|
| Любимата кукла | |
|
+11- NataLiya ~ Savannah. Kat3t0 ♥ Cap`pac. xMissDreamer Mishityyy <3 The_vampire_girl ~Rossita Martyt0 *Радии <3 LightOne 15 posters | Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| | | | Гост Гост
| | | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 03, 2011 8:25 pm | |
| Аз съм нямала точно любима кукла,всички са ми били любими. Последно,е колко последно преди 2-3 години. Имах една кукла барби,която се казваше Емили и много си я обичах. А пък дали сам спала с тях,не знам.
| |
| | | Martyt0 Напредващ
Warn : Брой мнения : 102 Reputation : 4 Join date : 23.06.2011
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 03, 2011 8:41 pm | |
| Спах с куклите всяка вечер! В трети клас, ако не се лъжа им разказвах уроците . Любимата ми беше една от тези с големите глави, не брац ам едни други! В Джъмбо ги има! С руса коса до колената почти, скиорка! Не помня кога ми е купена - сигурно за Коледа! Сега се седи в стаята ми, в кукленската къща, на видно място! И поредицата Уинкс винаги ми е била изключително противна, но го имам всичките кукли! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 03, 2011 8:50 pm | |
| О, да, и аз имам любима кукла. Барби, разбира се (къде ми е бил умът). Баща ми ми я донесе от чужбина, много си я харесвам. Оригинална е, в смисъл не е от онези пластмасовите, абе хубавa е. ;д С руса коса, някакви кичури има, дрешките й бяха толкова сладурски, много ги харесвах. Аксесоарите й много ме радваха, също. Мисля, че съм спала 1-2-3 пъти с нея, обаче спрях, защото ми беше корава. | |
| | | The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Любимата кукла Вто Юли 05, 2011 5:00 pm | |
| Кукли имах много,но не играех с тях,подарят ми ги ,аз ги съблека и ги захвърля,но имах една била съм на 2 май когато ми я подариха-не беше Барби,а Катюша...единствено нея обичах ,стоеше на един рафт,сега идея нямам къде е .. | |
| | | Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 17, 2011 12:11 am | |
| Аз имах много кукли,но любима ми беше Хилари.Бяха ми я купили за Коледа,заедно с още две барбита,мебели за къща на барби и кола.Хилари беше с руса коса някъде до кръста и със зелени очи.Решех я постоянно и много обичах да я женя за един Кен,на който след това му счупих кракът без да искам ;дд.Спах с нея почти всяка нощ или я гушках или беше под възглавницата.Сега седи на тавана заедно с другите барбита и къщата им ;дд. | |
| | | xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 17, 2011 3:24 am | |
| Аз също съм имала много кукли, повечето останали от сестрите ми. Ммм, любима ми беше една Барби. Вървеше си в комплект с Кен и едно малко детенце. Беше с една много красива червена рокля; Кен беше с костюм, а момиченцето - с бяла рокличка, като на шаферка. ;дд Подариха ми я за една Коледа, но идея си нямам за коя беше.
Та бях си я кръстила Ани, Кен пък беше с името Даниел (хлапето си остана без име или не го помня ;д). ;дд Понеже вкъщи тогава се слушаше само ПланетаТВ, като пуснеха някоя песен, която харесвах, Ани отиваше на дискотека, където се срещаше с Даниел. (rofl) После нещо се жениха и им се пръкна дете, та и лапето влезе в играта.
Не съм спала с нея/тях. Спях с плюшки, които специално за това се ползваха (и когато бях разстроена от нещо все тях си гушках и заспивах). Все още е здрава, както и другите от комплекта. Сега са в чувала с играчките ми, който преди няколко години замина в мазето. Вярно любима ми беше, но като няма кой да си играе с нея, защо да ми се пречка горе?! (: | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 17, 2011 3:35 am | |
| Имах кукла с огромна куклена къщичка ,но не съм спала с нея.. ;д Не си спомням ,но беше някаква от ''барби'' поредицата ( не знам точно коя ) . Бях ги дала на братовчедка си ,защото бях прекалено голяма , но все още искам да си поиграе , особено с куклената къщичка. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 17, 2011 6:20 am | |
| Първоначално ми беше една бременна, много и се кефех когато ми я взеха. Тя имаше дупка на корема и кеф ти бременна, кеф ти не .. ;д. После бях адската маниачка на тема Малките пантери и покрай тях харесвах и Пантерите ;д. Та тях ги имаше на кукли и бая рев падна докато не ми ги взеха, но все пак си постигнах своето и си бях много доволна <3, та те 4те ми бяха любими .. какво ли не съм ги правила. Постоянно им правех прически, едната даже я оръфах малко, стана доста зле горката. Спомням си, че веднъж напълник мивката, която беше дооста голяма и уж бяха на басейн, много яко . Последната ми любимка беше една кукла, която ми беше подарък от леля. Тя понеже живееше в чужбина (о все още живее де) .. та всеки път като идваше ни носеше адските подаръци ;д. И веднъж и се обаждам и тя ме пита какво искам да ми донесе и аз й казах кукла. Та ми донесе една много хубава, оригинална, със дълга кестенява коса до кръста. От някой филм за Барби беше, но не помня кой ;д. Та както и да е, много и се кефех, правех и прически постоянно, преобличах я, говорех й все едно е жив човек даже ;д. Стоеше си на рафта допреди 2-3 години, когато имахме гости (май тати имаше имен ден) и едно малко дете я видя и му я дадох да си играе с нея ... после не искаше да се раздели с нея и като тръгнат да му я взимат, то започваше да плаче. Та мама му я подари . Каза ми "И без това не си играеш с нея, за какво ти е?". То си беше вярно де, но все пак имаше сантиментална стойност ;д.
Митко не е уточнил за какви кукли става въпрос, затова аз ще си разкажа и за другите, с които съм си играла по-често - тези от рода BabyBorn - тогава те бяха адски популярни. Купиха ми я за една Коледа. Имаше си гърне, биберона и куп глупости към нея. Много й се кефех. С една приятелка бяхме вманиачени и по цял ден си играехме на техния двор с бебетата. Аз си пренасях цялата стая в двора им - количка, кошче, такъв детски сервиз .. абе каквото се сетите. Готвехме им ядене - събирахме листа от дърветата, слагахме малко пясък и вода и хоп - ето ти една вкусна гозба ;д. Къпех си я редовно , почти всеки следобяд ;д. Бях й купила даже истински памперси, изобщо голяма атракция сме били за съседите. Един ден не знам откъде ми дойде гениалната идея да й направя истинска храна (по скоро идеята беше на една фр.) - та взех чушки, домати и там каквото имахме и го направих на каша с пасатора... та така, нахраних куклата едно хубаво и чакам сега да напълни пампера... да ама не - понеже кашата е по-гъста явно не е могла да се придвижи и си е останала в тръбичката, от там позеленя едно хубаво (тъй като кашата явно се е била развалила вече), започна да мирише и до там с куклата ;д. С какво ли не я мих, какво ли не я правих - нищо и нищо не става. Миризмата почти беше изчезнала де, но все още си беше зелена ;(. Та така .. много си я обичах иначе тази кукла. Помня, че я бях кръстила Ерика - така се казва детето на Росалинда от сериала . А куклата на моята приятелка се казваше Антония (беше кръстена на едно бебенце от махалата). | |
| | | Savannah. Маниак
Warn : Брой мнения : 580 Reputation : 34 Join date : 23.12.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 17, 2011 6:51 am | |
| Lol, чета ви тука кукленските истории, чувствам се странно. :Д:Д
Имала съм една единствена кукла, която беше голяма (размер такива, сеш' се, по-големичките) на име Никол. Проблем. Имаше едно око. ;//
Таа, мойта кукла до ден днешен е котето.
А иначе аз като малка си играх с пистолети и всякакви други неща, но не й с барбита, бебешки колички и прочие. :Д | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Любимата кукла Нед Юли 17, 2011 7:28 am | |
| | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Любимата кукла Пет Окт 14, 2011 1:50 am | |
| Аз също имах страшно много кукли, но три ми бяха любимите ;дд. Значи едната от тях беше кукла Барби - оригинална. Братовчед ми беше ходил на Германия и ми я беше донесъл ии от тогава така я заобичах. Беше руса с много гъста коса, някъде до кръста с една зелена рокличка и с бели токчета. Беше много хубава. Спомням си че с братовчедка ми се събирахме тя с нейното Барби аз с моето и си играехме постоянно. Бяхме им направили къщи от кашони. Даже перденца им бяхме ушили, щори .. абе всичко ;ддд. Дрехи също им бяхме ушили от платове .. абе мани - мани ;дд. Бях накарала мама да ми купи комплект с гребени за кукли, чанти и т.н. И тя какво да прави купи ми ;ддд. Спомням си, че с братовчедка ми все ги преобличахме, правехме им прически, водехме ги на кафе ;дд. И за жалост имахме само един Кен и се редувахме на кой да е гадже ;ддд. Иии бяхме напълнили веднъж детското ми корито с вода и това уж ми беше басейна ;дд, после ги слагахме на двора на слънце да хванат тен ;дд. Големи емоции ;дд. Много си я обичах тази кукла .. докато един ден аз глупавото малко детенце не реши да пробва какво ще стане ако я запратя в стената. Ами да .. счупи й се главата. И после толкова много плаках, обаче мама ми я залепи със секундно лепило и в момента въобще не й личи че й е била счупена главата, ако не се вгледаш много отблизо ;дд. Сега си стои на един рафт и си почива ;дд. Аа иначе не съм спала с кукли ;дд, само с плюшки че куклите ми ръбеха ;д.
Такаа другата ми любима кукла ми беше подарена за коледа. Значи тя не беше Барби, беше такава голяма и беше почти колкото мен на ръст ;дд. И когато натиснеш там едно копченце ходеше, пееше и викаше "Мама", "Тати" и някакви такива ;дд. Боже как я заобичах тази кукла и си спомнех че се фуках пред цялата махала, защото само аз имах кукла, която ходеше ;ддд. Беше доста симпатична с руса къдрева коса, с рокличка на цветенца, с бели чорапки ии бели обувчици. В последствие всички тези дрехи изчезнаха безследно ;ддд. Значи събирахме се с братовчедка ми ии тя имаше BabyBorn ( и тя като Катето беше луднала за такава кукла ;дд) та нали тя с нейната, аз с моята ии си играехме на майки ;дд. По цял милен ден това правехме ;дд. Ние имаме една такава дървена постройка на село, където си държим старите мебели и там си бяхме устроили къщата ;дд. Имахме си диван, легло, хладилник ;ддд. Абе всякакви такива не работещи уреди ;дд. Та бяхме си събрали дрехите, които сме носили като бебета и ги слагахме на куклите ;дд. Братовчедка ми нали си возеше нейното беше в една такава малка пластмасова количка, а мойта тъй като беше с големи размери и не се хващаше в такава количка ии аз все ревях и се тръшках и аз за количка та мама ми даде, количката която е била моя тъй като тя беше леко изпочупена. Тя спомням си като сложехме куклите в количките, и по едно шише, шапчици им носехме, одеяла и се разкарвахме по улиците и се кефехме ;дддд. И ние също им готвехме с пясък и листа, за мляко наливахме вода и слагахме малко вар за да побелее. Ама си ни беше много забавно ;ддд. А понякой път си разменяхме куклите ;дд. В момента милата ми кула е унищожена ;дд. Защото заради постоянните прически косата й се спласти, а от ресането половината й окапа ;дд. Главата започна да й пада заради постоянно преобличане ;дд, развалих й там екстрата с която ходеше ;дд. И замина за боклука, много ми беше мъчно за нея. :((
А третата ми любима кукла, то по - точно беше семейство като на Вели ;дд. Барби, малка кукличка и Кен ;дд. Много обичах да си играя с това семейство, бяха много симпатични ама много бързи ги счупих, а на женските кукли им отрязах косите и станаха грозни и ги захвърлих. | |
| | | Claudia. Напредващ
Warn : ( : мразя Ви, зарибяващи по 1D твари.. Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 10.11.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Любимата кукла Пон Яну 23, 2012 6:04 pm | |
| Малее, що кукли съм имала... Ама нито една любима. Махах им главите и им ги разменях. Много се кефех да слагам главата на Кен на нечие женско тяло. Когато бях малка баща ми беше изпратил една огромна къща за кукли (д/г размер 2 метра дължина, 1,50 височина) от Италия в комплект с оригинална кукла Барби (още помня лилавата опаковка с пеперудки, която изгорих в печката, защото имаше пеперудки.) Това беше на едно Коледно тържество, организирано от предучилищната и понеже всички пакети бяха опаковани в хартия и не знаехме какви са, когато "Дядо Коледа" дойде и започна да раздава подаръците всички ме бяха зяпнали ето така някакси O___O когато видяха пакета. Децата имаха някакви кукли и колички, а аз къща с кукла. Не искам да си представям децата как са завиждали, ама аз ѝ се кефех много. Сега е леко строшена от опитите на брат ми с проходилката, но карай. Аз с кукли не играя. Играя с фигурки и неща от McDonalds. | |
| | | YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| | | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Любимата кукла Вто Юли 24, 2012 11:27 pm | |
| Аз имах 1 кукла Барби и си играх с нея точно 1 година и я дадох на сестра ми. Предпочитах ЛЕГО куклите/човечета и конструктора ;-) Не съм спала с тях, защото са дребнички. Обичах да им строя каруци ,теглени от динозаври и си ги менквахме с момчетата. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любимата кукла | |
| |
| | | | Любимата кукла | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |