| I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д | |
|
+8LightOne Kat3t0 ♥ Barbie. ~Rossita `Melody Mishityyy <3 rS.19 ♥ Cap`pac. 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Чет Авг 04, 2011 2:34 am | |
| Деси ето един съвет: Избери си някоя звезда, която още си няма форум и започни наново. Без да копираш и всичко. Със собствен труд си направи форум и го направи известен и така... Чрез копиране и подобни до никъде няма да стигнеш...
Последната промяна е направена от I♥Music♫ на Чет Авг 04, 2011 2:38 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Чет Авг 04, 2011 2:35 am | |
| Аз вече избрах и звезда и форум . | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Нед Авг 07, 2011 6:40 pm | |
| Хай! Как си ? | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Нед Авг 07, 2011 6:42 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Нед Авг 07, 2011 9:13 pm | |
| Успя ли да пишеш във всички теми? | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 9:37 pm | |
| Кво става? Свали ли репутацията на всички?
| |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| |
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 10:49 pm | |
| Деси! Няма да се разберем така! Хубаво щом си получила право да сваляш и вдигаш репутация, браво, но като сваляш на останалите нищо няма да спечелиш!! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 10:52 pm | |
| Аз нещо не разбрах защо го е направила .. Що й е крив света?? | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 10:53 pm | |
| Ами нека тя да каже!! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:08 pm | |
| Значи за всичко аз съм виновна? Добре айде .. обвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Последната промяна е направена от Cap`pac. на Пон Авг 08, 2011 11:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:14 pm | |
| Пише се оБвинявайте .. Ами да ще те обвиняваме - някакъв проблем? Айде смъкни ми още репутацията - кеф ми е да те гледам как го правиш .. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:16 pm | |
| Деси, не е там въпроса. Изведнъж като се появи и започна отново да пишеш във всички възможни теми, паднаха репутациите на много потребители. Ради например. Имаше репутация около 14 и изведнъж падна на -15. Като видях на какви мнения е сваляна репутацията се хванах за главата. Не казваме, че на абсолютно всички мнения ти си им сваляла репутацията, но поне на повечето. Не знам за какво е всичко това, но не мисля, че сме ти направили нещо лошо. |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:20 pm | |
| Това, ако питаш мен е мазнене .. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:20 pm | |
| - Cap`pac. написа:
- отвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Чакай да те светна. Активен потребител може да се нарече този, който пише повече във дискусиите, а не да се чуди в коя игра да пише и в коя стара тема за албуми и др. Хубаво, активна си, но това не те прави по-важна от останалите. Пък и не ни отговори, каква е причината да ни сваляш репутацията!? Не че нещо, но не е приятно от морална гледна точка. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:27 pm | |
| - I♥Music♫ написа:
- Cap`pac. написа:
- отвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Чакай да те светна. Активен потребител може да се нарече този, който пише повече във дискусиите, а не да се чуди в коя игра да пише и в коя стара тема за албуми и др. Хубаво, активна си, но това не те прави по-важна от останалите. Пък и не ни отговори, каква е причината да ни сваляш репутацията!? Не че нещо, но не е приятно от морална гледна точка. Не не съм най-важната тук.Защо ли?Защото съм потребител като теб и мен или някой друг. Различни сме по характер и това не ме прави номер 1 нито номер 1 потребител като натрупвам мнения по мнения.
| |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:35 pm | |
| - Цитат :
- Добре айде .. обвинявайте тази ,която почти целия форум го прави.
Това^ показва противното на това долу. Не мислиш ли? - Цитат :
- Не не съм най-важната тук.Защо ли?Защото съм потребител като теб и мен или някой друг.
Различни сме по характер и това не ме прави номер 1 нито номер 1 потребител като натрупвам мнения по мнения. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Пон Авг 08, 2011 11:57 pm | |
| - mellu написа:
- Не само това. Деси, ти нали беше на 12 стана на 13 и след месец вече си на 14?! Даа бе!
Също това да си активен потребител не значи да напишеш за един ден 300 поста. Означава да пишеш смислени мнения и да си активна (да си често онлайн и да пишеш). Може за един ден да напишеш и 17 мнения и пак да бъдеш най-активен потребител на месеца. Пък ти пишеш във всички игри във всички стари теми дето са забравени. Досадно ми е да влизам във всеки форум и да давам "маркирай като прочетени". Не искам да го казвам, но такива потребители са банални, не активни. Аз съм едно изтъркано леке ,това си го казвам аз и си е вярно.Трупам мнения и то много ,кой ли знае един потребител като хората ще напише толкова за 10 месеца.Искам да кажа ,че аз нито съм и активна нито и не заслужавам.Аз съм банална ,да така е. Пиша много мнения и това не ме прави тази с многото мнения ,или пък да?!!
ПП:Не гледай годините ,не съм на толкова.
| |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 12:02 am | |
| И сега какво?! От утре пак почваме с репутациите, спамовете и копиране на форума нали?! Много ми падна в очите... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 12:04 am | |
| Ако става въпрос Чичи е тази с многото мнения. Вярно, че някой хора не пишат толкова мнения за десет месеца колкото ти за един ден, но Ивето например има 3000 мнения някъде и репутацията и е към 200. Не са много, ти имаш много повече макар и да се регистрирала през декември. Доста от мненията ти са смислени, признавам, но репутацията ти е 0.
Извод: По-добре повече смислени мнения макар и да пишеш рядко, от колкото много мнения и то само в игри (например).
^ По скоро от утре напускаме и след ден, два се връщаме. |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 2:29 am | |
| Да,бе не си ми сваляла репутацията глупости. Бях написала в ''Изкaрай си всичко'',когато Михи се върна. Бях написала нещо и ти веднага ми свали репутацията нали? Или когато пиша в някоя друга тема,като ''В колко станахте днес'' и тем подобни. Виж,не ми е колкото до репутацията.. Стегни се малко,не се дръж като 10 годишно лапе. Копираш форума,копираш и други потребители.. Като няма какво да правиш се занимаваш със стари теми и с репутацията на хората. Абе,ти друга работа нямаш ли си??
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д Вто Авг 09, 2011 3:06 am | |
| Целият ви спор е безсмислен и няма и капка полза в него. Почнахте да се заяждахте за най-малкото, една репутация. Толкова ли ви е*е за репутацията, хора? Толкова ли сте повърхностни, че да се обиждате щом ви е смъкната репутацията? Ъх, ъх, аре вземете се стегнете. Бих казала едно - нека спрем да я нападаме за най-малкото нещо, което прави. Хубаво де, признавам, че аз лично я насолих, но просто исках да се усети малко, което очевидно няма да стане, защото мацката си е такава. Айде peace. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д | |
| |
|
| |
| I'm fan .. Деси и даровете на смъртта .. ;д | |
|