щом си получила право да сваляш и вдигаш репутация, браво, но като сваляш на останалите нищо няма да спечелиш!! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 10:52 pm | |
| Аз нещо не разбрах защо го е направила .. Що й е крив света?? | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 10:53 pm | |
| Ами нека тя да каже!! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:08 pm | |
| Значи за всичко аз съм виновна? Добре айде .. обвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Последната промяна е направена от Cap`pac. на Пон Авг 08, 2011 11:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:14 pm | |
| Пише се оБвинявайте .. Ами да ще те обвиняваме - някакъв проблем? Айде смъкни ми още репутацията - кеф ми е да те гледам как го правиш .. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:16 pm | |
| Деси, не е там въпроса. Изведнъж като се появи и започна отново да пишеш във всички възможни теми, паднаха репутациите на много потребители. Ради например. Имаше репутация около 14 и изведнъж падна на -15. Като видях на какви мнения е сваляна репутацията се хванах за главата. Не казваме, че на абсолютно всички мнения ти си им сваляла репутацията, но поне на повечето. Не знам за какво е всичко това, но не мисля, че сме ти направили нещо лошо. |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:20 pm | |
| Това, ако питаш мен е мазнене .. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:20 pm | |
| - Cap`pac. написа:
- отвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Чакай да те светна. Активен потребител може да се нарече този, който пише повече във дискусиите, а не да се чуди в коя игра да пише и в коя стара тема за албуми и др. Хубаво, активна си, но това не те прави по-важна от останалите. Пък и не ни отговори, каква е причината да ни сваляш репутацията!? Не че нещо, но не е приятно от морална гледна точка. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:27 pm | |
| - I♥Music♫ написа:
- Cap`pac. написа:
- отвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Чакай да те светна. Активен потребител може да се нарече този, който пише повече във дискусиите, а не да се чуди в коя игра да пише и в коя стара тема за албуми и др. Хубаво, активна си, но това не те прави по-важна от останалите. Пък и не ни отговори, каква е причината да ни сваляш репутацията!? Не че нещо, но не е приятно от морална гледна точка. Не не съм най-важната тук.Защо ли?Защото съм потребител като теб и мен или някой друг. Различни сме по характер и това не ме прави номер 1 нито номер 1 потребител като натрупвам мнения по мнения.
| |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:35 pm | |
| - Цитат :
- Добре айде .. обвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Това^ показва противното на това долу. Не мислиш ли? - Цитат :
- Не не съм най-важната тук.Защо ли?Защото съм потребител като теб и мен или някой друг.
Различни сме по характер и това не ме прави номер 1 нито номер 1 потребител като натрупвам мнения по мнения. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:57 pm | |
| - mellu написа:
- Не само това. Деси, ти нали беше на 12 стана на 13 и след месец вече си на 14?! Даа бе!
Също това да си активен потребител не значи да напишеш за един ден 300 поста. Означава да пишеш смислени мнения и да си активна (да си често онлайн и да пишеш). Може за един ден да напишеш и 17 мнения и пак да бъдеш най-активен потребител на месеца. Пък ти пишеш във всички игри във всички стари теми дето са забравени. Досадно ми е да влизам във всеки форум и да давам "маркирай като прочетени". Не искам да го казвам, но такива потребители са банални, не активни. Аз съм едно изтъркано леке ,това си го казвам аз и си е вярно.Трупам мнения и то много ,кой ли знае един потребител като хората ще напише толкова за 10 месеца.Искам да кажа ,че аз нито съм и активна нито и не заслужавам.Аз съм банална ,да така е. Пиша много мнения и това не ме прави тази с многото мнения ,или пък да?!!
ПП:Не гледай годините ,не съм на толкова.
| |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 12:02 am | |
| И сега какво?! От утре пак почваме с репутациите, спамовете и копиране на форума нали?! Много ми падна в очите... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 12:04 am | |
| Ако става въпрос Чичи е тази с многото мнения. Вярно, че някой хора не пишат толкова мнения за десет месеца колкото ти за един ден, но Ивето например има 3000 мнения някъде и репутацията и е към 200. Не са много, ти имаш много повече макар и да се регистрирала през декември. Доста от мненията ти са смислени, признавам, но репутацията ти е 0.
Извод: По-добре повече смислени мнения макар и да пишеш рядко, от колкото много мнения и то само в игри (например).
^ По скоро от утре напускаме и след ден, два се връщаме. |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 2:29 am | |
| Да,бе не си ми сваляла репутацията глупости. Бях написала в ''Изкaрай си всичко'',когато Михи се върна. Бях написала нещо и ти веднага ми свали репутацията нали? Или когато пиша в някоя друга тема,като ''В колко станахте днес'' и тем подобни. Виж,не ми е колкото до репутацията.. Стегни се малко,не се дръж като 10 годишно лапе. Копираш форума,копираш и други потребители.. Като няма какво да правиш се занимаваш със стари теми и с репутацията на хората. Абе,ти друга работа нямаш ли си??
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 3:06 am | |
| Целият ви спор е безсмислен и няма и капка полза в него. Почнахте да се заяждахте за най-малкото, една репутация. Толкова ли ви е*е за репутацията, хора? Толкова ли сте повърхностни, че да се обиждате щом ви е смъкната репутацията? Ъх, ъх, аре вземете се стегнете. Бих казала едно - нека спрем да я нападаме за най-малкото нещо, което прави. Хубаво де, признавам, че аз лично я насолих, но просто исках да се усети малко, което очевидно няма да стане, защото мацката си е такава. Айде peace. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
| |
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Сря Авг 17, 2011 2:05 am | |
| Хехехе, ама ти май няма да се спреш.
Току-що попаднах на фен форум на Деми, чиято админка незнайно защо се пише Teddи . Макар, че е използвала друго име за никнейм, то си пролича, че е човек от форума (този форум говоря, Селена форума). По какво си пролича ли? По темата 'Конкурс за модератори'. О, да, сега ще цитирам първият пост от тази тема, написан от админката. - Цитат :
- Набирам 4 модератора ,които да влизат най-често.Още сме новички ,но все пак искам да набера по-бързо.
Задачата ще е: Всеки ще има свой раздел ,който ще поправяте грешки. Аз ще дам цял текст ,който да поправите .Който се справи без грешка ще го направя модератор. Задачата е абсолютно същата, както при конкурса в този форум. И съм сигурна, че това Катето (и може би още някой, не знам) си го е мислила със собствената глава. И е измислила нещо свястно, както се вижда, щом задачата е едно към едно. Извинявай, обаче ти също имаш глава на раменете си. И би трябвало да можеш да мислиш, или бъркам?
Започна с копиране на форума, до поръчване на графики, твърдейки че си фен на личности, за които дори не знаеш кога са родтени, и свърши (а може би не си свършила?) отново с копиране на форума. Искам да помоля само за едничко - МОЛЯ ТЕ да се спреш. Не, не, първия път, когато копира форума трябваше да се научиш, когато беше помолена. Втория път когато си изловена, че копираш форума - е, не, бате, не може да стане с молене, съжалявам. Първият път - окей, простено ти е. Вторият път - с добро не става очевидно при тебе. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д | |
| |
|
| |
| I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д | |
|