LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Варна, морето и закътаните храстчета на Морската градина Съб Юли 02, 2011 3:41 pm | |
| Тъй, тъй Дядо ви има намерения да ходи Август месец до китната Варна. Засега ориентировъчно 2-5 Август. Пускам го сега въпроса, тъй като там със сумати народ смята Дядо да се срещне, та реших да пробвам дали няма да допадне идеята и на форумките от Варна да се срещнат с Дядо си и да ви вмъкна в програмката си. Ако все пак има желаещи де. То аз и без това се сещам само за двама от Варна. Засега бих искал да знам кои са желаещите за подобно начинание (аре поне двама да се каже, че е сбирка) и после вече ще се решава с точност. Надявам се да не се изплашат от допира до Дядо, който едва ли ще е повече от час-два.
| |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Варна, морето и закътаните храстчета на Морската градина Вто Юли 12, 2011 7:19 pm | |
| Аз ,аз ! | |
|
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Варна, морето и закътаните храстчета на Морската градина Вто Юли 12, 2011 8:41 pm | |
| Чудесно. Остава само някой да ме осведоми, ако се знае кога Рос се връща от Балкана? | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Варна, морето и закътаните храстчета на Морската градина | |
| |
|