| Селена и Джей напускат кариерата?? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Селена и Джей напускат кариерата?? Пон Юли 11, 2011 5:12 am | |
| Селена и Джей напускат кариерата?? Селена и Джъстин днес ще са на вечеря с продоцентите си и ще се реши дали те ще напуснат кариерата!Младите Сел и Бийбър им писна от клюки затова МИСЛЯТ да отидат на някое тихо и тайно място и да загубат кариерата си! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Пон Юли 11, 2011 3:58 pm | |
| Не мисля, че е вярно. Кой би се отказал от кариерата си толкова бързо? Плюс това и двамата(добре де, поне Сел) изглеждат уравновесени личности, така че какво толкова ги бърка какво говорят другите?
Плюс това, работата със загубване на кариерата си няма да стане от раз, защото дори да се откажат от следващи проекти, пресата изобщо няма да престане да ги следва, което ще им навреди повече. Да знаят, че са се "отказали", но след тях все още да има папараци. | |
|
| |
Mishoy Редовен
Warn : Брой мнения : 153 Reputation : 0 Join date : 05.03.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Пон Юли 11, 2011 6:39 pm | |
| Пълна глупост според мен ! Никой нормален няма толкова бързо да се откаже от кариерата от която печели луди пари ;) | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Пон Юли 11, 2011 7:00 pm | |
| Дали ще се откажат или не си е техен избор, но пресата никога няма да ги остави още повече феновете. Но все пак ще е грехота (особено за Сел)да се откаже от кариерата си за която е работила цял живот. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Пон Юли 11, 2011 9:54 pm | |
| Съгласна с горните мнения,не мисля,че ще се откажат толкова бързо от кариерата си. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Пон Юли 11, 2011 10:12 pm | |
| Не мисля, че е вярно. Все пак не вярвам да се ожени за него нито той за нея. Ми ако се разделят какво ще правят? Напуснали са кариерата си, трудно ще се върнат. Пък и както каза Чичи, не значи, че щом са отишли някъде и всички папараци ще ги оставят. Искам да кажа, че те не са някакви хванати от гората дето да не мислят преди да направят нещо. А и Джъстин е непълнолетен, не вярвам родителите му да го пуснат толкова лесно.. |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Вто Юли 12, 2011 4:47 am | |
| Едва ли е вярно... И Сел и Джъстин изглеждат достатъчно зрели и мисля, че не биха направили такава глупост. Пък и не смятам, че връзката им е чак до такава степен сериозна. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? Съб Авг 06, 2011 11:54 pm | |
| Не ми се вярва да захвърлят всичко за което се борили за някакви клюки.Това е просто някоя изтъркана новина. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена и Джей напускат кариерата?? | |
| |
|
| |
| Селена и Джей напускат кариерата?? | |
|