Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy
+3
- NataLiya ~
LightOne
rozaLie
7 posters
Автор
Съобщение
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Сря Юли 13, 2011 11:17 pm
Да,да,да,да,дааа.. знам, че има и 4та част. Но тя си има отделна тема. Което е тъпо, защо НЯМАМЕ ТЕМА ЗА КАРИБСКИ ПИРАТИ??????
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl / Карибски пирати: Проклятието на черната перла (2003)
Уил Търнър (Орландо Блум) е млад мъж, служещ предано на легендарния пират Джак Спароу (Джони Деп). Заедно те трябва да се преборят с бандата на най-алчните пирати, водени от прокълнатия капитан Барбоса (Джефри Ръш). Те преследват две цели - да спасят любимата на Уил, Елизабет Суон (Кийра Найтли), и да намерят изгубеното съкровище, което Джак търси...
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest / Карибски пирати: Сандъка на мъртвеца (2006)
Капитан Джак Спароу открива, че има кръвен дълг към легендарния Дейви Джоунс, капитан на кораба-призрак, Летящият холандец. Времето изтича и Джак трябва да намери начин да се освободи от дълга си или ще бъде обречен на вечно проклятие и робство в задгробния живот. За Джак Спароу положението се влошава допълнително и от сватбените планове на Уил Търнър и Елизабет Суон, които са принудени да се присъединят към него в още едно от злополучните му приключения.
Pirates of the Caribbean: At World's End / Карибски пирати: На края на света (2007)
Лавирайки между коварства, предателства и морски бури, Джак Спароу и неговата компания, трябва да се доберат до екзотичния Сингапур и да се изправят срещу лукавия пират Сао Фенг. Сега, на път към самия край на света, всеки от тях ще избере на коя страна да застане в титаничната финална битка - защото под заплаха са не само богатствата и живота им, но цялото бъдеще на волния пиратски живот виси на косъм.
Последната промяна е направена от rozaLie на Сря Юли 13, 2011 11:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Сря Юли 13, 2011 11:20 pm
Цитат :
Което е тъпо, защо НЯМАМЕ ТЕМА ЗА КАРИБСКИ ПИРАТИ??????
Питам и аз! При положение, че Пиратите са ми от любимите филми, а Джак Спароу е от любимите ми образи. А трейлърът, ах, трейлърът на тройката е НАЙ-НАДЪХВАЩОТО НЕЩО ЕВЪЪЪЪР!!!
И между другото, не мога да повярвам, че чак сега ги гледаш.
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Сря Юли 13, 2011 11:27 pm
^Вместо да питаш, можеше да постнеш темата, като са ти толкова любими.
Гост Гост
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Сря Юли 13, 2011 11:42 pm
Обичам ги! <3
rozaLie Неспасяем
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Чет Юли 14, 2011 8:30 pm
LightOne написа:
И между другото, не мога да повярвам, че чак сега ги гледаш.
Никога не съм харесвала това вманиачаване на масата хора и за това. И така, реших се аз да изгледам трилогията, за да мога да гледам евентуално четворката на 3Д.
Определено любимият ми филм от всичките е първият. Като любима сцена посочвам от третият филм, когато Captain Sparrow е "мъртъв" и е на Black Pearl, с още мнооооого Jack Sparrow-ци. Или нека съм по-точна, ОБОЖАВАМ момента, в който the real one Captain Jack Sparrow облизва сууууупер секски (хахахаха) "камъка", който май не е камък, но все пак. Ето и момента:
Даже ако си намеря такъв анимиран аватар или всъщност ще си поръчам...
И така, нека се върна към първият филм. Той ми е любимият, защото имаше доста комедийни моменти. Имаше много паметни такива. А и винаги първата част на кое да е е най-доброто, така че нема кво да си говорим. Важното е, че яко се изкефих, когато Barbossa беше убит и Captain Sparrow си върна Перлата. Готин момент беше и когато Jack каза на Elizabeth, че между тях е нямало да се получи.. Орландо Блум също имаше доста добра роля и я изпълни много добре. Като цяло всички се представиха на ниво.
Вторият филм беше по-слаб от моя гледна точка, но имаше много повече каскади и евала за труда. Сцените, където се биха са адските. Elizabeth си хвърля камъни, докато онези пичаги си отмъкват cърцето. Ти луд ли си... Беше забавно и когато Captain Jack беше на шишче.. epic. Погнусих се от Летящият Холандец. Супер гнусно..
Третият филм го гледах на паузи, защото тая Elizabeth ме изкарваше извън нерви. Сцената, където се събраха пиратите е една от най-любимите ми. Знаех си, че онзи е баща на Jack. А после, когато му показа майката супер злобно се смях. Разменянето на Turner cъс Sparrow беше добро, самата сцена беше супер добре направена. Евала им правя на всичките.
Като образи, най-любим ми е Captain Jack Sparrow, но това не трябва да ви учудва.. Самите маниери на Depp докато изпълнява ролята са страхотни и те много допринасят за образа. И разбира се да отидем малко на вълна Johnny Depp, като кажа, че обожавам пръстите и зъбите му. Суупер готини, но вие не можете да разберете тази моя обич към тях, защото не мога да ви я обясня. Но ги обичам. <3
Elizabeth ми е АААААДСКИ противна. Верно, че всички във филма гледат собствена изгода да има, ама тя прекалява вече. Дразни ме и не мога да я търпя. Хубаво, че в четворката не е тя и дано някъде да е умряла. (героинята де)
Винаги съм мислила Johnny Depp и Orlando Bloom за някакви легенди, за супер велики хора и след гледането на филмите наистина го мисля. William беше страхотен накрая на тройката, когато вече беше капитанът на Холандеца.
Като цяло имат доста добри истории, СТРАХОТНА актьорска игра и като цяло добър подбор на актьори.
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Чет Юли 14, 2011 8:37 pm
Немероятни са !! Фаворит ми е първия филм! Няма такъв филм.
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Чет Юли 14, 2011 8:38 pm
АА моите любимции <333.Невероятни филми.Трилогията съм я гледала поне 100 пъти,обаче четвъртата още не съм я гледала и се дразня,че не участва Орландо,ама скоро ще я гледам.Актюрската игра е просто Невероятна.
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Нед Юли 17, 2011 1:28 am
Първия филм и на мен ми е фаворит, даже наскоро го даваха по НоваТВ, та го гледах. (наскоро, наскороо.. колко наскоро да е било - един месец?! ;д) Вторият също не е лош, и третият така. Като разбрах, че Орландо няма да участва в четворката, почти се бях разревала. ;дд Еениуей.. Интересно ми е дали ще правят пета част!?
rozaLie Неспасяем
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Нед Юли 17, 2011 2:44 am
^Ами зависи как свършва четвърта. (моля който е гледал четвърта да не спойлва, чее...) Всъщност, може да си го оставят като да изглежда завършено, но да може да се направи още нещо. Аз лично ИСКАМ още и още и още филми, стига ми само да гледам образа Captain Jack Sparrow. То като се замислиш Orlando & Keira няма да ги има, май от "главните" герои останаха Sparrow & Barbossa? Трейлъра е СТРАХОТЕН, нямам търпение да гледам филма. И дано да има 5та част с Orlando.
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Нед Юли 17, 2011 2:57 am
Цитат :
Аз лично ИСКАМ още и още и още филми, стига ми само да гледам образа Captain Jack Sparrow.
Мхм, подкрепям.
Цитат :
И дано да има 5та част с Orlando.
^^ Чул те Господ! Направоо ще полудея от радост, ако има. ;дд
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Нед Юли 17, 2011 3:18 am
Бях гледала само на 3D първата поредица , останалите смятам да ги изтегля .
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Нед Юли 17, 2011 4:15 pm
Затова е добре да се гледат и кадрите след надписите. В тройката има сцена десет години след финала. Там се обяснява защо не можем повече да видим Орландо и Кийра (която за твое огромно съжаление Чичи не е умряла).
TinkerBell Нов
Warn : ( : ....I love you like a love song... Брой мнения : 49 Reputation : 0 Join date : 10.01.2011 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy Вто Юли 19, 2011 11:02 pm
Е,каквото и да кажа просто ще бъде недостатъчно.Всичк в Джони Деп е черешката на тортата!А 5-тата част я чакам още от сега с нетърпение!
Sponsored content
Заглавие: Re: Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy
Карибски Пирати Трилогията/Pirates Of The Caribbean Trilogy