RoseChan..XD Нов
Warn : Брой мнения : 34 Reputation : 0 Join date : 19.05.2011
| Заглавие: Карибски Пирати: В Непознати Води/Pirates Of The Caribbean: On Strange Tides Сря Май 25, 2011 5:17 pm | |
| Сценарист: Тед Елиът Режисьор: Роб Маршал В ролите: Джони Деп, Пенелопе Крус, Джефри Ръш, Йън Макшейн, Астрид Фрисби, Стивън Греъм, Сам Клафлин, Макс Айрънс, Джема Уорд, Кийт Ричардс Продуцент: Джери Брукхаймър Сюжет:Историята отново разказва за приключенията на Джак Спароу и неговия екипаж от колоритни образи. При една неочаквана среща, Джак се сблъсква с Анджелика (Пенелопе Крус) – жена от миналото му, която без да губи време го убеждава да тръгне с нея, а целта на пътуването е една – да се стигне до истинския Извор на младостта. Въпреки че я познава от много години, Джак не е сигурен какви са истинските намерения на Анджелика. Но когато тя го принуждава да се качи на кораба "Отмъщението На Кралица Ана", чийто капитан е конкурентния пират Черната брада (Йън Макшейн), Спароу попада в ситуация от която много трудно ще се измъкне. На 20 излезе филма, а на 21 книгата. Аз лично съм голяма фенка на пиратите, не знам за вас! Та какво ще кажете за филма? Ако има някой който го е гледал от някъде де. И също така има ли някой, който вече да си е купил книгата? Защото аз вече я прочетох и е направо страхотна! П.С. Съжалявам ако вече има тема за Карибски пирати 4, просто не съм я видяла! | |
|
TinkerBell Нов
Warn : ( : ....I love you like a love song... Брой мнения : 49 Reputation : 0 Join date : 10.01.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Карибски Пирати: В Непознати Води/Pirates Of The Caribbean: On Strange Tides Вто Юли 19, 2011 11:04 pm | |
| Филма е върха!Изгледах го на един дъх.Просто невероятно! | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Карибски Пирати: В Непознати Води/Pirates Of The Caribbean: On Strange Tides Нед Авг 07, 2011 12:39 am | |
| Страхотен е,особено частта със сирените. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Карибски Пирати: В Непознати Води/Pirates Of The Caribbean: On Strange Tides Пон Авг 15, 2011 3:58 pm | |
| - Цитат :
- Най-смотания на Пиратите? R U SERIOUS????
Damn serious. На малкия пръст на предните три филма не може да стъпи. Имаше си своите типични попадения де - но те не можаха да оправят филма като цяло. Единствено Джонито и Ръш опитваха да спасяват потъващия филм. Но просто сякаш духът от предните филми останалия екип го беше загубил. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Карибски Пирати: В Непознати Води/Pirates Of The Caribbean: On Strange Tides | |
| |
|