| E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! | |
|
+8*Радии <3 - NataLiya ~ ...LlilzZz... rS.19 ♥ Kat3t0 ♥ Ninzie |SweeT| LightOne 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Вто Юли 05, 2011 10:44 pm | |
|
Последната промяна е направена от LightOne на Вто Апр 17, 2012 5:37 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 06, 2011 2:11 am | |
| А има ли субтитри за филмчето? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 06, 2011 5:34 pm | |
| Ее, най-накрая. Супер! Като бебе е много сладка! <3
PS: А има ли начин да се изтегли от замунда със субтитри? |
|
| |
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 06, 2011 5:37 pm | |
| | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 06, 2011 8:48 pm | |
| Изгледах го с огромен интерес! Страхотен филм! Не си спомням до сега да съм виждала родителите й да говорят за нея и кадрите с тях са едни от любимите ми, а снимките бяха върхаа <3, страшно сладка е била като малка. Разказаха много подробно как е започнало всичко и лично на мен ми беше доста интересно. Не знаех, че Сел е обвинявала толкова майка си за раздялата с баща й и поне от думите й изглеждаше, че не се е сърдила толкова на баща й, което на мен ми се струва странно ;д. Все повече се възхищавам на майката на Сел, да чуя колко се е жертвала за Сел, как е работела на 3 места едновременно и е учела беще .. уоу. Наистина си личи, че е доста силна. Също знаех, че Сел много обича Тексас, но бях изненадата да науча, че 3 месеца е плакала всяка вечер .. . Щеше да ми е интересно иначе да видя Сел в Рок Лагера.. жалко, че е отказала ;д. Като цяло страшно интересен филм, ще ми се да беше по-дълъг ;д. Хубаво е че показаха част от най-близките хора на Сел, а именно родителите й, братовчедка й, Тейлър и част от хората, с които работи. Жалко, че не са говорили и с Деми или Джъстин, сигурна съм, че имат доста какво да ни кажат на Сел. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 06, 2011 11:06 pm | |
| Много ми хареса .. Наистина родителите й за първи път говорят .. поне аз за първи път ги виждам да говорят .. ениуей .. направено е много добре! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Чет Юли 07, 2011 12:22 am | |
| Ок. Гледам някои искат субтитри, че и в замунда даже. Замунда такива чудесии никога не са качвали - и едва ли скоро ще качат. Но виж във вбокс7 има опцията субтитри. Имам шантавата идея да се пробвам по слух да стъкмя нещо. Не обещавам дали ще се получи. Не знам защо изобщо и го споделям, обикновено говоря, чак когато го свърша. Но в момента имам огромното желание да ги направя. Пак казвам - превод по слух е изключително трудно и затова не мога да обещая, че няма да се откажа. | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Чет Юли 07, 2011 4:50 pm | |
| Много е сладка!Филмът малко ми напомня на Girl meets world незнам защо! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Съб Юли 09, 2011 12:57 am | |
| Ще може ли някой да ми даде само линковете на трите части от филма със субтитрите..Изобщо не ми излизат клиповете в първия пост... | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Съб Юли 09, 2011 1:10 am | |
| Мерси Тали!
Сложих линкове.
Относно филма айде и аз най-накрая да отворя приказка. Беше изключително добър! Вкараха ни толкова навътре в материала. Невиждани снимки от детството, невиждани кадри от кастинги - всичко беше на 6. Най-накрая осъзнах колко труден е бил пътя на Селена към върха. Е! си направиха филма както си трябва, с роднините, с продуцентите, с почти всеки важен човек, имал пръст в съдбата на Селена. Научихме много информация. Изкефих се, че наблегнаха на първата целувка. Егаси преживяването дето трябва да е по такъв начин. Наблегнаха и на решението й да изчака с музиката, което беше много важно да покаже, че не е бързала, а е мислила разумно. Частта с папараците също беше интересна. Не беше ми правило чак такова внимание, че тя всеки път е навела главата нарочно. И накрая завършиха подобаващо наблягайки как въпреки всичко тя остава земна и скромна. Приказката "Грозното пате" в действие - "от момчешките тениски до модна икона." Единствено ми се щеше да има Деми от сега. Че откъсът с нея е стар. Имаше много-много дребни детайли, които си струват отбелязването, ама няма да ми стигне мястото. Един страхотен проект, който ни вкара в света на Селена, в нейния начин на мислене, в нейната среда, в нейната отдаденост за нас, феновете й. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Съб Юли 09, 2011 1:20 am | |
| Браво за субтитрите,Митко! Относно филма,много е добър. Хареса ми много и ми беше доста интересно. Пътя по които е изминала Селена е бил доста труден.
| |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Съб Юли 09, 2011 2:08 am | |
| Страхотен филм, всичко ми хареса много!Благодаря за субтитрите, много добре са написани! | |
|
| |
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Съб Юли 09, 2011 3:11 am | |
| Първо ще благодаря за субтитрите.Ако не бяха те повече от половината неща нямаше да разбера.Филма е невероятен.Изгледах го целия даже пропуснах Росалинда.Наистина много ми хареса.Останах без думи.В тези три части чувствах,че аз бях на нейно място и все едно всичко това го преживявам аз,а не тя.Може да се кажи,че в началото как тя става актриса ми хареса повече отколкото края.Особено с частта където тя е заедно с нейния любим Джъстин Бийбър.Заснетите папарашки клипове на които беше излъчена новата холивудска двойка не ми допаднаха.Само при мисълта,че Селена е заплашвана ме кара да стана против Джъстин.(Аз и сега съм против него,но не отричам,че е секси) Не че той е виновен за това,но просто като знам,че неговите фенове нараняват Сели самия той ме отвращава.Както и да е.Спирам по темата с Бийбър ,защото ни ми допада.Искам да кажа,че този филм беше невероятен.Пожелавам й да продължи с кариерата си като актриса.И разбира се да не се отказва от мечтите си.Да постигне всичко което иска и да е щастлива. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 13, 2011 3:59 pm | |
| Аз също съм много благодарна за субтитрите и трябва да кажа,че са изключително точни,особено като се има предвид,че са правени по слух.Всъщност аз изгледах филма преди да станат готови субтитрите,а като разбрах за тях още веднъж .Филмът е убиец просто.Невероятно стриктно и детайлно се проследява всяка стъпка от живота на Селена.Адски интересен ми беше.От него научих много неща,които преди това не съм знаела(няма смисъл да ги споменавам,защото са коментирани в предните постове).За мен Селена е едно голямо вдъхновение,но след този филм си дадох сметка колко силен и постоянен човек е тя и за мен тя стана още по-голямо вдъхновение.Наистина много добре ми подейства този филм и съм страшно щастлива,че са го направили.Единственото като упрек,което и вие отбелязахте беше,че нямаше откъс с Деми,но иначе всичко друго е супер. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 13, 2011 4:55 pm | |
| Митко (ако не е проблем така да те наричам),много ти благодаря за субтитрите! А доколкото до филма,повече от невероятен е!Много ми хареса,жалко,че Джъстин не участваше във филма,щеше да ми е интересно какво ще каже. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Сря Юли 13, 2011 9:26 pm | |
| Митко и аз ти благодаря за субтитрите. Поне до колкото се оправям мога да кажа, че са доста верни! |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Вто Апр 17, 2012 5:37 am | |
| Клиповете са възстановени. Може да гледате филма с превод отново. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! Вто Апр 17, 2012 7:17 pm | |
| Радвам се, че преводът, въобще този труд на Митко, отново го има. Браво за възстановяването. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! | |
| |
|
| |
| E! Special - филм за Селена Гомес. С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!!! | |
|