| If you want to be the best, you have to beat the best !! | |
|
+7rS.19 ♥ JustLoseIT LightOne |SweeT| Mishityyy <3 ~Rossita Barbie. 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 9:09 pm | |
| Здрастиии! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 9:16 pm | |
| Виж къв як аватар на Матей си имам! Видях, че доста го хареса! Кифла! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 9:25 pm | |
| Еми мерси! Значии .. твоя подпис много ме кефи! Оо забравих: Как си? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 9:33 pm | |
| Текст? На песен ли? Иначее съм добрее .. тука сиии пиша с теб ии се чуда на кого да правя графики .. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 9:36 pm | |
| Дай хубави снимки и може! Как се казва песента .. я издай нещо! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 9:44 pm | |
| Издай нещо за песента! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Съб Авг 13, 2011 10:25 pm | |
| Ахаа .. оок! Аз мога да я изпея .. и аз искам да си излея душата! Ноо .. аз ще излезнаа! Айде до после! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 4:31 am | |
| Много са добри, браво, бе Светс! | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 4:35 am | |
| Свет имам проблем-нямам критики.Страхотно е!Ще се радвам да споделиш и следващите си творби :). | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 4:35 am | |
| Е, съжалявам, човек, но аз не искам да ти давам критики! Проблем ли имаш? А? А? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 4:40 am | |
| Защото ми харесва! Лелее .. не разбираш ли бее? Много са хубави текстоветее! Не знам `къв ти е проблема с похвалите! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 4:48 am | |
| Офф .. ъъ .. мноУ си странен .. знаеш ли? Ми, ако няма критики? ЕДИТ: Оппа .. имам .. НЕ ИСКАЙ КРИТИКИИИ! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 4:58 am | |
| Добре, ето ти трети: Много са хубавииИи! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 5:04 am | |
| Не .. Не можее! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МОЖЕЕЕЕ, БЕЕЕЕ! Аз съм от групата на добрите дечицааа! След малко ще се опитам да е готова! ЕДИТ: Не си ли доволен, че вече имаш три мнения по текстовете? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 5:21 am | |
| Абее .. Светс! Не съм сигурна дали ще ти хареса аватара .. ще го направя така или иначе .. имаш ли проблем, ако се вижда част от надписа долу? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Нед Авг 14, 2011 5:43 am | |
| Готова ее .. и лека нощ! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Пон Авг 15, 2011 3:17 pm | |
| - ~IceRose. написа:
Текст 1:
Една причина ми дай да продължа да ти вярвам, Една причина да застана плътно до теб, да знам че мога да ти вярвам, Да искам да те пазя от онези кучета, които не спират да лаят искайки да те газят. Това е моето ново начало, Наричат ме Думевче, но аз съм нещо много повече от малко лъвче, Второто ми име е Insane, а аз съм единствения човек, който може да те спре, Когато спечеля казвам "Успях",а когато загубя - "Поне опитах", Нямам и много причини да дишам, Просто искам да се почувствам жив и да продължа да тичам. Една причина ми дай да продължа да ти вярвам, Една причина да застана плътно до теб, да знам че мога да ти вярвам, Да искам да те пазя от онези кучета, които не спират да лаят искайки да те газят. Това е моят избор, оставам на себе си верен, а умът ми е в Stand By режим, Не ти ли стигат пътите, в които дъното докоснах, И все пак не, крещиш да се пазя, готов си да ме сгазиш, Обаче аз останах себе си, доверих се на сърцето си, и днес съм друг човек, а на теб оставям да гледаш новото ми аз. Сега сигурно боли. Съвсем спокойно можеш да ме мразиш. Когато болката ти отшуми само хубавите спомени ще пазиш. Дано сега не съжеляваш, защото минах аз през ада, И решиш ли да поискаш прошка - мини и ти през пъкъла на дявола, горещ. Една причина ми дай да продължа да ти вярвам, Една причина да застана плътно до теб, да знам че мога да ти вярвам, Да искам да те пазя от онези кучета, които не спират да лаят искайки да те газят.
Ем пич малко е трудно, щото това не е стихотворен текст, където да кажеш "тука няма рима". Без музиката няма как да кажа дали неритмичността на текста се "вкарва". Може би туй "Една причина ми дай да продължа да ти вярвам, Една причина да застана плътно до теб, да знам че мога да ти вярвам," ми се вижда като ненужно повторение на "вярвам". "Наричат ме Думевче, но аз съм нещо много повече от малко лъвче," - това не ми звучи подходящо. Ако е метафора - ок. Но ако си опитал да римуваш Думевче с лъвче - не става. "Второто ми име е Insane," - Insane си защото? Дори и да не е обяснено веднага. От текста не става ясно тоя ред какъв го дири. После идва "Обаче аз останах себе си," и тотално ме обърква за какъв insane тогава говориш, при това че си останал себе си. "Нямам и много причини да дишам, Просто искам да се почувствам жив и да продължа да тичам." - това много ми хареса. "Сега сигурно боли. Съвсем спокойно можеш да ме мразиш. Когато болката ти отшуми само хубавите спомени ще пазиш." - това също е много добро. "Дано сега не съжеляваш, защото минах аз през ада," - тоя ред нещо ми губи смисъл. Защо да не съжалява? Именно съжалението е една малка утеха, че си минал през ада. Човекът към когото е насочен, да се почувства гузен от стореното. Щото долу пишеш за прошка, а човек който не съжалява как ще поиска прошка? "И решиш ли да поискаш прошка - мини и ти през пъкъла на дявола, горещ" - тука много ми зависи от ритъма. "дявола, горещ" ми стои като кръпка, но ако е вкаран в ритъма подходящо, може да се получи ефектно.
Текст 2:
Ето пак взел съм химикалът Изливам своите чувства върху белият лист Отново сам, а по-бузите ми сълзи се стичат Влюбеното ми сърце за пореден път след твоето тича Спаси го, запази го Вдъхни му смелост да продължи да бие Далече си от мене, а сърцето ми продължава да гние Само тебе виждам, но все още сам по пътя тичам Хей принцесо, трябва да бъда със теб Имам нужда от теб Сърцето ми става ледено царство, а аз съм все по-безчувствен Отново всичко казано дотук Всичко почувствано дотук Продължава да ни припомня един за друг И преди съм чувал тези думи Спри да се залъгваш, че влюбена си в друг Знаеш, че аз съм единственото момче, за което ти пука И заради това момче сърцето ти продължава да тупа Успехите се изковават от сълзите ми Много путки се опитаха да ги провокират Обаче ти си единствената, която може да ги предизвика Понякога просто искам да извикам - "Майнаа ти, ти си като предната" А човека в слабостта си най-често ли греши Но страхът и болката остават и тежът на моите гърди Иска ми се да беше ти поредната Но ти оставаш единствената и последната, а аз за тебе винаги ще бъда просто Insane Хей принцесо, трябва да бъда със теб Имам нужда от теб Сърцето ми става ледено царство, а аз съм все по-безчувствен
"Ето пак взел съм химикалА Изливам своите чувства върху белиЯ лист" - не че си длъжен да спазваш правилата, но ако не е било нарочно, да си покажа грешката. "по бузите " - тука си е вече грешка. "тежАт" - като приключихме с урока по граматика, да се насочим към същественото. Та това е много добро изпълнение като цяло. "Вдъхни му смелост да продължи да бие Далече си от мене, а сърцето ми продължава да гние" - много готино. "Само тебе виждам, но все сам по пътя тичам" - "все още' придава друг оттенък, който не съзирам в текста. Може би "Аз съм все по-безчувствен- сърцето ми става ледено царство" Ако е подходящо за ритъма да го обърнеш. Щото първо като кажеш за сърцето, ние вече сме наясно, че това означава безчувственост - "а аз съм" става излишно повторение. "Спри да се залъгваш, че влюбена си в друг" - това е също много добро, защото вкарва съвсем друг, но много важен елемент във възприятието на текста. Един ред, а разкри повече сюжет от всички останали изречения. "И заради това момче сърцето ти продължава да тупа" - ся тука може би си искал да направиш рима на "пука", но "сърцето ти тупа", както го произнасям в ритъм, нещо твърде глухо ми идва. Самата дума "тупа" не е достатъчно звучна за край на изречение. Може би ако не вреди на ритъма ще пожертваш римата - "продължава да тупка сърцето ти" "Успехите се изковават от сълзите ми Много путки се опитаха да ги провокират Обаче ти си единствената, която може да ги предизвика" - това е много хубаво като изпълнение, но като замисъл ми се губи. Говориш за любов, момичета и какъв го дири "успеха"? Струва ми се че казваш как многото путки се опитват да провокират сълзите, с което това се равнява на успех. След което тя може единствена да ги провокира, което пак е равно на успех. Но всъщност не е успех, щото не си успял да си с нея. Дано ме разбираш какво имам напредвид. "А човека в слабостта си най-често ли греши" - това не схващам защо е направено на въпрос? Щото после идва "Но страхът", което няма връзка с горния въпрос - и това "но" къв го дири, може без него. Пак си ползвал любимото ти Insane,но този път е съвсем на място. От текста може да се направят извадките, че се чувстваш като insane и никъде няма противоречие за това. Второто ти се е получило много по-добре като предаване на ясен замисъл, малко кръпки и минимални противоречия.
Мрънкаш, че няма коментари, ама то народът, за къде по-малко мързеливи теми едва докарва по един коментар. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Вто Авг 16, 2011 12:07 am | |
| Нали искаше коментар на "творбите" Ето ти коментар. По-опростено не може и да бъде - и съм цитирал и съм обяснявал насреща като подредено. Че и на български е написано даже. Снощен си още май. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Вто Авг 16, 2011 4:29 am | |
| Значиии .. Светс .. колко съобщения ти писах, че ава ти е готов и не съм видяла и един коментар от тебе? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Вто Авг 16, 2011 6:04 am | |
| Ъъъ .. Значи аз да ти кажа честно, че се базикам! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! Вто Авг 16, 2011 6:18 am | |
| Кво пак ти стана бре пич? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: If you want to be the best, you have to beat the best !! | |
| |
|
| |
| If you want to be the best, you have to beat the best !! | |
|